Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 646
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 210
Кат, да, Надя това иска, и по-назад писах, тя праща Мария на дуел, Мария се връща и праща Надя. Това е начинът да не са една срещу друга на арената. Дали Мара ще го разбере, ще видим.
Само връщането на някоя отпаднала може малко да ѝ обърка на Надя смтките. Simple Smile

# 211
  • London
Сега гледам за Стоян ахха, ама Кустев много забавен как реално се бъзика хаха. Ми прав е и да се е крил от тъщата, че пуши..... е вече няма скрито. Ххахах

Ох, милите кученца.... ама защо така ги разнасят по леглата невръстни?Flushed

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:35 от La Catrala

# 212
Ох, много ме е жал за кученцата, ама не разбирам, нали ги хранят, защо така се получи, защо не вкарат ветеринар,  ами разчитат на тях, защо не им кажат какво трябва да правят. Да ги взимат ли, да ги оставят близо до майка им,  не знам, не разбирам, но все пак няма ли начин да ги спасят Cry

# 213
Стоян почна да ме кефи. Не виждам никаква стратегия у него, просто си е такъв човека. Гласувах за победител Надежда, мисля, че тя ще е финалист.
Писах им за кучетата, че искам да си купя, отговор не получих, много ми харесаха тези кутрета Simple Smile

# 214
  • при късмета
Ох, много ме е жал за кученцата, ама не разбирам, нали ги хранят, защо така се получи, защо не вкарат ветеринар,  ами разчитат на тях, защо не им кажат какво трябва да правят. Да ги взимат ли, да ги оставят близо до майка им,  не знам, не разбирам, но все пак няма ли начин да ги спасят Cry
Никой нищо не може да направи, дори ветеринар. Което оцелее. Когато в една бременност са цели 13 кученца, то само около четвърт от тях са достатъчно развити, че да оцелеят. За другите изключително малко може да се направи, да ги хранят и държат на топло и пак няма гаранция. Затова някои ги взимат и те ги топлят, защото при майката няма място

# 215
Никой нищо не може да направи, дори ветеринар. Което оцелее. Когато в една бременност са цели 13 кученца, то само около четвърт от тях са достатъчно развити, че да оцелеят. За другите изключително малко може да се направи, да ги хранят и държат на топло и пак няма гаранция. Затова някои ги взимат и те ги топлят, защото при майката няма място
Колко тъжно, снощи дъщеря ми рева, и аз за малко щях да ревна Cry

# 216
  • София
Чичо Митко може да е идеален за бачкатор, но за фермер не става. Изобщо всички позиции с елементи на решителност и управление, са много далече от него.
Човекът е добродушен, работлив, но дотам.

# 217
Добре де, защо не повикаха ветеринарен лекар за кученцата, да ги прегледа, да каже как да се грижат  за тях!

# 218
  • Асеновград
Никак не ми харесва това връщане на отпаднали от дуел участници. Може би по малко дразнещо щеше да е, примерно от контузените да върнат....
Мара е доста куха , че едвали ще схване на Надка плана , то ще има пак викане , сърдене и тръшкане.
Все по противни ми стават фокусника и асистентката.
Пропуснала съм със Стоян ситуацията....ще върна да гледам.

# 219
Голям стратег бил Кустев. Щял да се опълчи на ''двамата лалугери'', щял да им покаже ''как 'апАт старите кучета".
Щял...ама друг път! Осмели се само да излезе от кухнята, за да се върне отново и като клюкарка, да обсъжда Стоянчо. Ако това ти е стратегията, да пригласяш на ''двамата лалугери", то, имаш голямо Браво - от мен!
Като казах Калоян и се сетих за него, че напоследък беше посвил перките. Когато разбра, че няма да е фермер, погледът му изразяваше такова разочарование, че му идваше да даде нож на Мара и тя да го прободе.
Надето снощи влезе за малко в ролята на Свети Петър. Държи ключа на фермата и с молив в ръка решава, кой да отиде на финал, кой да отпадне.
Остане ли Милена, в интерес на Надя ще е да се помирят, защото може да и се срине имиджа, както на Мария. Така че двете ги виждам занапред в един коловоз.
Писна ми от Дайчо и Дайчето! Дано Надето ги раздели, че ми омръзна - романтичната им лютеница!
Ако ''Аз съм Жанета Осипова" отпадне довечера, това означава, че ще се наложи да гледаме Косъма още два дена. Но всичко е точно. Ще го преживеем, някак си.
За финал  на резюмето оставям чичо Митко. Трите ''Д'' е той - добър, добродушен, добряк.

# 220
  • София
Аз не виждам проблем, ще Кустев се забавлява с тях. Той не е казвал чак да не ги понася, смяташе, че им е много самочувствието от управлението и не му беше изгодно те да колят и бесят. Аз смятам, че той има голяма роля в смяната на управлението. Той беше човекът, който ходи при повечето и шушука против Петър и Калоян за фермери и в крайна сметка се получи.
А по същество разговорът им не беше приятен, въпреки че имаше и истини в него. Не знам дали беше само от клюкарски подбуди или и целеше Кустев нещо с него. Може да е мислил, че ще е мъжки дуел и някой от тях ратай и да викнат Стоян.
Не виждам проблем да е пак в кухнята, особено като няма строителни задачи, но и да има, в дните без ратаи, би готвил. Писна му преди това да прави едно и също цял месец, докато сега, ако някой го сложи ратай, за да готви, не вярвам да се сърди.

# 221
И аз предпочитам Милена да остане. Не е моят човек, дразнител е, но е факт, че умственият и капацитете е на светлинни години от Косъма и г-ца Знаете ли коя съм аз... Определя, обаче, не ме кефи това връщане на хора - не са стояли колкото останалите, а и се явява някак крайно несправедливо спрямо хората, които са си скъсала задни.а на сренста, за да ги бият...поне върналият се да има условие да спечели 70% от сумата и останалата да е за втория, знам ли, нешо от този сорт...

Годеницата се очаква отдавна и определено си заслужават да им оръсне банкета, нагли, нагли създания....

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 14:56 от Little Miss Ratatouille

# 222
Вчера не можах да гледам. Но...жалко за кученцето Sad
Това с връщането на хора и аз не го одобрявам.
Почти не останаха хора, които да намирам за приятни във фермата. Чак се чудя да продължавам ли да гледам.
Ако влезе прословутата Данчова годеница, ще стане весело. Чакам я с нетърпение Satisfied

# 223
И ако влезе годеницата - кво - Данювият алаброс  ли ще хвърчи, или на Даяна пищната коса, а? Mr. Green
Аз хич пък не ща такива драми, честно казано. Ама хич. Но пък ми писнá страшно и от скучния романс Дая/Даню.

# 224
  • при късмета
Годеницата, ако има капка мозък, не би следвалода се занимава с Даяна. Няма работа с нея, нито отношения, които да изясняват помежду си. Те всъщност нямат отношения никакви и затова няма какво да изясняват. Така че е ясно на кого трябва да държи сметка. Даяна ще се отдръпне според мен, но на Данчо реакцията не мога да предвидя в детайли. Или ще се направи, че нищо не е било или ще се заоправдава или ще започне да твърди, че нищо не е станало, което до голяма степен е така. Варианти много

Общи условия

Активация на акаунт