Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 729
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Определено нямаше шанс Дана. А и е имала само няколко часа за възстановяване. Ако въобще може да се нарече възстановяване.

Ех, ех... Милена запрегръща Жанчето. Пфффф...

# 151
Единствено ще ми е забавно, че Куку Ванче ще изтрещи яко сега - компаньонките са отново на сцената и тя отива зад кулисите при обслужващия персонал Grinning

# 152
Коя остана последно?

# 153
  • Велико Търново
След още два дена ще стане ясно. Всеки ден - по една битка, с по една отпаднала. Остава тази, която победи в последната битка. Днес отпадна Дана.

# 154
  • Другата България
Единствено ще ми е забавно, че Куку Ванче ще изтрещи яко сега - компаньонките са отново на сцената и тя отива зад кулисите при обслужващия персонал Grinning
Дано се случи това, да има сеири и да не акцентират постоянно върху онези четиримата.
Няма толкова противни хора, Антония - "Ще ги измета всичките".
Тази почва отново да пръска, да мете, да измита...а мечтата ѝ е да са си една нощ четиримата.
Ох, наистина ми се повръща.

А Надка отново със стратегиите. Тази си е направила сметката за всяка една битка до финала - кой, кого, с кого, ей това е. Тя затова не можа да приеме Милена, защото в нейно лице виждаше истинска конкуренция, нито една мислеща от останалите няма там. А Милена мисли. За съжаление Милена няма да остане до финал, такак мисля.
Големия финал имам предвид.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 23:09 от Merri_An

# 155
Много гадно им натресоха отговорността към кученцата. Това са живи и същества... Не може да се очаква, че всичко зависи само от тях.

# 156
Ама и мъжете какви клюкарки са Joy Най-после ги показаха

# 157
Ма много ясно, че ямболската чалгарка ще търси компанията на чалгарите с тоалетните хАртии...
Бляк.
Жал ми стана за Стоянчо, ясно, че е доста смотан, ама пък другите са си гадняри.

А кученцата наистина са много на брой и дребни... ох, миличките....Cry

# 158
  • София
Ми ся, какъвто и да е Стоян - човек е. Не може всички да са отракани и несмотани. Човек, намерил си е хоби, което му харесва и радва другите, не е скандалджия. Грозно впечатление ми направи това как искал да се поздрави с всички и не го отразили. Голямо дете е просто.

# 159
Стана ми тъжно , че никой не поздрави Милена. А онази злобна кокошка , не се въздържа да не го отбележи . Реда ми за оставане от тях Милена , Жана , и ужас неееее Тона

# 160
е как няма да почине кутрето та то на 1 ден и го отделили от майката и постоянно го мачкат....кой им е казал да го взимат в леглата си.....Четвъртита голяма глава пак запръска слюнки да коли и беси.....Иван им се кефи на кифлите,тъй като се надява на тях да му изкарат някой лев с развратното си поведение....пфу....

# 161

Жал ми стана за Стоянчо, ясно, че е доста смотан, ама пък другите са си гадняри.

Тази година са абсолютни гадняри. Постоянно си намират някоя жертва и като глутница нападат.
За мен си има откровено злобни хора сред тях. Надка и Петър, например.  Според Петър Стоян си заслужавал подигравките.  Абе, оуу, кой си ти бе, че ще отсъждаш кой заслужава и кой не да му се подиграват? Адски противно човече.
Дано Милена остане.

# 162
Стрина Ирина гледа ли Иванушка как се вълнува от кифлите...
Стратегията на продукцията да разчита на кифлите този сезон ме изненада .Мислех, че повече жени гледат и затова в миналия сезон логично имаше Сами, Краси, etc.
В сегашния , мъжете са голяма трагедия.

# 163
Жалко за Дана! Щеше да ми стане симпатична на фона на останалите ангели. На следващия дуел си тръгва Жани, то е ясно, и решаващата битка ще е между Милена и Косъма. Между лошата и злата, избирам лошата Милена.
Косъма е събирателен образ на простащината, арогантността и глупостта.

# 164
Мачовците се подиграват на Стоян,че бил смотан,но Стоян си има семейство жена дете ,работа и хоби,а те нали са отворковци са сами и само еднодневки им се кефят....Петър с тази несиметрична грозна глава кой го изкара за убавец....

Общи условия

Активация на акаунт