Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 632
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 195
Жанета гледам е с дълъг екстеншън вече, кой ще й го пръсне, знаем ли?

# 196
  • USA
На Надя й излязоха криви сметките.Не можеше да скрие колко я е яд,на лицето й беше изписано...тъъъмо нагласи кой,как,къде.Вече обсъждаше финала и... Милена пак й обърка плановете. Laughing

# 197
  • София
Надето фермер, честито. Ето един повече от заслужил фермер. Даже и е късно. Simple Smile
Отново познах, трябва по-често да пускам тото. Wink Е, то не бе трудно да се сети човек. Имаше си и джокери от казаното от Дана... То пък точно в нейното фермерство останаха без задачи по строежа, а останат ли без работа фермерите то кой знае какви простотии ще предизвикат. Ето то се почна с горкия Стоян... А преди като бачкаха от сутрин до вечер бяха уморени и нямаше време за сплетни и заяждания. На пръв поглед изглежда фасулско фермерство, но всъщност ще е най-тежкото такова, защото ако починат доста кученца, а то е твърде вероятно точно така да стане ще обвинят именно Надя, което ще е пълно безумие разбира се. Те да не са ветеринари бе? Природата е безмилостна, оцеляват силните. И как така и върнаха точно в нейната седмица три усойници. СлучЕйност? Не мисля...
Както писах и преди време, няма лесно, тепърва започват Надкините тегоби. Дано оцелее и се справи. Вярвам, защото е силна жена. Simple Smile
Мария която грам сиво вещество няма така и не разбра идеята на Надя. А тя е, сега си ратай и после на дуел, оставаш и пътят към финала е открит. После ти ставаш фермер, правиш ме ратай, после на дуел, аз отстранявам съперничката си и пътят към финала същи е открит. Но Мария нещо не бе никак ентусиазирана. Ще видим, зависи утре кой ще вземе имунитета. Надя си го каза, че не иска Поли, Ваня или Даяна ратаи, защото не могат да готвят. Остава Мария. Но не знам, някак си е прекалено явно да изпрати нея, а и Надя не очакваше такава реакция от Мария, една апатия, мънкане и недоверие. Може и да премисли. Ако не е Мария, аз лично държа да прати ратай Даяна. Стига е пърхала около Данчо, че не се издържа вече. Цял сезон се е лепнала за него и така и ще си откара ако някой не я поразтърси малко.
Вече си имаме 19 кученца. 13 от Юрга и 6 от Еголя. За съжаление две починаха вече и остават 17. Нищо чудно и още да има. Не знаех, че нашите фермери са ветеринари и цял живот са се занимавали с палета.
Но ето, че Надя пак се е проявила. Калоян я вдигнал в 04:00 ч. и тя била спасила 3 от кученцетата, той не знаел какво да прави. Ако разбира се това което каза пред камерите е вярно и така се е случило.

Не мога и не мога да повярвам, че на толкова късен етап ще върнат участник с правото да се бори за голямата награда?! Несправедливо за мен и неуважително спрямо останалите фермери. Иван и Андрей, знам че четете - Не се прави така!
Но ние нищо не можем да променим. И да недоволстваме и да се радваме все тая, вече се е случило и то преди месец и нещо.
Още една несправедливост бе едната да си е почивала и тренирала повече от месец (визирам Милена естествено, която ми се видя много по-добре подготвена физически), а другата е имала тежък дуел само преди няколко часа, не знам колко е и спала и хайде пак. Тук естествено визирам Дана. Много ме хвана яд. Хем знаех, че няма шанс момичето, ама пуста надежда да направи някакво чудо.
За мен лично от тези трите която и да остане все ще е кофти сценарий, но избирам Милена. Не за друго, а защото има потенциала да направи самата играта по-интересна. Жанета така или иначе няма никакъв шанс за мен и ще отпадне още днес на втория дуел. А пък Тони ми е първично антипатична. Мисля, че Милена ще вземе реванш и ще и пръсне екстеншъните, хахаха
Аз лично се надявам Надя и Милена да си стиснат ръцете, но както каза и Надя, от Милена зависи. Аз лично като фен на Надя не се притеснявам от Милена. Ако двете се срещнат на Арената не виждам как Милена би я победила. Тони е сякаш една идея по-опасна, но пък тя горката няма никаква сила в тези ръце. Има ли игра, където да се иска повече сила или издръжливост и е до там.
Кустев с няколко черни точки. Отново любимото му шушу-мушу с Калоян и Петър. Е, чакай бе нали не можеше да ги понася нещо Шаро и Маро, що стана?А пък със Стоян редовно си правеха кросчета, имаха си уж приказка и сега изведнъж му се подиграва зад гърба и то точно в компанията на тези двамцата. Тц тц тц. За Калоян и Петър няма какво да коментирам. Знаем си ги. Нищо ново под слънцето.

# 198
  • при късмета
Diavolo, какво си я зажалили Надка, кое ще е тежкото на фермерството ѝ? Едната задача, която имат? Това, че може от строителните да си избере която иска, ако изобщо избере? Това, че няма да влиза надзора? И на фона на всичко това, средна, вместо ниска ставка, ей така автоматично. Това не е тежко фермерство. И за кученцата няма да ги наказват, не бой се. И Андрей и ветеринарите са наясно, че няма да оцелеят всичките, Андрей ще помага както не е помагал до сега за задача. Да видя Надка да се притесни за двете кученца, които умряха? Защото аз съвсем спокойно я видях.
Тъпото ми е най-противна от всички, не искам тя да остане. Както щеше да ги почва, точно Милена я изпревари, направо стана по-червена и от Калоян от яд Joy

# 199
Жанета гледам е с дълъг екстеншън вече, кой ще й го пръсне, знаем ли?
Може би днес ще и го пръснат и ще бяга към дома. Надявам се утре да се взриви и на Косъма панаира.

# 200
Годеницата е пуснала стори в ИГ с тагнат Данчо, че няма търпение всичко това да свърши.

# 201
# 202
  • London
И аз не гледах вчера, видях само връщането на 4 те човека и други задачи ми бяха на дневен ред. Днес ще изгледам и аз, но не бих казала, че съм особено щастлива да видя групичката.

# 203
Да, досадно е връщането на отпаднали играчи.
Предполагам Милена ще оставят.
Благодаря за снимката с безценната физиономия на Надка при вида на Милена. Хохохо. Правиш си планче, нареждаш си картите и хоп!
дразнител и конкурент номер едно ти се появява.

# 204
Това за върнатите играчи го имаше и в по-миналата ферма, близначките, Симона и Христина бяха на дуел, а миналата година върнаха Митко К., както тази година оставиха Асен, не е честно ама нали знаете, да има интриги, скандали.
А защо всички толкова са настроени против Милена, аз не мога да разбера с какво толкова ги дразни, и чак се обяснява на Надка и тя - ще видим, зависи от твоето поведение... Надка знае много неща, да понякога прави страхотни неща за Фермата, но си е интригантка.
А лакво значи да пръскаш панаири и екстеншъни, много вулгарно ми звучи, Косъма е симпатично момиче, защо говори такива неща? Даже Жанетка ми е по-симпатична по държане от Тони, макар да прави се накакви физиономии, поне не пръска панаири хахаха.

# 205
Тази седмица нямат строителни задачи, защото вече няма и какво толкова да строят, малко лично творчество им препоръчаха да вложат, да си разкрасят малко интериора/екстериора.
А да спасят всички кученца... невъзможно е, природа. И доктор Пол да им пратят, не знам дали биха се справили.

Май разбрах защо Стоянчо не ще да работи с Боби - Боби го командва, леле, колко чудно... Ми Боби е свикнал да командва работниците си, то е ясно.

Надя и Милена... не очаквам нищо особено, Надето не беше във възторг, но не мисля, че приема Милена за коой знае каква конкуренция. Малко самонадеяна работа - да си толкова сигурен в себе си, че ще победиш всяка, да питаш друг дали ти има доверие, ми няма да е доволна Мара на дуел да я праща Надето, дето до вчера уж бяха близки. И се чудя дали изобщо ѝ схвана замисъла засега... А той е съвсем прост, лошото е, че сметките без кръчмаря излизат криви понякога.

# 206
  • London
Е, Надя по принцип е права. Хората там имаха дуели и тн..... нямат изгода да висят още без дуели нито тя, нито Мария. Може да има предвид Мария като се върне да я прати нея и така. Аз така го разбрах, но онова кроманьонското май няма мозък да го вдене.

# 207
  • при късмета
Аз напълно разбирам защо Боби вчера, гледайки един шкаф питаше дали е здрав. А работника: Здраво е, здраво е. Който не е виждал мебели на Виденов пред себе си, само той няма да разбере защо на Боби му се струваше, че има нещо гнило в шкафа. А Стоян не каза, че не искал да работи с Боби, а го критикуваше защо прави забележки на хората от Виденов и следи нещата, те разбирали, били си хора за това. Размрънка се без основание, от разстояние при това. А на Боби му е поставена задача да следи сглобяването на шкафовете, нищо, че са пратили хора от Виденов.
Иначе, критиките на другите бяха малко в повече. Но отчитам и факта, че всеки говореше само пред камерата за Стоян, така че въпроса им е зададен на интервюто, не защото всички вкупом са решили точно и само Стоян да коментират пред камерата. До сега не е имало такова нещо за нито един друг играч и не знам какво цели продукцията.

# 208
  • London
Гледам състезанието. Тоя Иван къде не се изпразни само ''Как се радвам, че те виждам Жанет'', какво толкова се радва не знам, зрителя едва ли се радва да гледа мъчните й опити. Може в предане след пулонощ да е интересна, но иначе.....

Дана пак е на път да ревне, ей голяма мъка.

Милена беше много добра реално. Браво.

е как няма да почине кутрето та то на 1 ден и го отделили от майката и постоянно го мачкат....кой им е казал да го взимат в леглата си.....Четвъртита голяма глава пак запръска слюнки да коли и беси.....Иван им се кефи на кифлите,тъй като се надява на тях да му изкарат някой лев с развратното си поведение....пфу....

Това е така по принцип, мисля че и Поли го каза в ефир, но от друга страна и това да не беше най-вероятно щяха да загинат, защото са много и млякото не стига и само силните оцеляват дето са по-силни и окупират цицките.

Мачовците се подиграват на Стоян,че бил смотан,но Стоян си има семейство жена дете ,работа и хоби,а те нали са отворковци са сами и само еднодневки им се кефят....Петър с тази несиметрична грозна глава кой го изкара за убавец....

Той не беше ли виснал да живее при тъщата? Ми..... не е като да не е за подигравка. Смотан ми е и на мен и Фермата не му помага да възмъжее.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:19 от La Catrala

# 209
Искам Милена да остане. Антония ми е мъка и 2 минути да я слушам, а Жана да я гледам с това фалшиво дуене.."Аз все пак съм Жанета Осипова". И демек коя си ти?!

Общи условия

Активация на акаунт