Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 682
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 740
  • London
Гледат да финализират агресията на Мария с друга история. В крайна сметка от всички истории ще стигнем до факта, че агресия, расизъм и тн  в БГ не са нещо нечувано и невиждано, а напротив. Не знам само дали ще има положителна поука, засега няма...

# 1 741
  • при късмета
Ясно, благодаря! За ушите бях останала с убеждението, че не му е чак такъв проблем, защото се самоиронизирал в тази насока, а за това, че е циганин не.
Но да, един майтап, колкото и да е забавен, прекаленото се превръща в нещо друго

# 1 742
Агресори, жертви, свидетели са си като по учебник във Фермата. Сега явно и расизмът ще се покаже. Сякаш са ги наговорили да ги пресъздават. Остава и него ИиА да го обърнат на майтап и че не било баш така. И Даяна да защити възлюбения си,  като мъдро заключи, че и при расизма има две страни, не може да обвиняваме само единия.

# 1 743
  • London
Йордан не ми се ще да мисля, че прави нещо с умисъл, защото расизма е сходен с подигравката на голям процент хора с хората с недъзи като детенцето му. Трябва най-добре да знае там за какво става въпрос, ноооо нека изчакаме вечерта. Аз не смея да прибързвам кой, какво и защо.....

# 1 744
  • София
Изобщо не се учдувам, че Даяна хейти по Боби. Тя имаше най-голям проблем сред жените в началото, когато Боби се разкри. Краставите кучета са се надушили и събрали (Данчо и Даяна). По-скоро нейния образ пазят, да не накърнят реномето на '''актрисата.''

# 1 745
  • sofia
всеки застава зад този когото харесва
не са обективни (пълни мишки) ,лицемери
ако Поли се беше държала така с Мара ,щяха да я хапнат с парцалите!!!

# 1 746
Едно е да се самоиронизираш, друго е да си обект на подмятания, подигравки, ирония и пр.
Не е длъжен за 100 000лв. да е подиграван и всеки да се прави на мъж на негов гръб! Йорд, би трябвало това да го знае много добре, но... важното е да бъде "мъж" пред Дай, иначе ... би бил просто неуспял фокусник и нереализиран баща! Хич, не го харесвам тоя!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 19:24 от koki1

# 1 747
  • София
Мноого вдигнаха летвата с интелект,образованост,култура  голяма част от чорбаджиите миналата година.На Арената ставахме свидетели на наистина зрелищни дуели.
Този сезон стигнах до етап,когато само се информирам кой е отпаднал.Не исках да гледам на дуел 2хАсен,2хВаня,2хДана.2хАнтония,2хПоли.
Сега? Колко хора на са били ратаи,колко не са били на Арената.Поне да бяха интересни извън това.Направо не ми се гледат-агресия,безпардонност,криене по ъглите.Имах двама фаворита от самото начало-Боби и Габи.После някак Даяна ми стана симпатична.Но и тя ми отпадна от класациите.Единственото,което остана,че ми е търпима като външност и нормален изказ.
Наистина струва ли си да продължават с този формат продуцентите?

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 17:06 от avicom

# 1 748
  • София
И аз миналата година харесах участниците и като цяло сезона. Много хора казаха, че е слаб, но на мен ми допадна. Харесвах няколко участници, сега за нито един не мога да кажа, че ми е чак фаворит. Временно ми става Кустев, но след това се държи отвратително.
Освен Шопски, друг не ми е лазил по нервите миналата година, сега повечето са непоносими.

# 1 749
А хора като биете чертата осъзнавате ли, че Даяна и Стоян  не са били нищо освен обикновени бачкатори - нито ратай, нито фермер на седмицата , нито и съфермер на седмицата Grinning Grinning Това ме навява, че за това време щом не са били нито едно от всичките за съжаление Дайче Байче и Стоян трябва да си ходят първи. Попадат ми така в най-лошата класация - междинната, нито добри, нито зле - от гледна точка на самата игра, не като характери.

# 1 750
  • London
За мен миналата година каста беше по-зле, както и самата история с бедни и богати и любовните истории. Оная лъжа с бебето.....за мен вае още 5 е най-слабия сезон. Този още не съм преценила къде ще ми се нареди, но за мен е по-силен от 5.

# 1 751
Мисля, че шегичките на Даньова мама с Боби относно етноса му са ...един вид показване на близост. Някаква заявка, че не е лицемерен с него и че това, че го нарича с въпросната дума не е с цел обида и не трябва да се възприема така. Сега.. дали Боби НАИСТИНА не се обижда, само той си знае. А Даню очевидно е от онези хора, които смятат, че всичко им е простено.
По въпроса колко сме националисти и расисти имах показнО съвсем наскоро.
Принципът е " най обичам да мразим". Нищо че в конкретната група се намират и хора от обижданата група. Въпросните обиждани таят пък тиха агресия, но нямат куража да се опълчат. Накрая става крив този, който се е застъпил за обижданите. И...всичко иначе е съвсем наред.

# 1 752
  • Другата България
А хора като биете чертата осъзнавате ли, че Даяна и Стоян  не са били нищо освен обикновени бачкатори - нито ратай, нито фермер на седмицата , нито и съфермер на седмицата Grinning Grinning Това ме навява, че за това време щом не са били нито едно от всичките за съжаление Дайче Байче и Стоян трябва да си ходят първи. Попадат ми така в най-лошата класация - междинната, нито добри, нито зле - от гледна точка на самата игра, не като характери.
Е, че то и Данчо не е бил нищо, и Митко не е, имам предвид ратаи или фермери.
Кофермер всеки може да бъде, виждаш, че драмата настава когато който и да е попадне в обора.
Ей тогава става войната на световете.
Никой не е отказал да е фермер, но досега почти всеки е изразил от слаба до непоносимо крещящо агресивна реакция при изборът му за ратай.
От мъжете освен Ангел и Петър друг в обора ходил ли е?
Калоян не го броя, тази седмица под крилото на мама Надка червенобузия беше просто един....развеждащ кучетата. Друго не го видяхме да прави, ааааа, подскачаше около Косъма и Жанета и ги надъхваше преди дуелите.
А, и го хранеха на аванта, както и вършеха задълженията му /справка - Поли, което навлече гнева на ФАКТОРА Косъм/. А, и глоба отнесоха заради него.
Някой да чу и видя с друго гвардейчето през изминалата седмица? Любимецът на "мама".
Та от мъжете е време всички да минат през обора, не само Стоян.
На първо място Отело, който естествено така си е оплел кошницата, в която е сложил захаросаната любовна история, че именно заради нея никой не го "пипа" за нищо. Даяна също минава между капките заради това, и заради Данчо.
На второ, Кустев.
На трето, Боби.
Така де, не може само да си начело, трябва и малко да се овъргаляш в мръсотията. Буквалната, в другата всеки може.

# 1 753
  • USA
Кой е Bluemoon999999 и коментира като вътрешен човек или като зрител?
"Подигравки" на циганска основа съм чула само 1 път и то като на майтап от устата на Данчо.Ако това не е единичен случай,то искам да ни покажат кога и под какви обстоятества Боби е подиграван..
Наближава финала и ни подготвят за Боби победител.Мин година жена,сега ще е циганин.Другата година е на ред чернокож или азиатец и така продукцията ще плесне доволно с ръце,че е покрила всички групи,полове,възрасти..бла бла..

Апропо безвкусния ориз,нормално е да обвиняват Поли като човека,който го е сготвил.Защо пък Калоян да има вина за нещо,в което не е взел участие...И моля ти се,как пък един ориз не можеш да сготвиш...срамота.Мома за женене,както се казва.

# 1 754
Кой е Bluemoon999999 и коментира като вътрешен човек или като зрител?
Дана.

Общи условия

Активация на акаунт