🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 691
  • 884
  •   1
Отговори
# 630
  • Sunshine state
Oф, дано Ивайло победи. И защо на всеки финал са едни изгъзици, които самите играчи никога не са правили, но се опитват да ни внушат, че е надграждане. Ами не, не е, ясно ни е, че тия ястия и менюто на всеки финалист е направено от шефове зад кадър, тренирано и отиграно.. И миналата година същата простотия - цяла година Радка едва произнасяше продуктите и накрая виртуозно готвене.. Ние не сме будали в край на сметка.

# 631
Жал ми е за Митака , моя фаворит беше ...следващия е Ивайло..Виолина леко ..се промъкна до финала..мхмх

# 632
  • Sofia
Тренирано и отиграно, ама някои се справят, а други не съвсем. Всичко зависи от тях самите.

# 633
Виолина, егати лигнята

# 634
  • Пловдив
Дано му се получи на Ивайло Blush

# 635
Виолина много почна да преиграва.
Имам чувството, всеки финален десерт трябва да има сфера.

# 636
  • София
Ами, трябва да има сфера, понеже гледа от Радка.
И тотално се ошашка, добре, че й подсказаха🙄

# 637
  • Sunshine state
Тренирано и отиграно, ама някои се справят, а други не съвсем. Всичко зависи от тях самите.
Така е, но това не променя факта, че такива неща не са изобщо представяни през останалото време от тези състезатели. Изведнъж някакво изхвърляне. Айде моля.

# 638
  • Пловдив
Ивайло избухна, браво! Блестящ!

# 639
  • Sofia
Семпли ястия ли се очакват за финала? Ако сега не се изхвърлят максимално - не знам за кога да чакат Simple Smile

# 640
  • Sunshine state
Виолина изплиска легена. Много фалшивее.

# 641
  • София
Ако Виолина спечели с тоя десерт, то Митко трябваше да продължи с основното си.
Ивайло някак по-събрано ми изглежда.

Разочароващ финал, ама то и сезона с това орязване беше зле.

# 642
Какво беше месото, което готви Ивайло?

Този сезон го изпуснах само за финала се класирах, но този Ивайло невероятни презентации.

# 643
  • Мюнхен
С всеки сезон обаче критериите падат осезаемо. В сезона на Божана менюто беше четиристепенно и се отпадаше още след амюзбуша. Силвена пази Виолина и обяснява на публиката да мълчи, докато тя си обръща десерта, а Ивайло си прави десерта на пълна какафония.

И откога захарният памук е компонент за финал? Абсолютно всеки циганин на плажа може да го направи това със затворени очи.

Сега, като отпадна Митко, стискам палци за Ивайло - не му беше постоянно представянето в сезона, ама пък му личи, че е адски начетен. И впрочем, който го подиграва за дюнерите, не е ял хубав такъв. Тия, които се правят в БГ са абсолютен ужас, аз чак след като се преместих в Германия и ходих до Полша, проядох нещо такова И СИ ОБЛИЗАХ ПРЪСТИТЕ, казвам ви. Едни замесени на място питки, приготвени пред теб салати, 3-4 различни вида месо, от които да си избираш, никакви пържени картофи и много различни, отново домашни сосове. Има много начини да извисиш един "прост" дюнер, тъй че чакам да видя какво ще изкара Ивайло и ще отида да си хапна. Laughing

# 644
  • София
Lucy_Lu, уби ме с това Читко!! 😂😂

И да не спечели, ще й дадат да управлява на Вилито, не бойте се!

Общи условия

Активация на акаунт