Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 831
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 225
Цитат
Той беше човекът, който ходи при повечето и шушука против Петър и Калоян за фермери и в крайна сметка се получи.
"Шушука против Пешо и Калоян", клюкари Стоян, нали това казвам - ''Браво," Кустев, ако това ти е стратегията.
Как пък няма един в  тази Ферма, да играе играта като хората! Заявил си, че си стратег- няма лошо, ама не се прецаквай сам! Кустев вместо да обсъжда подигравателно Стоян, можеше да каже:  "Добър човек е Стоян, но не може да се впише в колектива. Дайте момчета, да измислим нещо, да го приобщим.Готин човек е!"
Ето това щеше да е печеливша стратегия. И аз, предполагам и други, щяха да напишат: "Браво, Кустев, ти си достоен победител!"
Ама, както се казва в една реклама: Не става само с ядене, трябва и акъл!
Аз като ви казвам, че засега само Анго реди пъзела правилно...

# 226
  • Стара Загора
Не одобрявам връщането на отпадналите участнички, не искам никоя да остава. Но т.к. това което ни дават се е случило около 6 седмици по-рано, някъде олоко 14.09.2020, то те няма кой знае колко да са гледали от предаването, защото то се излъчва от 05.09.2020, само една седмица. Няма и какво да са прочели за себе си тук. Иначе щяха да знаят колко много ги "харесваме" !

# 227
А бе, и Анго така го е подрéдил пъзела... Един няма с екстра-стратегия, никога И не е имало такъв участник, де, все ще им прекуца нещо. Въпросът е да се добереш до финал, да сте равнопоставени в игрите там и, разбира се, да те харесва публиката. Последното до голяма степен зависи с кого ще си на финала, кой колко неприятен е бил за зрителите. Trollface Ако вотът не е нагласен, естествено, а аз все си мисля, че е понагласен...

# 228
Ееее, що така бе, Кустев?  Смотан бил Стоян, айде сега.Ми не е бивш футболист, преквалифициран в пилот. Не е гвардеец. Не е и шеф готвач. Но е човек. А хората сме всякакви. Клюкарче е и той, но може би, защото не му дават никакъв шанс и все на подбив го взимат.

# 229
Надя е много хитра и стои в дъното на повечето конфликти. Според мен вижда Милена като основна конкурентка сред жените, защото е интелигентна и не подлежи лесно на манипулации и затова толкова умело настрои всички срещу нея. Ще видим сега, ако се върне Милена дали няма да и се объркат сметките. Въпреки че Милена си тръгна като “персона нон грата” и не вярвам да успее да се реабилитира.

# 230
Надя съвсем сама не е успяла да настрои другите срещу Милена, самата Милена добре се погрижи и справи с това. Mr. Green

Мравче, ти ли си cardu? Simple Smile

# 231
Надя съвсем сама не е успяла да настрои другите срещу Милена, самата Милена добре се погрижи и справи с това. Mr. Green

Мравче, ти ли си cardu? Simple Smile
Аз. Маскирах се като добро уиски
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 232
  • при късмета
Не одобрявам връщането на отпадналите участнички, не искам никоя да остава. Но т.к. това което ни дават се е случило около 6 седмици по-рано, някъде олоко 14.09.2020, то те няма кой знае колко да са гледали от предаването, защото то се излъчва от 05.09.2020, само една седмица. Няма и какво да са прочели за себе си тук. Иначе щяха да знаят колко много ги "харесваме" !
Ами, ако са излезли преди 6 седмици, значи тук четат и още как. Във ФБ също. Потвърдиха го участници включили се в темата и сега и миналата година. Всеки след излизането си гледа, а то и за него е 6 седмици назад. А чете текущите коментари и затова им идват множко. Ама никой не им е виновен, сами си изграждат образите. Както и "милите имена" които им лепват зрителите.
Още ме е яд на Дана от вчера. Ако се беше напънала малко, поне Джуката щеше да е вън. А след нея и другата половина на мозъка, както стана вече

# 233
Добра си, Ензимче!  С лекота сваляш маски.Joy
Милена си е взела поука и  много ще внимава във взаимоотношенията си с Надя.

# 234
Добра си, Ензимче!  С лекота сваляш маски.Joy
Милена си е взела поука и  много ще внимава във взаимоотношенията си с Надя.
Хехе, с Ензимчето доста отдавна се засичаме по темите. Надушваме се отдалече.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 12:49 от cardu

# 235
Голямо разочарование от вкарването на старите! Не мога да издържа гадното отношение и език на Антония и ще прекратя гледането докато излезе. Ще следя темата, за да разбера, кога е безопасно за гледане. Тази амбициозна злоба ме товари и изобщо не допускам такива хора до себе си. От трите вероятни за оставане, избирам Милена. Тя ми е една идея по поносима.

# 236
Аз сега изгледах епизода. Ми продължавам да харесвам Надя за сега. Има си стратегия жената - лошо няма. Да,  може би се опитва се да се отърве от Мария по някакъв начин пращайки я евентуално ратай и дуелист-и в това лошо няма. Всеки си разчиства пътя към финала по един или друг начин. Макар че Мария  изглежда доста силна и би победила другите жени. Но Надя знае това и е съвсем в реда на нещата е да не желае да се изправи на дуел с Мария.
Още в началото на епизода ми направи впечатление как оклюмаха Петър и Калоян като чуха избора на Дана. Явно са си мислели че тя ще посочи някой от тях или по точно Калоян.
Относно връщането на жените. На повечето хич, ама хич не им стана приятно, не само на Надя.
Единствените който се зарадваха бяха групата "Сезона е наш", едва ли не убедени че сега вече ще пръснат всичко до което се докопат
Сега вече може да видим дуел Милена и Надя. Все така неприятна си ми е Милена.

# 237
  • Другата България
Джоли, аз мисля, че освен ако Милена не избере Надя, няма как да видим такъв дуел.
Което и мисля, че ще стане.
Другата седмица, ако остане Милена - а аз мисля, че ще остане, то тя ще е ратай със сигурност, така поне мисля.
И на дуел. И за да не се покаже като слабак, ако предизвика Надя, ще отпадне от нея.
Така някак ги виждам аз нещата.

# 238
  • Sofia
И и А преди време се заричаха,че повече няма да има върнати отпаднали участници,ама явно им е къса паметта.
Затревожили се,че жените са по-малко,а още в началото вкараха 11 мъже и 10 жени.По-добре да бяха казали,че дуелът тази седмица задължително трябва да е мъжки,няма да им е за сефте.
Макар че аз съм абсолютно против такива намеси на продукцията.То,аз съм против и против връщането на някой на какъвто и да било етап от играта,ама...
Иначе,като чух вчера за четирима върнати,ми стана ясно,че ще има дуел между тях и един ще остане.Единствено предполагах,че ще е само една игра.А сега ще се точат и ще ги гледаме цяла седмица.  ooooh!

Много грозно впечатление ми направиха снощи Надка и Ваня,когато се правеха,че не забелязват Милена до тях.Нямаше  да им стане лошо от един възпитан отговор.
И се забавлявах,как Надя 100 пъти пита Мара, "имаш ли ми доверие",а тя се чуди как да извърти,за да не и отговори.

И във ФБ спойлерите са такива като тук. Освен това навсякъде пишат, че
Скрит текст:
ЧЕеее
Скрит текст:
След като Милена остане, ще влезе и годеницата на Данчо за няколко дни и ще им пръсне панаира. Съвсем в ББ стайл

А ей това вече ми идва в повече.  newsm77
/не първирвия спойлер/

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 13:11 от avi10

# 239
  • София
На мен ми писна да гледам женски дуели.Вкарват им жена и те пак -женски дуел.
А пръчовете си седят и почват да прихващат "женски добродетели"
Грозно беше това със Стоян,но той ми е толкова противен,че ми стана смешно.Айде бе,ще му стъпват на пръсти на това мрънкало.Много ми се иска да отиде ратай и после да ни освободи от присъствието си.
Не искам аз върнати участници,но вече ни се изясни,че в тази продукция резерва не се вкарва.Пък и в този случай ,очаквайки женски дуел,отново ще се върне стария баланс,безпредметно е от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт