Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

 • 21 451
 • 495
 •   2
Отговори

Анкета

Коя ще бъде финалната тройка?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

# 15
 • Пловдив
 • Мнения: 8 173
И аз харесвам Димитър, но... много е млад и няма да го оставят да спечели.
Виолина се отпусна, иначе ми беше като пионерче на рапорт пред дружинната.

# 16
 • София
 • Мнения: 6 127
Аз не виждам проблем, че е млад, никаква пречка не е това. Той показва доста знания и се справя много добре. Бих казала, че е най-стабилният дори. Не помня да е имал пълен провал. Файчето също е стабилен, но често е в средата. Точно опитът му понякога му пречи да експериментира. Ако направи нещо различно на полуфинала, го виждам и него на финал.

# 17
 • тук и там
 • Мнения: 6 148
За финалисти гласувах за Елени ,Файчето и Димитър.(тези мисля че ще отидат).
Най-заслужили  според мен са Димитър,Краси и..за третият се колебая..
Най-симпатични са ми Неда,Ивайло, Димитър и Добата.
Краси има много умения,обаче няма да е финалист според мен-заради притеснителният му характер.

# 18
 • Мнения: 47
Много ми беше интересно да видя Петя днес в Преди обед. Ооравдаха се очакванията ми - нищо общо с инстаграм образа й. Все същата си е, даже не видях да е отслабнала кой знае колко.

Симпатизирам на Митко да победи. Много е готин, винаги има идея какво да приготви и винаги е интересно, не изпада в паники.

Честит имен ден, Митко 😊

# 19
 • София
 • Мнения: 1 743
Аз съм за Митко, а дъщеря ми - за Неда.
Митко има реални шансове да спечели, според мен. А Неда - няма да е финалист, ама е много свежа и шантава.
Благодаря за темата, Смайли Flowers Hibiscus

# 20
 • Мнения: 770
Всички, които останаха са ми симпатични. Добата ми е любимец, но няма шанс за победа. Ивайло е другият ми любимец, но и там не ми се вярва.
Според мен трябва да са двама мъже и една жена, защото ще ги обвинят. Много ми е трудно да реша кои ще са. Но предполагам , че ще са Виолина, Димитър и Файчето. Не искам Файчето да печели.

# 21
 • Мнения: 22 290
Аз искам Димитър да спечели. Прави всичко с лекота!

# 22
 • Мнения: 4 255
Моят фаворит за победител е Димитър - хубаво, усмихнато, интелигентно момче, което има талант и интересни идеи.
Добата ми е голям сладур - супер добродушен и естествен.
Краси също ми е симпатичен, смятам, че както и Димитър, има идеи и талант, но нервите и предишните проблеми му играят лоша шега. Даже и фалшивото бутче ми хареса.
Файчето ми е неприятен от самото начало на сезона с гадните коментари по адрес на Кристина (макар и верни). Още по-неприятно ми е колко е надут.
Ивайло ми е една идея по-симпатичен от преди.
От жените Елени ми е напълно безлична, а Неда много дразнеща. Виолина след последния епизод ми е една идея по-приятна.
Малко на тема торти:
Виолина - браво на нея! Приличаше на торта и разрезът беше страхотен, което е много важно.
Добата - аз си казах, че е сладур. Как сам си се радваше милият. Добър резултат, а и мрънка по-малко от Петя, макар че и на него не са му сила..
Краси - стана ми мъчно за него, защото тортата му в началото изглеждаше добре. За мен е огромно предизвикателство да направиш еклери и торта в рамките на 80 минути, аз това не бих могла да го свърша. В това отношение на Виолина задачата даже беше по-лесна. Аз не мога да направя еклери и торта за 80 минути.
Петя - излагация на излагациите. Мрънкане, кривене, никаква мисъл. Как не се сети да я излее тази смес в една голяма правоъгълна тава и после да реже с ринга. На нищо не приличаше нейното творение и даже комплиментите за цвета и бяха много. Може би...
Миналата година представянето на Черната гора беше доста по-добро, макар там една сладкарка да се провали с гръм и трясък, защото реши да не ползва бакпулвер, за да се прави на интересна.

# 23
 • София
 • Мнения: 952
Welt, на 99% съвпадение!
Единственото ни различие е относно Файчето! На мен ми харесва... един такъв спокоен, уверен в действията си...
Колкото до Кристина... мен, лично ме подлудяваше с орловите си нокти, пръстени, накити, високи токове.... Въпреки че и колкото и да звучи абсурдно,  ми беше симпатична, извън тези дразнения.... В епизода с пошираните яйца, когато точно Файчето я свали от балкона, ми напълни душата...
След епизода, когато се завърнаха всички отпаднали до този момент + Неда, ми беше много драго да я видя, има една такава, позитивна, лъчезарна енергия.... Ноооо в кухнята с такива нокти, пръстени, коси, обеци, парцалки, токчета... НЕ! Hands Thumbsdown

# 24
 • Sunshine state
 • Мнения: 6 883
Аз гласувах за за Митко, Краси и Неда на финал.

# 25
 • Мнения: 1 936
Още не съм изгледала последния епизод. Фаворит ми е Димитър. Добата ми изглежда голям добрак, но не вярвам да стигне до финал.

# 26
 • Мнения: 4 157
Благодарности за темата! Flowers Bouquet

Моята финална тройка: Вили, Митко и Краси.
Любимец - Добата!  Simple Smile

# 27
 • Мнения: 1 633
Не съм гласувала в анкетата, защото все още не мога да преценя кои ще стигнат до финала. За мен силите са доста изравнени и Виолина го доказа с бързия прогрес в последно време. Мога да кажа кои са ми най-симпатични, а това са почти всички.SmileyLaughing Но тримата, които привличаха най-много вниманието ми, са Краси, Неда и Добата - заради нестандартното мислене и поведение. Бих искала те да са на финала, но имам съмнения, че ще извадя този късмет. След тях идват Митко, Ивайло и Виолина, които са добри изпълнители и може би условно тях бих определила като финалисти. Елени и Файчето се справяха много добре, но някакси не ме впечатлиха и спечелиха на тяхна страна. Разбира се, че през телевизионния екран не е достатъчно да добиеш реална представа и да видиш пълната картина на нещата, но зрителското ми виждане е такова. Важното е, че тази година отсъства незадоволството, че са си отишли по-добри от оставащите и че всички, които участваха, повече или по-малко ми бяха симпатични. Много добър подбор на хоби готвачи и благодарение на това сезонът се оказа най-приятният за мен.Simple Smile

# 28
 • София
 • Мнения: 15 807
В това предаване е наистина трудно да се предвиди финалът, защото не се гледа цялостното представяне, а готвене за готвене. Един път да се издъниш и си аут.

# 29
 • София
 • Мнения: 8 564
Моите мисли и усещания са същите, като написаното от Mesmunda.
Неда, Краси и Добата са ми много симпатични, защото всеки от тях носи нещо различно, нестандартно, което рядко виждаме в подобни формати. Но си мисля, че няма да им достигнат за финал. Предполагам до края ще достогнат Виолина, Ивайло и Димитър - и тримата могат да работят под стрес, показват добра стратегия, имат умения да прилагат различни техники, показват красиви чинии.
Файчето е топ с тестата, в останалото не е от най-убедителните. Елени ми е загадка, но не очкавам да е на финал, защото Виолина е по-постоянна.
Като цяло и на мен сезона ми харесва.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за темата Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт