🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 478
  • 884
  •   1
Отговори
# 105
На мен Краси не ми е  много симпатичен,липсва му харизма и излъчване,твърде притеснителен за шоу и телевизия.

Аз още от визитката като чух, че имал жена и две малки деца, но в момента бил без работен, защото търсил себе си...  и го зачеркнах веднага. Това е безотговорно, щом вече си семеен. 
Аз симпатизирах най-много на Куин, но след като вече я няма.. може би фаворит (с половин уста) ми е Виолина

# 106
  • София
Е, казаха го по-деликатно, че има проблеми още от наркотиците. Той не го крие, браво, че се е измъкнал и е готов вече за ново начало. Щом с жена му са се разбрали и тя е ок да го подкрепи, си е тяхна работа.

# 107
  • Германия
Аз симпатизирам на Виолина, защото ми е съгражданка, има 2 момчета като мен, обича да готви и ми е симпатична. Но мисля, че Файчето и Димитър ще се борят на финала. Само в тях виждам качества на победител. Справят се винаги с всичко много добре. Докато Елени, Ивайло, Неда и Петя( която не понасях изобщо) са ми само за бройка там.
Мен ме дразни, че го проточват толкова време, епизодите са снимани, защо не го дават пак 2 пъти и да свършва.

# 108
  • In The Middle Of Nowhere
А кога ще свърши горе-долу?

# 109
Мисля,че Димитър беше писал,че декември май ще свърши.

# 110
  • Sofia
Подкрепям Димитър и Файчето аз, справят се много добре.

# 111
  • тук и там
Симпатизирам на повечето участници ,но за мен победител в този сезон на  МШ  трябва да е Димитър.Не случайно получи златна престилка от Токев. Според мен той се отличава най-много  и има нужните качества за победител в  МШ .

# 112
  • София
Тя и Линда получи златна престилка, ама. 😂
Иначе съм съгласна, Димитър определено заслужава да победи.

# 113
  • Мюнхен
E, то ключовото е от кого си я получил. Силвена дава на база пристрастия към веган кухнята, а Токев обективно, на база техника и умения.

# 114
  • София
Тя и златната престилка за Куини беше доста пресилена.

За финал искам Димитър и Красимир. И двамата имат заложби и интересни идеи, но сякаш на Краси по биха му донесли развитие парите.

# 115
  • Испания
Не харесвам тази битка.

Елени е много зле. Чакам и журито да го види.
Тя не е ли гледала предишни сезони? Многократно са повтаряли, че не се слага в чинията нещо, което не може да се яде.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 20:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 116
Елени е много неорентирана, мисля, че в последните битки я надцениха и хвалеха прекалено.
Николай ми е антипатичен по принцип и сега си затвърдих мнението - как пък винаги той трябва да казва.

# 117
  • Mediterraneo
Абсолютно антипатичен в тази битка Николай!

# 118
Файчето има много умения, но и се е взел за най добрият и има доста пренебрежително отношение към другите и това ме кара хич да не го харесвам.

# 119
  • Испания
Браво на Димитър и Файчето!

Жал ми е за Ивайло, но Елени трябва да си ходи, та да мине първо през елиминация.

Общи условия

Активация на акаунт