Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 642
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Я, Поли пак си претупала задълженията. Защо ли не се учудвам?

# 976
Понеже някой по-назад настойчиво питаше какво печели годеницата на Йордан от заигравките му с Дая, сега ще си направя труда да отговоря. Ако Данчо не влиза в този флирт с Даяна, защо ще ни занимават изобщо с това, че е сгоден? Често ли споменават половинките на другите участници, които не флиртуват вътре с никого?
Сега официално знаем и че е певица годеницата, и как се казва дори. Нямаше изобщо да се спомене за нея, ако нямаше нещо пикантно с Даню вътре. Ако някой пак не е разбрал, не мога по-ясно да го кажа.

# 977
  • Велико Търново
Само ако масово сте съгласни. В някои теми не се слагат спойлери за промотата, 50 на 50, за това и не се сърдя нещо. Просто за пореден път се удивлявам каккви аматьори работят в двете най-гледани телевизии. Какви са тези монтажисти и редактори и какви заплати взимат, но е много ама много зле положението.
В случая даже е по-лошо - подсказването кой ще е заместник-ратай не е само в промото. Епизодът започва с "разследването", което провежда Милена за конфликта между Поли и Мария. Още на четвъртата минута я дават с униформа. Следва вторият седмичен пазар и едва тогава е изборът на първи дуелист. Така че при всяко положение щеше да разбереш предварително какъв ще е дуелът.

Впрочем, Надя направи правилен избор. Все пак играта е такава и тя участва в нея.

Радвам се, че спойлерът за Дая няма да се сбъдне тая седмица.

Ох, съжалих ги с тоя ориз. Надка сигурно нарочно не е казала на Поли как да го направи. Въпреки че точно от това нищо не печели.
Трябнаше да му нарежат краставици. Без значение кисели или пресни, само във втория случай се слага повечко оцет. Става много хубаво.

# 978
  • София
Айде стига де, съобразявайте се малко с тези спойлери... Еееее...
.                                       
 Ами не ги чети!
Айде да не ми казваш какво да правя. Коментирала съм спойлер, който не беше в скрит текст и после след като се направи забележка се сложи. Който няма поне мъничко уважение към останалите списващи е най-добре изобщо да не пише.

# 979
  • Другата България
Понеже някой по-назад настойчиво питаше какво печели годеницата на Йордан от заигравките му с Дая, сега ще си направя труда да отговоря. Ако Данчо не влиза в този флирт с Даяна, защо ще ни занимават изобщо с това, че е сгоден? Често ли споменават половинките на другите участници, които не флиртуват вътре с никого?
Сега официално знаем и че е певица годеницата, и как се казва дори. Нямаше изобщо да се спомене за нея, ако нямаше нещо пикантно с Даню вътре. Ако някой пак не е разбрал, не мога по-ясно да го кажа.
Ти това защо го обясняваш?
Остави хората да си мислят, че ....каквото си мислят, ако изобщо си мислят.
То ще си проличи, както вече казах. Тепърва има да гледаме и да четем, само да сме живи и здрави.

Надя наистина много се омота.
Ама много.
Хем иска да си следва стратегията, което е истиската причина да изберер Поли, хем после по това кой е по-полезен, хем продължава да иска да "изпрати" Мария на финал - това наистина те го разбирам, хем пето, шесто....ми не, издиша, много издиша.
Калоянката пък мамин червенобузко ще си променя мнението за Надка, ама как пък всеки, който мине метър, веднага си променя мнението за този, който НЕ го е изпратил ратай или дуелист!

# 980
  • London
Хора това за мен е измишльотина, смисъл спойлъра.....

Иначе Надя е тотал щета. Дразнииии много. Дано спечели мъж.

# 981
Леле, толкова лудо дете бях, че и с гипсиран крак играех на ластик. Joy Любимо. Heart Eyes

Мери, обяснявам го, защото някои все се изказват като последна инстанция, другите нищо не разбират и точка. Joy

# 982
Хора това за мен е измишльотина, смисъл спойлъра.....

Иначе Надя е тотал щета. Дразнииии много. Дано спечели мъж.
Защо мислиш че е измишльотина. Нищо не се знае, как ще се извърти играта. Та може и да си е верен спойлера

# 983
  • При розите и топлата вода ......!
Айде стига де, съобразявайте се малко с тези спойлери... Еееее...
.                                      
 Ами не ги чети!
Айде да не ми казваш какво да правя. Коментирала съм спойлер, който не беше в скрит текст и после след като се направи забележка се сложи. Който няма поне мъничко уважение към останалите списващи е най-добре изобщо да не пише.
Тъй вярно!

# 984
Ако Ангел или Кустев не са на финал, тоя сезон може да го закриват отсега Grinning

# 985
Толкова съм щастлива, че Дая спечели имунитета. Фаворит ми е и много се надявах спойлерът да не е реален!

# 986
  • Вестерос
Надя е в голяма грешка това, което на Дая обясняваше...

# 987
Надя предаде жените със своя избор!

# 988
  • Другата България
Леле, толкова лудо дете бях, че и с гипсиран крак играех на ластик. Joy Любимо. Heart Eyes

Мери, обяснявам го, защото се някои изказват като последна инстанция, другите нищо не разбират и точка. Joy
Ама ти всички ли четеш?
Защо си го причиняваш? Кой на каквото иска да вярва.

Ох, и Юхуууу Шкафче и тя с нейната двойнственост....до оня ден щеше да отмъщава, затова се върнала, дори искаше да предизвиква Поли когато беше фермер да се бият на арената, сега като дойде реалната възможност - ох, ама аз искам....да си почина!!!! От какво да си починеш, Шкафче? Та тази седмица, специално тази седмица нямаше никакви задачи, никаква работа, единственото, което правеше Шкафчето беше да подскача около Косъма и Джепето!!! И тя се е изморила, от това! Миналата седмица побесня, че е ратай - защото ОТНОВО искаше да си почива. Тази е наистина с нереална оценка на това къде се намира и защо.

# 989
Последният спойлер за финалистите ми изглежда на 50% невъзможен. Имам и доводи, но няма да развалям кефа на гледащите. 🤣🍀

Общи условия

Активация на акаунт