Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 899
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 240
Аз сега изгледах епизода. Ми продължавам да харесвам Надя за сега. Има си стратегия жената - лошо няма. Да,  може би се опитва се да се отърве от Мария по някакъв начин пращайки я евентуално ратай и дуелист-и в това лошо няма. Всеки си разчиства пътя към финала по един или друг начин. Макар че Мария  изглежда доста силна и би победила другите жени. Но Надя знае това и е съвсем в реда на нещата е да не желае да се изправи на дуел с Мария.
Още в началото на епизода ми направи впечатление как оклюмаха Петър и Калоян като чуха избора на Дана. Явно са си мислели че тя ще посочи някой от тях или по точно Калоян.
Относно връщането на жените. На повечето хич, ама хич не им стана приятно, не само на Надя.
Единствените който се зарадваха бяха групата "Сезона е наш", едва ли не убедени че сега вече ще пръснат всичко до което се докопат
Сега вече може да видим дуел Милена и Надя. Все така неприятна си ми е Милена.
Джоли, подписвам се под думите ти.

# 241
  • при късмета
Надя е много хитра и стои в дъното на повечето конфликти. Според мен вижда Милена като основна конкурентка сред жените, защото е интелигентна и не подлежи лесно на манипулации и затова толкова умело настрои всички срещу нея. Ще видим сега, ако се върне Милена дали няма да и се объркат сметките. Въпреки че Милена си тръгна като “персона нон грата” и не вярвам да успее да се реабилитира.
Не е виновна Надка за отношението на другите към Милена. Тя сама се погрижи, защото се надцени. Реши, че е убедила другите, че е по-по-най и ѝ дойде като гръм от ясно небе, че не само, че не ги е убедила, а няма един който да я харесва. Самата тя дори не е обвинявала Надка за това, защото поне Милена има капацитет да го осмисли и осъзнае. Но нямаше да си признае или беше да падне по гръб, все в този смисъл и затова беше цирка със стратегията, която се променяла, а в интервюто след напускането, каза че и стратегия не е имала, казала го да я оставят на мира. Самата тя вчера каза, че сега не ѝ пука, че никой не я харесва, значи преди не само, че ѝ е пукало, а е осъзнала, че сама си е виновна.
Продължавам да не харесвам нито Милена, нито Надка, просто предпочитам двете половини на общия мозък навън.

# 242
  • София
Между другото и на мен ми направи впечатление като Мери Ан, че Даяна доста хладно да не кажа никак не отрази завръщането на Милена, а уж и бе най-близка, подкрепи я на дуела, а после Милена я избра за свой претендент за фермер на седмицата. Което ме връща на моята мисъл тогава, а именно че онова отношение на Даяна бе лицемерно, тя просто се присламчи към Милена, за да спаси собствената си кожа. Нямам друго обяснение.
Честно казано на мен вече Милена не ми пречи толкова, а преди не можех да я понасям. Даже на фона на останалите си е класа. Просто ми стана доста антипатична как се лепеше за всеки, как нареждаше да я избират за втора поредна седмица и как искаше от двете с половината мозък да компаньонстват. Но като гледам изцепките на всички останали то нейните неща към момента не изглеждат чак толкова черни. Тия вътре братче все едно Баба Яга влезе. И на мен ми стана неприятно някак си от това посрещане. Мина време, лошите неща уж се забравят, а се помнят хубавите. Не може така...
Надявам се Надя и Милена да се изяснят. Приятелки трудно ще станат, но поне да се уважават и работят заедно и толкоз.

# 243
  • London
Как решихте, че годеницата влиза? Тя от 1 месец все влиза..... За мен го има варианта и Данчо да й каже " Дотук бяхме" , даже това е най-вероятното според мен.

Тиф, как да ги издуха Дана като първо няма самочувствието, че го може....то първо всичко е в главата.

# 244
Аз само нещо не разбрах защо Стоян не иска да работи с Боби. Той Стоян и той като Поли много тънко обиден. Все да му се въртят на пети, сакън да не се засегне.
Също не приемам връщането на отпаднали участници. Отпаднали са честно на дуел-край това е. Иначе буквално се обезсмисля победата в дуела.
А пък лигата Тона не я издържам.

# 245
  • София
Оф, каква годеница беее, аман от тия щуротии на Иван и Андрей. Не искам да им гледам простотиите. Sad

# 246
Нови кученца. Надя в обора посреща Андрей с фас в ръка?! Не мислех, че е пушачка. Да не се крие от свекърва си? Smiley
От купона на Хепи Канче нищо не показаха, може би не е имало такъв. Само нежен танц в обятията на Пепи.
Радост в горското стопанство! Матраците са чудни - нито твърди, нито меки Smiley
Кустев и Мария в едно легло Wink
Даяна и Даню са в стая за двама. Чакам я вече тази годеница, да влезе да дръпне за ухото Данчо и да се намести на матрака между него и Дая!
реклама, реклама, реклама...трошливи мебели и здрави стави.
Надя е разчертала таблицата в ексел, чичо Митко прелива от доброта.
Калата мели брашно, а Петър го пресява - Тандем Питка. Кустев кълца моркови и имиджа на Гайдата.

Идеята за връщане на отстранени в дуел не ми харесва, целта е раздвижване, ясно. В този скучен откъм битки сезон, снощното състезание ми хареса. Добре, че не стана сакатлък с трионите падащи от дърветата.

# 247
Оф, каква годеница беее, аман от тия щуротии на Иван и Андрей. Не искам да им гледам простотиите. Sad
Аз пък се чудя на годеницата. С кой акъл ще влиза да се изяснява с фокусника, дето явно се опитва да омагьосва де що има жена, която му се връзва. Освен да е срещу сума някаква..

# 248
Джоли, доколкото схванах - на СтоЕнчо нещо не му харесва, че Боби го командва в работата. Боби така си е свикнал със строителната бригада, според мен.

А за годеницата - и по-назад стигнахме до извода, че сигурно и тя си търси петте минути слава.

# 249
  • София
Странно ми е, че Камелия си пуска такъв статус. Май, май наистина са имали уговорка за игра, но и той изглежда, че наистина разви чувства. Може би това имаше предвид, че от това я е било най-много страх.

# 250
  • София
Нямам търпение да разбера кои ще са ратаи. Ама трудно се правят прогнози преди теста...
Мария е твърде очевиден избор, дори и след разговора между Н и М. Някак си не го виждам. Ако Надя иска да и е спокойно за ратайството е ясно, слага Ангел и Мария и няма грижи. Те на нея никога няма да и направят напук, особено пък Гелето, за него е ясно на 100% Ванчето направо и се молеше да не я праща ратай, а Поли и Дая, Надка не ги ще, че не могат да готвят. Но може и да си промени мнението и да вземе тя да готви. И без това няма да има кой знае какви задължения тази седмица... Ако тя реши да шета в кухнята или да помага активно, то може да сложи и слаба готвачка за ратай. Мария и Поли за ратаи са очаквани ходове, аз обичам по-нестандартното, така че избирам Даяна. Сигурно ще сбъркам този път, но така стрелям. Мъж ратай, Ангел, за да си гарантира спокойствие. Предполагам че двамата са го обсъдили и Гелето няма да и се сърди. Но може и Стоян. Не изключвам и такъв вариант.
За дуелите. Моята прогноза е днес Жанета отпада и следва нов епичен дуел между Милена и Тони. Този път обаче няма да има подценяване, а и от това което видях Милена доста е тренирала през този 1 месец и нещо извън Фермата, така че очаквам реванш. Но няма да и е лесно. Да кажем 60 на 40 за Милена.
А основния дуел тази седмица според мен пак ще е женски. Освен ако от продукцията не наредят да има мъжки дуел, то Надя 100% ще направи женски такъв.

# 251
Не съм убедена, че Данчо с лека ръка ще отсвири годеницата. Малее..представяте ли си направо да си стане участничка във фермата.
Стоян какво толкова са го обсъждали? Чак се учудвам, че изобщо е бил тема за разговор с цялото си безличие.

# 252
Подиграваха му се на Стоянчо зад гърба - Кустев и "Винаги двама, винаги" го одумваха колко бил смотан, че чак и фалшиво свирел и пеел... Бе, клюкарски работи.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 13:33 от Ензимче

# 253
  • при късмета
Този сезон не бяха предвидили връщане ми се струва, но и нямаше как да предвидят, че ще има цели 2ма играчи, отпаднали заради контузия. И вчера Иван каза, че иначе сметките за финалите не излизат.
Според мен Даяна и Милена чак близки не са били. Милена нямаше друг вариант за предложение за фермер, защото липсваше човек реално на нейна страна, освен Асен по неволя към онзи момент. А Даяна просто беше пропуснала доста от нагласите във фермата, пак към онзи момент, с нея никой нищо не коментира и беше просто изненадана за реакциите към Милена.
И аз искам днес да излезе Джуката. А ако има пак дуел Милена - Тъпото, то в никакъв случай на Тъпото победата не ѝ гарантирана. Даже е съмнителна според мен. Много си е повярвала, вече е побеждавала Милена и това, както при отпадането ѝ ще я подхлъзне да загуби. И Милена не е Поли
А Петър и Калоян можеха да са наистина сигурни финалисти. И те като Милена се надцениха, изпростяха и ако само една идея по-достойно се бяха държали, когато извадиха Милена, нямаше кой да ги мръдне. Само половината мозък няма капацитет да го осмисли и щеше да се държи по същия начин, обаче те двамата можеха да помислят малко повече. Човек трябва и да печели и да губи достойно, а при тях всякакво достойнство липсва

# 254
Тая Надя ми е отврат. Безскрупулна тарторка, иска всичко тя да решава, тя коли тя беси. Жал ми е за Милена, че се поставя в това унизително положение. Никога не бих се върнала там където ме хейтят, а камо ли да им се усмихвам и да им се обяснявам, да сме се разделили с добро при положение, че те очевидно не искат с добро да се разделят. Мазни се на палачите си и недоумявам кому е нужно. Явно не може да приеме, че се е провалила. Но по-добре с достойнство да напусне отколкото да се унижава зорлям. Стратегията и е тотално грешна и това не са нейните хора очевидно. Но тъпо и упорито отказва да го проумее. Но от друга страна точно тоя тип хора като нея са полезни, защото функционират като детектори на хейтъри и оперирани от емпатия безскрупулни интерсчии и егоисти - ако не беше Милена нямаше да видим много характерни негативни черти на Надка както и на другите участници - Милена ги изкара наяве. Хората като цяло са жалки гадини, но им трябва някой като Милена за да ги провокира да се изявят. Иначе околните много дълго време могат да си мислят за тях, че са свестни хора. Гледам и тук много бързо забравихте колко зла беше Надка към Милена и взехте да я харесвате всички. Ама сега пак започна да си показва рогцата злата вещица.

Общи условия

Активация на акаунт