Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 260
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 560
Оф, няма да има пета битка май. Жалко.

# 1 561
Нада е бясна, защото влизането на Милена й обърка сметките. Тя вече беше решила, че е "сготвила" Мара, която й беше единствената конкурентка вътре.
Надежда затова е отишла и на село - при животните, че там ги командори всички. На работа, в града, няма кой да се съобразява с тебе и да ти върви по гайдата, колкото и хитра да го играеш.

# 1 562
Само не ми казвайте, че Нада печели 100 000!
Няма да го преживея, честно!
Спокп. Ще го преживее. Щом повечето тук преживях ме победата на Веселка и тази година пак сме тук и ти ще го преживееш
Hands Plus1

# 1 563
  • София
Физическата сила на Поли в ръцете или опита и техниката на Ваня?

# 1 564
Защо пропускат битка номер 4 ?

# 1 565
Защото при 3:3 дуела се печели от победителя в петата игра, независимо от изхода на четвъртата.

# 1 566
Надежда,защо се държи така неедекватно....лошо .....Милена поне не и мълчи и си и казва всичко,но Надежда нещо хич не включва...

# 1 567
  • Другата България
Ясно.
Благодаря момичета.
Присъединявам се към мненията за Надежда.

# 1 568
  • София
Мери,
с една дума, глупости, от които пак се генерират някакви безсмислени чатове и спорове. Иван и Андрей ги ръчкат да правят зулуми. Все по-тежисирано ми идва вече всичко. То бива, бива, ама чак пък 5 минути да минат без някой да не се заяде за нещо няма. Къртицата 3 е това, е на Фермата 6
С една дума, Милена бе на пост при кучетата, но и свърши мисля времето и искаше да гледа дуела. Каза на Ангел да ходи, той и се сопна и почна да я храни. Надя не нареди на Милена да ходи пак, а отиде при групата на Ваня, които са повече хора и каза, че няма никой при кучетата, защото Милена се е върнала. Там всички се ослушваха, Даяна плахо вдигна ръка уж да отиде ама се спря. Надя прелдожи гласуване дали да правят отново Милена. Всички вдигнаха ръка да я пратят нея. И всичко това с някакъв подигравателен смях на цялата група. Милена си отстояваше своето. После Надя като Фермер и нареди да ходи, тя отказа. И накрая самата Надя отиде, а сега гледам Даяна е отишла и ще се редуват.
С една дума, от мухата слон се прави. Пълни глупости за мен са това.

# 1 569
защото при 3:3 дуела се печели от победителя в петата игра, независимо от изхода на четвъртата.

Аз мисля че това е грешно, най-малкото защото единия участник ще има психологическо предимство след изиграването на битка 4.Също така могат да си настроят тактиката според физическото натоварване от всички битки, но щом такива са правилата...

# 1 570
  • София
Винаги са били такива правилата.
Гледат и да щадят дуеслистите, а и да няма някоя контузия нещо.

# 1 571
Не са били винаги.
Първите два сезона, не бяха. Когато следях с интерес и плам.

# 1 572
Обаче много  се изкефих как Милена каза на Надка, че нямала организаторски умения и ходела като муха без глава. Щото Надка на всички фермери намираше кусури.

# 1 573
  • Велико Търново
Защото при 3:3 дуела се печели от победителя в петата игра, независимо от изхода на четвъртата.
Този въпрос и съответно - този отговор, са неизменна част от темата при всеки един дуел, при който след третата игра резултатът е 3:3. Понякога дори има и съмнения за конспирации.
Да, и аз мисля, че не винаги е било така, но пък е толкова логично. Най-малкото заради чистата математика. Отделно аргументите, които е написал Diavolo.

# 1 574
Винаги са били такива правилата.
Гледат и да щадят дуеслистите, а и да няма някоя контузия нещо.
Не си прав мисля.
Първи и половината втори сезон се играеше четвърта битка при 3:3, но спряха да я играят мисля, след като на два поредни дуела никой от дуелистите не се напрегна да се състезава, а се разхождаха за да пестят сили.

Общи условия

Активация на акаунт