Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 30

• 33 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От тв - Захаринка

# 91
# 92
Аделин - мъж

# 93
  • София
Йонатан, Веринеа, с бг фамилия.
Дичка, Господинка. Знам, че са просто остарели, но второто звучи особено абсурдно. Хем от Господин, пък жена...

# 94
Мъж на име Мишел.
Жена с име Бидка.

Фамилия - Козичкова

Grinning

# 95
Йонатан е библейско име от Стария завет. В Германия също се произнася Йонатан, а в англоезичния свят е Джонатан. Често срещано име в западния свят.

Виринея е име на раннохристиянска светица. Името означава "цъфтяща, зелена, млада, свежа". Харесва ми това име. Среща се в Русия, Украйна, Молдова...

# 96
Една директорка на уч-ще бе Господинка Господинова-Костадинова, нещо като повторение се получава фамилията от двете сходни, а и имената ѝ стават твърде дълги за изписване. За благозвучие и приятност изобщо не не става дума, то ясно като две и две - четири. Simple Smile

# 97
Арселина

# 98
  • пустинен пъпеш
Митка

# 99
Митка е странно наистина,аз познавам една,с майка ми са приятелки от над 40 години.Леля Митка,голяма душичка.Като бях малка не ми беше странно името.

# 100
Мишел е френско име, във Франция се използва за мъже.
Митка ме подсети, че познавах една Митошка, и двете имена идват от Димитрина или Димитра.
Познавам две жени с името Захарина - баба и внучка, последната сега ще е на около 40. На мен името ми харесва, нетрадиционно е, по-различно, но звучи приятно.

# 101
Като нашето /и източноевропейско/ Мариан - в западна Европа и US си го отбелязват като Mrs 😀

# 102
Винка Лозанова, учителка

# 103
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Винка Лозанова, учителка
Хай, наздраве! Дано поне има общо с винопроизводството!

# 104
Падрона
Славимир

Общи условия

Активация на акаунт