Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 754
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 960
  • Другата България
Надя се направи на ударена ама направо си ѝ каза д дръпне Мария
Което ще е грешка.

# 961
Надя се направи на ударена ама направо си ѝ каза д дръпне Мария
Което ще е грешка.
Абсолютно!

# 962
оф чакам да видя,коя взема имунитет....зацикли ми в лаптопа сайта от където гледам..яд ме е бе...дано се отцикли,че се зациклих и аз...
Даяна спечели.

# 963
Мисля, че играта не беше за мацки с къси крачета. Браво на Ваня.

# 964
Много се радвам, че Дая спечели. Да си вика която ще Поли от другите две. Вероятно Шкафчето ще избере.

# 965
А има ли наистина такова правило, финалист да е, който е минал през арената, дето Надя се опитва да наложи. Или това си е само нейно тълкование? Много удобно, както на нея и е изгодно. Сега що си плю пак на думите, за втори път Поли да е на дуел, а КалчУ пак между капките.

# 966
Ако Даяна е спечелила, пропада прогнозата, че тя отпада тази седмица, освен ако не влезе годеницата и тя си стегне куфара.

# 967
Диалекта на Милена в разговора с Даяна изчезна

# 968
  • София
Ама харесва ми как някои хора си пляскат спойлери.

# 969
Даяна е страхотна. Май за мен тя остана единственият фаворит сред жените, макар понякога актьорската душа да драматизира твърде много. На фона на другите жени нищо не е това.

Мария ми е твърде първична, груба и нахакана. И факт - начинът й на говорене буди у мен смях и не я вземам насериозно.

Надежда генерално ми допада, но не играе чисто и не се усеща, че си противоречи. В рамките на 5 минути каза 5 неща в противоположни посоки. Искала да помогне на Мария за финал, избирайки Поли за дуелист. Моля, обяснете ми как работи тая схема 😁 После каза на Поли, че мислела да е по полезност във фермата изборът, но сега решила на играе стратегически. После пред фермерите - по това кой бил безполезен. Много, много се омота и се омаза малко.
Окей, игра е, има си определени решения, които са стратегически и е важно как ги отиграваш, но Надя тук не се справи.

# 970
Браво на Дайчето , хубава серия, спокойно Ша Спа , другите не ме интересуват. Продължавам да не мога да осмисля правилността на стратегията на Надя,и защо Габи им е казала да се пазят жените ако не е възможен дуел мъж-жена .

# 971
А има ли наистина такова правило, финалист да е, който е минал през арената, дето Надя се опитва да наложи. Или това си е само нейно тълкование? Много удобно, както на нея и е изгодно. Сега що си плю пак на думите, за втори път Поли да е на дуел, а КалчУ пак между капките.
Да, мисля че има такова правило

# 972
Кустев се е спретнал като на Баба Вуна Joy

# 973
Да, мисля че има такова правило

Такова писано правило няма НИКЪДЕ!

В последната седмица обаче, при вътрешните битки, това дали си бил или не на дуел, има значение. В 4ти сезон по тази логика се състоя дуелът между Нури и Георги. По-скоро е неписано правило, но винаги може да има изключения.

# 974
  • Другата България
Значи манекенът от ИДИЛ разсъждава като типичен насилник.
Мъж можело, жена не може.

Мария била влязла да даде пример на децата си? Това сериозно ли е?
Поли щяла да нанесе щети на Мария на децата?Поли, не Мария, самата Мария?
Тоя сериозно ли? Да, сериозно е явно.

Общи условия

Активация на акаунт