Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 636
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Гласувах само за трима-Илиан, Борислав и Ваня. Не ги ща другите, айде може и Даяна.

Офф хора, няма отърване от Косъма 🤦
Жанета и Калоян голяма лИбов...  Припадам... Като гаджета дето не са се виждали години.

Погледите на всички като влезе Милена 🤣

Надя хич не крои планове от ден едно .. сега вече обаче споделя с Мария, ама тя нещо не я разбра.

Бях сигурна, че Дана отпада. Затова и на дуела й с Жанета казах, че хич не я е била с лекота и това се видя и в днешната игра.

# 181
Мара е проста, куха, та дрънка. Ама остави, че е глупава, ами е и като ветропоказател. Оказа се и агресивна. Какво да й хареса човек? И лафове не виждам, то простотията й когато не е тъжна, е смешна.
Кустев и Пижо и Пендо някакво музикално образование ли имат, че коментират музикалните умения на Стоян? Щото аз нямам и не си позволявам да коментирам.

# 182
  • при късмета
А Поли на къде помъкна тоалетната хартия от фермерската къща? Сигурно реши, че пак ще има изпълнения от селски дискотеки Joy

# 183
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 44 (26.10.2020)

# 184
Ми, предвидливо Поли се подсигурява, при евентуално връщане на Косъма ще вАли тоалетна хартия от масата, та, кЪ иначе. tooth

Покрай тия простотии с връщането на отпадналите.. забравих да коментирам по-същественото. Simple Smile

Надето е "много загрижена" Мара да мине през арената, та да е достойна за финалист. Но дали Надето не си прави сметка Тя самата да ходи на финал Без дуели. Joy Е, то не е казано, че всеки път ще отговаря на историческите въпроси, разбира се, та може да я пратят ратай и първи дуелист, де. И, да, тя праща Марето, Марето се връща, става фермер и ѝ връща жеста, та и двете - вече достойни отсекъде - под ръчичка на финала, така го вижда Надя май. Joy Всъщност тя си го каза пред камерата в прав текст - това е начинът да Не се изправя срещу Мария на арената, правилно. Остава Марчто да ѝ разбере стратегията (и да не я разбЕре, ще я налучка, мисля) и ще бъдат наистина под ръчичка на финал двечките. Само тази, която ще се върне, не ѝ е влизала в сметките.
А Митко разбра ли я изобщо Надя, че за нея е абсолютно недопустимо и невъзможно Поли да бъде на финал. Ама няма като фигурант, глупости, Надя вече знае с кои трябва да бъде на финал. Joy Опасна работа, ейй. И ще иде на финал, почти сигурно е.
Аз искам Тя Не само на финал да иде, а и победител на сезона да стане, казах вече, с всичките ѝ кусури, тя е моят победител засега. Ама то сигурно я харесвам, че имаме прилики разни.... Smiling Imp Нали така каза някой по-назад. Stuck Out Tongue Winking Eye

Миленчето май доста е поработило върху точността в стрелбата, а? Днес победител, а като си спомня стрелбата с топките за тенис, ох... Joy

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 00:52 от Ензимче

# 185
  • при късмета
Айде сега ще се връща половин мозък, видя се колко ѝ е капацитета във всякакъв аспект. Пепел ти на клавиатурата Grinning Ама Поли добре направи, де

# 186
  • На морето!
И във ФБ спойлерите са такива като тук. Освен това навсякъде пишат, че
Скрит текст:
ЧЕеее
Скрит текст:
След като Милена остане, ще влезе и годеницата на Данчо за няколко дни и ще им пръсне панаира. Съвсем в ББ стайл

# 187
  • Другата България
Ама то БГ мама детектив къмпани това го знае още от преди много време!
Тоест, предполагахме го, то не е прецедент, това И и А го правят редовно с цел рейтинг, сеир, драма, съспенс и някакви фалшифи словоизлияния. Кой ли не е влизал - майки, бащи, деца, незаконни, законни, разкриват се деца с обратни наклонности, жениха се там, развеждаха се, дете досега само дето не се е раждало, очаквам в следващия сезон и това да стане.
Демек, театър, ама не "Сълза и смях".
То това не е и за спойлер. Напълно очаквано. И то с главно действащо лице самия Отело, той е взел допълнителен хонорар според мен за този цирк, който ще гледаме.

# 188
Гласувах само за трима-Илиан, Борислав и Ваня. Не ги ща другите, айде може и Даяна.

Офф хора, няма отърване от Косъма 🤦
Жанета и Калоян голяма лИбов...  Припадам... Като гаджета дето не са се виждали години.

Погледите на всички като влезе Милена 🤣

Надя хич не крои планове от ден едно .. сега вече обаче споделя с Мария, ама тя нещо не я разбра.

Бях сигурна, че Дана отпада. Затова и на дуела й с Жанета казах, че хич не я е била с лекота и това се видя и в днешната игра.

Калоян май се радва повече на Жана, отколкото на Антония.

Надя иска да изгони тази Мария.

Дана е спала час или там, колкото се каза, за това да сравняваме дуели е различно. Днес нищо не се видя специално това, което казвате. Не трябваше да играе след като са такива обстоятелствата.

Според мен не е честно да влизат пак, но явно пак ще има драма....

# 189
  • Вестерос
Бях сигурна ,че ще коментираш за Дана 😁

От сезон едно мисля, че не е ок да връщат участници. Голяма работа, ако не са двама по двама на финала.

# 190
Бях сигурна ,че ще коментираш за Дана 😁

От сезон едно мисля, че не е ок да връщат участници. Голяма работа, ако не са двама по двама на финала.

Според мен ги връщат за панаири. Бройката все ще си е същата. Пуснали са промото и водещи фигури във видеото са върнатите или поне така изглежда.

# 191
  • Вестерос
В този случай да, че останаха без скандалджии. Сал едно Поли.

# 192
  • София
И аз съжалявам, че ще връщат някого. Бих предпочела да бяха вкарали резерва, когато Габи отпадна и без това беше на втория ден, щеше да е на равни начала с останалите.

За кученцата колкото и да е тъжно, нямаше как всички да оцелеят, то 13 едва ли всички са се развили достатъчно.
И на Даяна симпатизирах донякъде, ама беше много фалшлва в сцената с малкото. Същата интонация и изрази като, когато Данчо ѝ прави фокуси.
Кустев ме разочарова с разговора за Стоян, но няма да го махам още от любимци.

# 193
В този случай да, че останаха без скандалджии. Сал едно Поли.
А, не е точно така. Мария нали се похвали, че нарочно направила скандала. И по принцип не избягва скандалите, участва шумно и със заплашително ръкомахане.
Без скандали няма да останат.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 02:22 от cardu

# 194
  • Sunshine state
Надя е като някой Гьобелс. Ужасна жена, у-ж-а-с-н-а! И погледът й е лукав. И тази седмица няма да строят, така ли?! Еее, прекалено! Радвам се, че объркаха сметките на Надка като вкараха 4те грации. Много яко! Физиономията й беше един път. И от самото начало взе да сипе огън и жупел по адрес на Милена.
Скрит текст:
Стоян е много комплексиран комплексиран, ама не залсужаваше такова отношение.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 02:41 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт