Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 686
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 390
Поли сякаш беше петгодишно дете, което разказва невероятна история на майка си.

# 391
Поли даже е доволна, че е с Калоян.
За разлика от него, разбира се. Satisfied
Ще е интересно като излезе и види, че Калоян я нарича "червей" Grinning

# 392
Божеее, тази Мария става все по-проста с всяка изминала минута.
"Тихо, Шрек идва!" и влиза Стоян.
Какви са тези обиди, какво в това чудо?! Какво им е направил толкова.. нямам думи!

# 393
Хепито ги разби-смях се с нея,но не разбрах КАКВО КАЗА КОСЪМА на края ...някой да пише моля...

# 394
Какви са тези обиди, какво в това чудо?! Какво им е направил толкова.. нямам думи!

Жената се почувства удобно, като вкъщи и всички задръжки паднаха. Мара в цялата й естествена простота на женска мутра.

# 395
  • London
Аз мисля, че Поли си го каза нормално. Няма как на 100% да го преразкаже. Явно продукцията наказва само при опрян нож в гърло друг вид насилие вербален, подскачащ, слюнчещ, заплахи и тн може.....Евала!

# 396
  • Велико Търново
Те само него да обиждаха - с мед да ги намажеш. Като излязат и се видят кой какви ги е ръсил, после как се гледат в очите - не знам.

# 397
Точно пък Мария да прави такива коментари....

# 398
  • London
Тия обаче не го знаят това " каквото говоря с някой си остава за мен". Особено тоя Стоян....само ходи и разкази. А Милена ми е странна, какво ходи само о като психолог нагоре надолу. Кво ти дреме? Какво ги информираш и съветваш....пак почва излагане.

# 399
  • Другата България
Все съм виждала проста жена, но нека някой ме поправи, ако греша - досега толкова проЗта жена като Мара Ножа не е имало като участник.
То бива да си проЗ, бива, но това е потресаващо просто същество.
Аз съм в потрес.
Човек хранел два вълка - добър и лош. Тя хранела добрия.
Ми не, храни проЗтия.
Да не говорим колко пъти повтори, че не я е страх от арената.
Затова била дошла. Хем затова дошла, хем тази седмица била лежерна и тя предпочитала да си почива.
Тя самата не осъзнава колко си противоречи.

А Косъма се опитва да вкара мисъл и да раздава съвети.
"К'во няма да сА карам БЕ, направо ще им вадя гръкляните". Полулегнала, с поглед на наемен убиец.
Как ще го изтърпя това и утре, не знам.

# 400
Поли сякаш беше петгодишно дете, което разказва невероятна история на майка си.
Или въображението и работи добре, или не е разбрала какво е казала Мария. То и аз трябваше да връщам два-три пъти докато разшифровам цялото това буботене. Без думи си изглежда като нападение почти.

# 401
  • Варна
Хепито радва Grinning
Надя с тези тънки сметки да не й излязат бая дебели. На арената няма 100 % сигурно. Ей косъма го доказа.
Много е хитра. Усеща и как се възприемат ситуациите и от вън.

Мара й е равностойна само по физическа култура... за друг вид култура е пълен фъс.

# 402
  • Другата България
Евала на Милена, че им го рекна на онези двамата.
Тия са толкова банални вече, толкова омръзнаха на аудиторията, че превъртам.
Йордан е неприятен тип, това вече съм го писала. Да влиза годеницата, да гледаме малко сеир, предполагам ще е другата седмица.
Сега, предвид ситуацията Мария - Надка, според мен това ще е катализатора за затоплянето на отношенията между втората и Милена.

# 403
А Косъма ревнува Червенотиквеничковчето ли? Аууу, от Поли.
Дано утре ни освободи от присъствието си Антония, че наистина ми се повръща като я гледам и слушам.

И какво - Мара не я е страх от арената, но не иска Надя да я праща там. Ми, добре, друг ще я прати.
Мисля, че я надценявате Мара, те НЕ разбра какво ѝ обяснява Надя, не може да го разбере. И ходи Мара и разпитва тоя-оня - Чи би ли го направил - и примерно Кустев, който не е близък с никого там, какво да ѝ отговори.

# 404
А Косъма ревнува Червенотиквеничковчето ли? Аууу, от Поли.
Дано утре ни освободи от присъствието си Антония, че наистина ми се повръща като я гледам и слушам.

И какво - Мара не я е страх от арената, но не иска Надя да я праща там. Ми, добре, друг ще я прати.
Мисля, че я надценяват Мара, те НЕ разбра какво ѝ обяснява Надя, не може да го разбере.
Да й пуснат Шушана. На тоя фон може да си отвори някоя чакра.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт