Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 352
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 140
Между Даяна и Петър близка е само възрастта.

# 1 141
Според  промото, май Марийка си заминава ?!
Не мислите ли  или на мен, така ми се струва.?
Ако си тръгне  - жените са  толкова  малко, че след  дуела - само финалистки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 142
Поли беше полезна във фермата точно колкото Антония и Жанета. Дори сама подчерта, че се грижи за храната за душата на всички, не е отишла да кове пирони, а да пее.
Трио "сезонът е наш" я извади на показ, така да се каже, да. Тя пяла химна на Родопите на дуела на Тонката, пък тя ратай я направи, черна неблагодарност... Тогава разбрах и на Поли капацитетът какъв е.
Мария даде решаващ глас за Поли, иначе Поли нямаше да е фермер на седмицата, а Пак ратай.
Но реши да направи Мария заместващ ратай, когато Всички знаеха, че Мария има някакви болежки...

Ма Ко, моите аргументи са си съвсем намясто. А това, че някои не ги разбират, не е мой проблем.
Поли можеше да подходи по-внимателно с Мария, след като така или иначе е решила да работи с нея. Да, да, разбрах, че тук никой от пишещите не се съобразява никога как подхожда към другите и индивидуалните им особености. Много странно, но...
Спирам, защото ти спориш за спорта, но не се получава, повтаряш едно и също и става досадно.

# 1 143
  • при късмета
Когато си в непознато общество, не можеш да изискваш да се съобразяват с личните ти особености. Съобразяваш се първо ти с въпросното общество и общоприетите порядки и чак тогава може евентуално да си заслужиш съобразяване с личните ти особености. И за Мара важи, не знам колко е умна Поли, но Мара определено няма капацитет да го схване. А то не само, че не трудно, а е нормалната линия на държание.
Няма кой на Мара да ѝ стъпва напръсти, защото можело да избегне това или онова. То по тази логика, всички трябва да го правят, а тогава идва въпроса "защо точно с нея?"

# 1 144
  • София
Аха, по повод, че Поли работела, а на нас не са ни го показвали това - сигурно и на фермерите вътре е нямало кой да им покаже, че работи. Щом всички единодушно се съгласяват, че е най-безполезна. Все пак, за разлика от нас, са с нея 24/7, така че по-добре знаят какво става вътре. И щом всички са на едно мнение...

# 1 145
Да,така си е ,ама Мара е първосигнална и невротична, тъй че изобщо  се съмнявам първо да мисли....
Тя си приема някаква позиция (или мнение) за правилна и оттам нататък - потоп.
Кой човек, ако мисли, ще крейзи така ?!
Разбуни страстите тази схема  -  Поли - Мария.
И там и тук , в темата.
Да я видим  продукцията....
(сякаш може да решат нещо  адекватно)
Пак ще метнат отговорността на някого  другиго за окончателното  решение.
Винаги правят така!

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:13 от *Godiva*

# 1 146
Ма ко, наистина спориш за спорта. Те Вече да се поопознали, колко пъти да го кажа, не Са непознати.
Верно спирам, няма смисъл.

# 1 147
Поли беше полезна във фермата точно колкото Антония и Жанета. Дори сама подчерта, че се грижи за храната за душата на всички, не е отишла да кове пирони, а да пее.
Трио "сезонът е наш" я извади на показ, така да се каже, да. Тя пяла химна на Родопите на дуела на Тонката, пък тя ратай я направи, черна неблагодарност... Тогава разбрах и на Поли капацитетът какъв е.
Мария даде решаващ глас за Поли, иначе Поли нямаше да е фермер на седмицата, а Пак ратай.
Но реши да направи Мария заместващ ратай, когато Всички знаеха, че Мария има някакви болежки...

Ма Ко, моите аргументи са си съвсем намясто. А това, че някои не ги разбират, не е мой проблем.
Поли можеше да подходи по-внимателно с Мария, след като така или иначе е решила да работи с нея. Да, да, разбрах, че тук никой от пишещите не се съобразява никога как подхожда към другите и индивидуалните им особености. Много странно, но...
Спирам, защото ти спориш за спорта, но не се получава, повтаряш едно и също и става досадно.

Ензимче, аз също съм на твоето мнение и съм съгласна, Поли нали я видяхте какъв ориз им сготви, единствено да се гримира и да премира с тея флегматични очи може!! Какво пък че Мария реагира по-арогантно, същото правеше и Ангел с Ваня, ама никой не го напада, за мен той е абсолютен селяк, но пък във този формат затова има различни характери, за да има сблъсък. Това, че някой изказва тук мнение, което иска да наложи на всички е друга тема. Освен това, както снощи Петър обясни, Мария беше предизвикана от Поли да се държи така, което незнайно защо се пропуска от зрителите......За мен Поли е изтъкана от комплекси и елиминира жените, защото всяко освен нея намери общ език с някой от другия пол, пък тя горката остана в сянка- няма никакво мъжко внимание към нея.....

# 1 148
Поли не е работила много явно. Но Антония как не я заклеймиха по този показател. То злобно, гадно, мързеливо и мърляво.  Води на Поли по точки по тези показатели.
Жанета мен някак не ме дразнеше. Не усетих в нея озлобление. Тя не блести с ум, но ми изглежда добродушна.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 16:09 от cardu

# 1 149
  • London
Аз продължавам да не разбирам какво общо има гримирането и неработенето или нехаресването с това да седнем и да си признаем, че Поли в случая нямаше никаква вина и беше кажи речи нападната на прага на физическата саморазправа от друг участник?

Продължавам да смятам, че с по-малко работа и с гримиране не вреди на никой, но с крещене, подскачане, обиждане, интриги и всякакви други неща от този род го правиш.

Очевидно има участници които са наясно, че няма да изкарат 100 000 лева, нямат амбиция за финал и са повечко за една бърза реклама. Та те от какъв зор ще се напъват да работят примерно за на Надя наградата.
Който се пъне за парите ще се пъне да си ги изкара, другия ще се почесва повече, защото е наясно, че ще излезе рано и тн..... Това не означава, че някой следва да го тормози що не му е работил или що се е гримирал.

# 1 150
  • Sunshine state
Аз не мисля, че ще изгонят Мария, а по-скоро ще има някаква санкция или порицание. Не вярвам да стигнат до изгонване. На нея обаче не виждам да й дреме особено - тя и на балкона беше готова да се нахвърли на Поля. На такива като нея само с лошото се отговаря, никакъв толеранс. Естествено те са в предаване и го осъзнават много добре.
Даяна и Дон Жуан са ми супер безинтересни. И двамата под ръчичка и айде навън да си нищят отношенията.

# 1 151
  • София
Проблемът на трите кифли вътре беше, че се имат за най. Мислят си, че някой им е длъжен, както може би са свикнали отвън. Да не се съобразяват с нищо и да не правят нищо щом не искат. Да им казват само хубави неща, да не им правят забележки. И във външния свят съм сигурна, че приятелите им не ги критикуват. И затова са им приятели. Та затова очакваха и тук с красотата си да успеят да се завъртят покрай някой, за да може да им поемат задълженията.

# 1 152
AHRT, Ангел правеше същото и с Милена, но никой не я защити. Пешко поне веднъж се застъпи за Ваня.
Но тогава, според много хора тук, нямаше агресия към Милена, тя си го заслужавала, и то не беше само Ангел....
После - нямало двоен аршин.

# 1 153
Относно кой колко работи. Не ни се показва всичко.
Аз не виждам последните седмици каква точно работа вършат Петър и Калоян. Петър докато беше на покрива с Миро беше пич, приземи се и лъсна като въшка на чело.
Вчера го гледам полегнал с едни шарени гащури и лилави чорапки пред кучката и мъдро реди как веднага скачал, ако мъж повиши тон на жена...ма първо, ако може да се наспи в сеното.

Значи Боби и Стоян от работа не влизат в кадър и били недостойни, други само плещят, пръскат и интриганстват, но са с екранно време за финал.

# 1 154
  • София
На мен пък от  промото по-скоро ми се стори, че получава подкрепа Мария.

Общи условия

Активация на акаунт