Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 679
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 915
Дана би ми нарекла лицемерка, ами, да, налага се. Simple Smile
Айдеее, маските започват да падат Smile Smile Smile

И аз не смятам, че Мария е някакъв опасен насилник. Да буйна е и не мисли, има много агресия в нея, но не мисля, че би посегнала да бие или да ръга някого с нож.
Поли попресоли мнджата. Тя после плачеше не толкова от страх и че много се е стресирала, а че не и уважиха оплакването.

# 916
На вечерята със стопанина Мария го гледаше с умиление, но за подготовката направи панаира на Поли от чист инат. А можеше с мисъл за госта да подходи и с желание да се включи. Явно Надя ненапразно й подметна да навежда главата пред фермера. Сега също неслучайно я попита знае ли правилата.

# 917
Даяна НЕ Е била в кухнята, когато Маря Ножа изтрещя и го метна към мивката.
Там беше само Юхуууу Крейзи, която пък каза, че не е била там.
Това го видяхме всички гледащи, и не знам защо изобщо се коментира.
  Защото,поне аз така чух,снощи Поли каза,че Даяна е била в кухнята.Сега нямам възможност да си пусна епизода.
Ставаше въпрос за лятната кухня и даже дадоха кадрите.И Боби беше там.Даже Даяна каза нещо от сорта на “Да бе?!”

# 918
  • София
Аз понеже промота много рядко гледам (само преди ден в който няма важен избор/дуел) току-що прочетох от вас какъв ще е изборът за дуелист зам. ратай. Ще помоля ако е възможно когато има нещо издайническо в промото да се слага в спойлер, но понеже е гаф на продукцията разбирам и ако не се слага, т.е. не е класически спойлер. Както прецените, няма проблеми, но аз определено останах разочарован и сега нямам тръпка вече за довечера.

# 919
Дяволо, съжалявам, ще го имам предвид. Да, коментирах, че се вижда кой е заместник ратай. Моля за извинение.

# 920
  • Другата България
Joy
Тръпка?
Че точно ти, дето си върл фен на Надка следва да си съвсем наясно с избора ѝ и без спойлер.
Тя "стреля" по конкуренцията - жените. От ясно по-ясно, и без спойлер.
А и то това с дуелиста е в началото на епизода, не се отказвай да тръпнеш, че не се знае Мара Ножа какво ни е приготвила тази вечер.
Слагай пуканките. Hug

# 921
  • София
Само ако масово сте съгласни. В някои теми не се слагат спойлери за промотата, 50 на 50, за това и не се сърдя нещо. Просто за пореден път се удивлявам каккви аматьори работят в двете най-гледани телевизии. Какви са тези монтажисти и редактори и какви заплати взимат, но е много ама много зле положението.

п.п. Мери, да, така е, права си.
Ама едно е да мислиш нещо, друго е в действително дали ще стане. За това може и да искам дуел Мария - Надя, но от друга страна не го искам, хаха Wink

# 922
МиленчитУ как спретна интрижки на няколо фронта. Подстрекава Поли срещу Мара и стана война, после и Дая срещу Дайчо. Няма да се учудя ако се намърда при нея в стаята на неговото мястото . Иначе трябва да ходи да спи при Стоянчо.

Анго много ми хареса в изказването си за секса и се посмях от сърце. Много се дразня, че когато пускат въпрос към всички, ни показват само отговорите на някои от героите. Така слушаме само едни и същи тъпаци всяка седмица, а от други хора не се чува и дума. Искам да виждам от всички поравно горе-долу и аз да си съставя мнение за хората, а не да ми се натрапва това на продукцията.

Относно предишния спойлер:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не мога да повярвам, че този плужек Калоян и това куку Ваня ще стигнат до финал, а Анго - не.

# 923
Ам'чи то Милена за какво я върнаха, да не скучаем, та. Я колко бързо успя няколко интрижки да спретне, отличничка, направо - ударничка. Joy

# 924
  • София
Не знам дали ще се съгласите с мен, но този сезон поне до тук се прави от жените. Рейтингите са добри, темата също се радва на много мнения и 90% от тях са генерирани заради действията на жени... Simple Smile
Първо бе Милена, после Тони, сега Мария. А пък Надя винаги е била също в центъра на събитията и коментарите, но си имахме три основни акцента, Милена / Косъма / Ножа. В тази поредност.
И да добавим към тях Юхууу Шкафчето, Дая и любовните и драми, Жанетка, Дана, разбира се и Поли Фон Дьотенска. Всяка една жена сама за себе си генерира повече коментари отколкото мъжете взети заедно. От мъжете най-коментирани са сякаш Петър и Ангел. Но и двамата не така както жените. След тях бих сложил Калоян и донякъде Кустев и Данчо, но тези двамата не чак толкова много, особено Кустев. Имаме и мъже куфари, докато такава жена участник няма.

Не знам за каста, не съм чак такъв специалист, но изборът им за жени явно е Топ. Или пък психолозите са си свършили отлична работа. Wink

# 925
Е топ каст, сложи няколко куку-та и сеирът е в кърпа вързан.

# 926
Милена не е интригант, много моля! Това че отваря очите на хората и ги кара да се замислят, по - скоро им върши добра работа! Изказва гласно това, което мисли, като типичен адвокат! Стои много стабилно и на място!

# 927
Милена не е интригант, много моля! Това че отваря очите на хората и ги кара да се замислят, по - скоро им върши добра работа! Изказва гласно това, което мисли, като типичен адвокат! Стои много стабилно и на място!
Интригант - не съм я нарекла. Но ХИТРУША с много подтекст - Да.
Милена, може да отваря очи, но в този случай,
няма нищо юридическо  в поведението й.
Просто хитрее и намесата й е много иносказателна  и тенденциозна.Освен това - предсказуема на фона на досегашното й представяне.
Не е пример за подражание , категорично.
Поне за мен.
На фона на претенциите, с които ВЛЕЗЕ, очакванията ми бяха  отправени към съвсем друг тип професионалист и човек, но уви.

# 928
Аз съм в истински ступор.  То тук явно Мара не може да си намери"майстора" а явно  в живота  и се подрежда по нейните правила. Но..........ако аз бях  на местото на Поли и  тази агресия се стовари върху мен трябваше да хвърчат пожарни секунди след агресията и заплахите на Ку-ку Мара.  И за  що са тез ред сълзи и ред сополи че ще ходи на арената ?  Ами да си  стояла у дома.  Там арена няма. Няма и 100000 на куп.

# 929
Точно интригант е, но според мен тези неща са ѝ подшушнати. Защо не отиде при Мара, Нада, Кустев, Пешо, Анго да им  отваря очите, а избра най-слабите и нестабилни психически играчи - Стоян, Поли, Дая? Защото знае, че манипулациите ѝ няма да минат. Щом даже Стоян се усети, значи и в това не я бива много.То и никой друг не я отразява де.

Общи условия

Активация на акаунт