Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 704
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 405
Годеницата ще влезе, ако им зацикли сценария. Засега Мара и Надя правят шоО.

# 406
Годеницата ще влезе, като Даяна излезе.

# 407
  • Другата България
Годеницата ще влезе, ако им зацикли сценария. Засега Мара и Надя правят шоО.
Годеницата ще влезе всеки момент според мен, защото сценарият откъм "любовната" история не е зациклил, а направо е стопирал.
Годеницата ще влезе, като Даяна излезе.
Няма такова нещо. То ако ще е за влизане, когато Даяна я няма, за какво да идва? То няма да има смисъл.
Всеки момент очаквам да влезе годеницата.

Антония: "Внимавай с тия приятелства, които създаваш!!!!!!!!
Все едно аз не съм никакъв ФАКТОР".

Фактор??? Тя знае ли изобщо какво означава това в смисъла, в който го използва? Какъв фактор може да бъде това...НЕЩО?

# 408
Знам аз, вкараха Миленчето, щото Надка остана без дружка и сега като станат приятелки двечките, ша видичи вии - Мара ш'са спука от яд. Има да ривье как съ'й подвела с Наджито... Пък общият мозък пак изтича поетапно от фермата, та с кого ще си сподьеля Мара, а?! Cry На изрУсената част от мозъка пък не ѝ се напускала Фермата, щяло да ѝ е мъчно, тя отпадна толкова отдавна, сега щяло да ѝ  мъчно.
А Иван не го ли е срам поне малко така явно да си показва на дуелите пристрастията към тия напомпаните гърли? За пореден път, бе, пффф...

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:57 от Ензимче

# 409
  • London
И аз не виждам смисъл да вкарват годеницата като Даяна я няма. На мен ми е странно какви ги блещи Данчо, не се ли усеща, не знам аз съм шах и мат. Аз ако съм на Даяна ще искам конкретно да ми се каже, че с годеницата бе дотук и оттам насетне близост, ако не....да си спи с кокошките сам.

Ваня днес беше забавна, отдавна не я бях виждала действително засмяна. Като се поотдръпне от Петър и живне. Действат й токсично тия отношения, а Косъма докато правеше скеча се присмиваше ехидно. Личи си, че се има за нещо повече пиклюшата.

# 410
Ох, колкото и да не ми се иска да го призная според мен Мария беше права (въпреки че не я харесвам изобщо). Като оставим настрани ратайството и дуела, тя се почувства предадена, защото наистина чувстваше Надя най-близка, а тя си играе нейната игра (приличаше ми Надя малко на Милена като беше фермерка и обясняваше как праща Дана ратай за нейно добро), как пък са толкова мъдри да преценят кое за кого е най-добро...
Поли и Стоян пак ме разочароват, пълни мекотели. Поли какво се опитва да се мазни на тоя Калоян, още я боли, че не се вписа при “готините” и се опитва да си проправи път май. А Стоян заслужава да си ходи вече, такива безхарактерни хора ме влудяват, стои и говори с Милена после ходи да клюкари на Мара и Кустев и той с някакъв комплекс за малоценност, иска да го приемат на всяка цена.

# 411
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 45 (27.10.2020)

# 412
Усмивката на Милена докато Надя и Мария се карат😊,-един път!, ходи наляво наясно опипва настроенията, разбира че никой не я подкрепя, търси слаба пробойна

# 413
  • Другата България
И сега да кажа и за Стоян.
Напълно равностойна конкуренция на Мара от мъжки пол.
Ами старите българи са го казали - човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.
Стоян Тъпото, горкия добряк така и не осъзна изобщо, че Милена беше искрена с него, като му каза за Калоян.
Защото мнението не само на Калоян, не само на Петър, ами на всички е, че Стоян е най-лесен за отстраняване.
И ако Калоян е на дуел /дано, дано/, то наистина ще дръпне Стоян.
Но не, за да се хареса на тези, които му се подиграват, говорят зад гърба му и го осмиват, наричайки го Шрек, Тъпото влезе и още преди да се е преоблякъл побърза да отиде и да разкаже на "другарите си" какви ги крои Милена и как е "искала да го настрои срещу братята".
Е, какво да говорим повече, ами няма как да ми е жал за Стоян, да си събира гайдата и да заминава при тъщата.
Понякога се чудя, не, сигурна съм, че нарочно вкарват и такива простовати хора.

Дано Надка направи най-накрая мъжки дуел.

# 414
  • London
Надя обаче я попита първо дали е Ок с това, като се видя, че не е не я прати. Тя Мара за кога се пази за финала ли? За мен е странно нежеланието да идеш на дуел срещу Даяна, Хепи Ванче или Поли.....с нейните физически данни. Ако искаше и зрител да я хареса щеше да знае, че зрителите харесват хората с дуели, че и ако може повече от 1-2.

# 415
Вчера доста се бях ядосала заради Стоян на Кустев, но днес всичкото ми съжаленбие се изпари. Един единствен човек му подаде ръка (му плесна ръката докато дава 5)  (Милена) и тоя уръфлек , се спусна да я тропа на Техни величества. Тея двамата с Поли са ми плазмодии
Миленка обаче ако смята да ближе з..ка на Надя веднага ще я детронирам от фаворитското ми (след Даяна) място.
Инче евалла , че отиде отново да събуди Дайчето (първия път я събуди от сънищата и , като и каза че не иска да вземе тя имунитет) , дано Дая се усети на къде отиват нещата с Даю , и че никак не изглежда съвсем невинно отстрани както явно тя си мисли
Честно казано , като не знам ш...те правил , не мога да осмисля стратегията на Надя, но ми се стори искрена към Мара

# 416
Не можа Надя да поговори с Мария, а що ѝ е въобще да се занимава, като оня добитък нито разбира, нито се опитва да разбере, дори не изслушва. И продължава да реве добичето, нищо че не я прати ратай Надя...

# 417
  • София
Ужасна жена е Мария. Надя я пита дали е ок с тази стратегия, тя каза - не и Надя се съобрази, какво повече иска Мария, не е съгласна със стратегията, ок, Надя не спори и не се тръшка, въпреки че според нея е в нейн ущърб. Не е като Надя да е питала друг, директно с нея говори.

# 418
  • Вестерос
Mилена обаче влезна и захапа Даяна и Йордан, защото е гледала и чела, ахх Grinning
Надя искала Милена да остане, жднб...
Мария милата хич не ѝ стигна акъла и направи драма...

# 419
  • London
Това й беше шанса на Мара да стане фермер, друг няма и щеше да прати Надя и в крайна сметка да им остане една жена за махане, ако го нямаше ангела отиваха директно на финал май.

Общи условия

Активация на акаунт