Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 981
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Другата България
Мисля, че Поли ще предложи Милена.
Което значи Ваня фермер.

# 1 651
Не вярвам Поли да посочи Милена, по-скоро човек, който има шансове да го изберат - Ангел е най-вероятният избор.

# 1 652
  • Варна/Амстердам
Интересно ми е да видя Надя в ролята на ратай и дуелист, но нека не е следващата седмица, защото вече ми се гледа мъжки дуел.

# 1 653
  • София
Ангел и Надя нали са гъсти. Ако Анго стане фермер както пишете, защо да не прати Надя ратай и дуелист, по желание на Надя разбира се. Ако той докопа властта, това ще е удобен момент за нея да излезе на Арената. Ако е наистина топ играч така трябва да действа. И да ги почва. Simple Smile
Ама аз лично не ми се вярва много, много да изберат Анго. Май не е на голяма почит там.
Поли да вземе да посочи Данчо. Анго и показваше и помагаше и е логично да го избере, но ако иска нейния представител да победи със сигурност трябва да избере Данчо. А Данчо да прати Надя за ратай също е сериозна опция. Ама пък ще го е страх за Даяна тогава... Абе ще видим, интересни ходове предстоят. Simple Smile
Ако Ванчето стане Фермер ще е ясно. Милена и Ангел ратаи.

# 1 654
И мойте везни клонят към Милена фермер!

# 1 655
  • Mediterraneo
Е, кой ще я избере пък Милена?!

# 1 656
  • Варна/Амстердам
И аз мисля, че Поли би посочила Данчо.

# 1 657
  • Другата България
Е, кой ще я избере пък Милена?!
Никой.
Затова мисля, че Ваня ще е фермер.

# 1 658
Ангел и Надя нали са гъсти. Ако Анго стане фермер както пишете, защо да не прати Надя ратай и дуелист, по желание на Надя разбира се. Ако той докопа властта, това ще е удобен момент за нея да излезе на Арената. Ако е наистина топ играч така трябва да действа. И да ги почва. Simple Smile
А, не. То само за другите жени е полезно да ходят на дуели, за Надка ще е противопоказно.

# 1 659
  • където ми е най-добре
Ооо Милена за втори път няма да я изберат. Ама и Ангел няма.

# 1 660
  • София
Анго единствен може да гласува за Милена, ей така за шоу, той нали все е със слабия или с този, който има по-малко фенове, а и знаем, че никак не долюбва Ванчето...

# 1 661
Много ми се гледа мъжки дуел вече, ама и между Надя и Милена - също... Smiling Imp

Може и Данчо да посочи Поли, да. Него ще го изберат с мнозинство, мисля.

# 1 662
И аз мисля, че Поли ще посочи Данчо, ако иска избраника и да има шанс.
Ваня ще я изберат само ако другия вариант е Милена. Поли не е загубена.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:54 от MondoCane

# 1 663
  • Другата България
Много ми се гледа мъжки дуел вече, ама и между Надя и Милена - също... Smiling Imp
Е, той е ясен.
Надя само със злоба ще я отнесе.
Това е страхотен стимул.

# 1 664
А, не. То само за другите жени е полезно да ходят на дуели, за Надка ще е противопоказно.
😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт