Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 520
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 165
Знам коя ще се върне от жените. Ако искате да разберете, ЛС

# 166
Струва ми се, че са го уморили от преяждане. Такива малки кучета ядат по малко. Трябва да се грижи някой за тях - майката не виждам как ще отгледа 13

# 167
Косъма е събирателен образ на простащината, арогантността и глупостта.

Абсолютно! Затова ми се повдига само като я зърна, а като я чуя...бляк.

# 168
  • Другата България
Някакъв луд късмет ще е ако утре Жанета остане.
И според мен решаващата битка ще е между Косъма и Милена.
Мисля, че Милена трябва да остане. Искам Милена да остане.
Ако Косъма се завърне трайно, това е наказание за нас, зрителите.
Не мисля, че има човек, който иска да я гледа тази жена повече, то е нетърпимо просто.
Какво смислено каза, за този час, в който се завърна? Писъци, крясъци, мятане на врата на този и онзи, и естествено, любимите ѝ гадни и вулгарни закани. Какво да гледаш от този човек, какво да чуеш?
Ако успее да отстрани Милена, става грозно за гледане.
Обаче, ако Милена остане, Мара Ножа вече е в опозиция на Надя, Дана я няма, Даяна вирее в облаците с Данчо, Поли е от страната на Милена....става много интересно за Надя Стратегията. Сама срещу всички. Жени.

Прави ми впечатление и че Даяна, която беше всъщност най-близка на Милена преди тя да отпадне, я посрещна съвсем хладно. Може да е заради историята с кучетата, но нещо и там не разбрах какво стана.

Сега тези двете компаньонки като какви ще го раздават - като шефки, като гостенки, като пълноправни члеНки?
Тя Надя и кафе и закуска утре трябва да им сервира!

Който знае нещо, го пише в спойлер тук.
За по-сигурно в два.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 22:54 от Merri_An

# 169
  • Варна/Амстердам
Belle25, сложи името на дамата в спойлер. Simple Smile))

Моето предположение:
Скрит текст:
Милена. Тя бе единствената, която не взе участие в предиобедното предаване на Деси и Сашо. Почти сигурно е, че тя се връща.

# 170
Давай, моляяяя!

# 171
Как се радвам, че има хора, които мислят като мен. Останах с лошо чувство след коментарите за Стоян. Готвачът е откровен простак и интригант, Калоян така ми падна в очите. На какъв се прави? Няма мъжка достойна дума и постъпка от него. По-добре да свали пагона и не прави грозно впечатление за млад военнослужещ в България. Петърчо е злоба, злоба та дрънка. Изкарал курсче за пилот и кой го знае какво прави действително. Нереализиран треторазреден футболист. И за него се говори много, по-точно за некадърността му.  Милена я познавам лично - много добър професионалист и човек на дума. Антония е събирателен образ на женското съсловие, което не понасям и ненавиждам.

# 172

Предпочитам така, в случай че се окаже, че информацията ми не е доставерна (въпреки че е от вътрешен човек) Simple Smile

Моето предположение:
Скрит текст:
Милена. Тя бе единствената, която не взе участие в предиобедното предаване на Деси и Сашо. Почти сигурно е, че тя се връща.

# 173
  • при късмета
Ако някой преди 3-4 седмици ми беше казал, че ще съм за Милена, щях да му се изсмея. Ама ей на, при това положение съм за нея. Дана нямаше да ми направи впечатление, ако остане, приела съм, че не е добре момичето, но не ме дразни. Тези двете с общия мозък са ужас. Айде, Джуката поне някакъв фасон докарва, изкуствен ама го има. За Тона и в това отношение няма какво да се направи, безнадеждно е.
Обаче на Надка целия ентусиазъм се изпари. Точно в нейната седмица да върнат играч, си беше точно на място. И тя се мисли за гениална и, че всичко е предвидила. А най-лесно се кара фермерство без задачи. Сериозно подпират Надка от продукцията.
Кученцата не могат да опазят тези, дето няма да оцелеят така или иначе. Много ми е жал за тях, но това е положението. Колкото повече се родят, толкова по-малко оцеляват. Другата кучка с 6те ще изгледа всичките и даже не им дава да ходят при нея. Тези, като са 13, само 3-4 които от сега успяват да се преборят за храна ще оцелеят. Майката няма да ги редува да се хранят, нито ще избута силно кученце да суче слабо, нито слабото ще избута, ще го остави на природата. А природата слаби и болни не търпи. Само хората са намерили механизъм до някъде да портиводействат на това, животните още не са. И няма значение дали хората пипат кученцата или не. Добре, че майката им дава да взимат кученцата, може все пак и да спасят някое. Другата кучка не дава, защото знае, че ще се справи.

# 174
  • Другата България

Предпочитам така, в случай че се окаже, че информацията ми не е доставерна (въпреки че е от вътрешен човек) Simple Smile

Моето предположение:
Скрит текст:
Разликата е никаква.
Напиши го на Мравчица, а тя ще го напише на нас в спойлер. Joy

За Стоян - бляк.
Мъжете винаги са били клюкари. Тези не правят изключение.
Много мъчно ми стана за Стоян, като обясняваха за това как правел "пет" и никой не го отразявал.
Кустев ми падна в очите, определено. Идилеца няма какво да го коментираме, той се смята за неотразим и човек без никакви недостатъци, на него и "шеС, шеС" ще му направят, видния мачо от Шумен, приземен по принуда.
Червенобузия пък щеше да глътне колелото за хляба от кикот.
Свирел фалшиво, пеел фалшиво....кой го казва? Някакви неопределили се момченца - парченца, дето са сами единаци, а Стоян си има семейство. Криел се от тъща си, че пуши.....какво да говорим повече, те не заслужават хабенето на лака по клавиатурата ми дори.

# 175
  • Варна/Лондон
Аз пак съм назад.
Познах все пак и за Шестака. Само дето им размених местата. Разгадах я Дането донякъде.
А Надежда е отврат, за пореден път го доказа, говоря аз, ама кой да слуша.

Данчо и Даяна гласуват с Калоян и Петър.
Нов квартет? Коя от останалите ще се присъедини?
Долна и подмолна, това ми беше усещането за Надежда, и то се оправда.

# 176
Във Фермата се връща:
Скрит текст:
Скрит текст:
Милена побеждава Антония в последната битка и остава. Дано!

# 177
  • Варна/Амстердам
Марето стана част от временния кръчмарски квартет на двете чалгарски вакханки и мъжкото змийско дуо. Проста жена. Звуците, говора, псувните, които тя изрича са като комарен звън в лятна нощ за моите уши. 😂

# 178
Радостта на Ваня от победата в дуела беше кратка като на Надя спокойствието, че държи всичко/всички под контрол. Учудвам се, че Милена се връща с хъс. На нейно място бих играла формално и с радост да не ги видя никога повече. Дана много изтощена и ми дожаля. Без да се правя на ветеринар и кучевъд, но ми се стори, че Данчо разнася неговото кученце само в тениската си, докато Даяна добре топлеше другото през цялото време.

# 179
  • Другата България
Марето стана част от временния кръчмарски квартет на двете чалгарски вакханки и мъжкото змийско дуо. Проста жена. Звуците, говора, псувните, които тя изрича са като комарен звън в лятна нощ за моите уши. 😂
Тя още преди Косъма да напусне беше част от тях, аз това го казвах много пъти - че се нагажда и се върти накъдето ѝ е удобно, тук имаше несъгласни. Мара е толкова първосигнална, че един семафор ще светне от червено през жълто до зелено, докато тя се усети накъде и откъде духа вятърът.
И да е на дуел в събота, ще се върне. Ама според мен ще отстани Даяна. То няма кой друг.
Или Поли. По-скоро Поли. Да, Поли ще си иде.

Общи условия

Активация на акаунт