Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 915
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 255
  • Другата България
Оф, каква годеница беее, аман от тия щуротии на Иван и Андрей. Не искам да им гледам простотиите. Sad
Аз пък се чудя на годеницата. С кой акъл ще влиза да се изяснява с фокусника, дето явно се опитва да омагьосва де що има жена, която му се връзва. Освен да е срещу сума някаква..
Финикийски знаци.
Те движат света.

# 256
  • London
Странно ми е, че Камелия си пуска такъв статус. Май, май наистина са имали уговорка за игра, но и той изглежда, че наистина разви чувства. Може би това имаше предвид, че от това я е било най-много страх.

Много проста клявка.

# 257
Надка може да е била зла към Милена, сигурно си е имала причини, но поне е доста по-хитра, доколкото виждам, хората там я харесват (на някои им е влязла подкожно направо) или поне - уважават. Докато Миленчето успя да настрои всички срещу себе си, сигурна съм, че не е умишлено, та да им изкара на показ негативните черти, просто така се случи.
Та, аз Надя я харесвам, че играе добре играта, успех ѝ желая със стратегиите, да не ѝ излязат криви сметките. Искам я на финал и победител. Пък колко да е зла, за мене - съвсем нормално зла.. Smiling Imp Stuck Out Tongue Winking Eye

# 258
  • Варна
Странно ми е, че Камелия си пуска такъв статус. Май, май наистина са имали уговорка за игра, но и той изглежда, че наистина разви чувства. Може би това имаше предвид, че от това я е било най-много страх.

Скрит текст:

Много проста клявка.
Данчо ако не е излязъл може по този начин да дразни Даяна и да я прави несигурна.

# 259
Ензимче, и аз не разбирам що така я нарочиха Надя за много зла. И тя като всички си има добри и лоши черти. Може би има едно нехаресване към този, който играе по-добре, както винаги. Тя не е по-добра, не е и по-лоша. Просто до сега играе играта добре.

# 260
Надка може да е била зла към Милена, сигурно си е имала причини, но поне е доста по-хитра, доколкото виждам, хората там я харесват (на някои им е влязла подкожно направо) или поне - уважават. Докато Миленчето успя да настрои всички срещу себе си, сигурна съм, че не е умишлено, та да им изкара на показ негативните черти, просто така се случи.
Та, аз Надя я харесвам, че играе добре играта, успех ѝ желая със стратегиите, да не ѝ излязат криви сметките. Искам я на финал и победител. Пък колко да е зла, за мене - съвсем нормално зла.. Smiling Imp Stuck Out Tongue Winking Eye
И за мен не е зла Надя. Няма амбиция да се хареса на всеки. Няма амбиция да създава приятелства. Играе си играта. Е може и да говори зад гърба на някои,ама като гледам всички го правят. Работи, умее доста неща. Но чак пък зла. Милена ми изглежда по зла от нея. И не съм съгласна, че Надя е настроила другите срещу Милена. Тя Милена сама се погрижи за това.
И защо Милена не настрои другите срещу Надя примерно. Дали щеше да и се получи?

# 261
Здравейте Simple Smile) Отдавна не съм писала тук, но ви чета.

Стоян не знам какво го коментират, все едно е най-жалък и смотан, а реално човекът си е много окей, сравнен с доста други. Работи, стара се, свири добре. Дори да е фалшиво понякога, сигурно на всеки музикант се случва. Малко е склонен да клюкари и да се сърди, но много хора имат този минус.

Надето не ме дразни много, има си стратегия, нормално е. Лошо ѝ стана от Милена, беше безенна физиономията ѝ. Ама Милена една нахилена, това направо беше сериозен контраст с настроенията на другите.

Жанет ми е по-приятна от Антония вече, по-мила и искрена, Тони е доста груба. Да, прави сте, че Калоян сякаш повече се зарадва на Жани. Май е осъзнал отношението на Тони и това, че тя ги използваше, за да се чувства по-силна.

Кучетата!!!! Как може....Знаем всички колко сме зле в България откъм бездомни кучета и свърхпопулация на дворни, на домашни любимци дори. Нон стоп се търсят домове на осиротели жиовтни след смърт на стопанин, постоянно скитат разни изоставени, дори породисти. И в шоуто да гледаме, как се раждат толквоа много палета, като това не е първото раждане на кучките, както се разбра. Ако го карат така, до няколко години ще се напълни с кучета само от тях. Тук много ясно се видя откъде произхожда проблемът с многото кучета. Само да кажа, че аз обожавам кучета, но знам колко трудно се намират добри стопани. И дори да изглеждат читави, често след време се отказват от домашните си любимци и ги зарязват.
Дано оцелеят и намерят добри стопани....

Дана ми беше жална вчера, съжалих я. Наисина изглеждаше уморена, нямаше почти никакви шансове, само я подразниха, давайки ѝ да влезе пак във Фермата....

# 262
  • при късмета
Надка не е зла. Подла, подмолна и лукава е. И това, което най-не харесва у Милена, да се имаш за нещо повече от другите го има колкото нея. Лицемерна е, до сега е говорила на много хора зад гърба, само на Милена е казала всичко в очите. А тази черта ми е една от най-неприятните у хората. Даже и с Милена нямаше да се заяде на дуела, ако Мара нямаше да ѝ е подкрепа в плюенето и упреците

# 263
  • София
Кат, не ми се струва уместно да дразни Дая, все пак не е гледала все още какво се случва, както и ние, дали не са преминали границите и дали не е говорил лоши неща за нея. Дори и да се съберат, е по-разумно да изчака да види какво се случва.

# 264
Това, което са казали мъжленцата за пеенето и свиренето на Стоян, е много гнусно. И лицемерно. Иначе ...аууу, настръхвали като чуели гайда и очите им пълни...Как не ги е срам..Човекът поне това от сърце го прави.

# 265
  • Другата България
Надка не е зла. Подла, подмолна и лукава е. И това, което най-не харесва у Милена, да се имаш за нещо повече от другите го има колкото нея. Лицемерна е, до сега е говорила на много хора зад гърба, само на Милена е казала всичко в очите. А тази черта ми е една от най-неприятните у хората. Даже и с Милена нямаше да се заяде на дуела, ако Мара нямаше да ѝ е подкрепа в плюенето и упреците
И след всичко това казваш, че не е зла?
Дори повече от зла.
Надка е влязла във формата с идеята да е "мама ферма", все тя да е в центъра на събитията, най-знаеща, най-можеща, най-вЕща в занаята. От всички останали жени единствената ѝ конкуренция за това място беше Милена, именно защото е интелигентна, нещо, което на Мара ѝ е чуждо - другата евентуална конкуренция.
Затова съсредоточи цялата си злост именно върху нея, и след като Милена излезе, се прехвърли върху Мара.
Само че докато към Милена беше явно, към Мара действаше по нейния си начин - подмолно. А Мара Ножа така и не се усети, до скоро, и то с помощта на Кустев.
Само ѝ виж погледа на Надка, не е нужно да я слушаш, само виж как гледаше Милена, особено в една сцена, в която тя стоеше пред вратата на резиденцията си, а Милена я питаше какво да прави.

# 266
Подли, лукави, подмолни, зли и любимото на Дана - лицемерни, Joy все тая, целта са едни пари, които накуп са много за тези хора, та всичко е позволено. И аз ще играя мръсно и подло, ако съм там и знам, че имам шанс да спечеля. Важно е от водата все сух да излизаш, това е, да не прекуцаш, бее... Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 267
Подли, лукави, подмолни, зли и любимото на Дана - лицемерни, Joy все тая, целта са едни пари, които накуп са много за тези хора, та всичко е позволено. И аз ще играя мръсно и подло, ако съм там и знам, че имам шанс да спечеля. Важно е от водата все сух да излизаш, това е, да не прекуцаш, бее... Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Именно. Пък който както го може. Ако го може.

# 268
  • София
Надя не ми хареса с Милена, но с Мария проблем не виждам. Тази игра не е само на арената. Търси си вариант как да не е срещу нея на арената и да отпадне, пак добре.
Затова и за Кустев нямам против шушуканията, те са част от играта, няма нужда да се караш с някого, че да постигнеш каквото искаш. Проблем е какво каза за Стоян, можеше да не стига дотам.

# 269
  • при късмета
За мен не е едно и също зла и подла, лукава и подмолна. Първото е личностно качество, а последните са свързани повече с действия, характерни за някого. То не, че не трябва да са личностни качества за да се държиш така, но тук има цел - парите и може за това да се изявяват. Те се контролират и влизат в действие, когато от тях има нужда, този който ги прилага. А да си зъл е нещо, което не може да се скрие или контролира, такова ти е отношението към всичко и всички.

Общи условия

Активация на акаунт