🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 511
  • 884
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Този дето една сфера не можа да направи и Неда му даде своята. Ега ти пародията.

# 676
Супер, компромисно, но по-добре, честито на Ивайло!

# 677
Ще управлява ресторант за 1 месец, това имах предвид, което е наградата за подгласник.

Русенката ще се наложи да живее 1 месец в София, за да управлява ресторант.

ЧЕСТИТО НА ИВАЙЛО Simple Smile

# 678
  • София
Ако не беше Неда, нямаше да има изненада.

# 679
  • София
И кой спечели? Един мазен подмазвач. Яд ме е много за Краси. От финалистите бях за Митко.

# 680
Направо не вярвам, че Ивайло спечели. Аз така и не го забелязах през цялото предаване. Мъчно ми е за Митко!!

# 681
А той не обеща ли, ако спечели дюнерджийницата да се казва "неда"?

# 682
  • Майничка
Не, че ще кръсти дюнер на нея, май.😁

# 683
  • Пловдив
А той не обеща ли, ако спечели дюнерджийницата да се казва "неда"?

Задължително. Той друго освен дюнерджйниза едва ли може да постигне.

# 684
  • София
Неда го спаси Ивайло от участие на елиминации, не от директно отпадане.  Не му е сготвила яденето, с което се класира на финала, нито участва вместо него. Той си се бори и победи.

# 685
  • София
Аз пък бих отишъл в ресторанта, който ще управлява Виолина за да пробвам ястията ѝ. Не си представям обаче как точно се сформира екип само за един месец и кой ще е този ресторант.

# 686
Добре де аз не разбрах отворил ли е дюнерджийницата Ивайло?

# 687
Много се радвам за Ивайло, исках той да победи от така оформилата се тройка за финала. Той ми беше най-симпатичен, Димитър така и не ми влезе под кожата през цялото време. Пожелавам успех на Ивайло, както и на Краси, който беше моя фаворит, но осъзнавам, че нямаше психика за финал.

# 688
Пак добре, че поне не беше домакинката от РусИ...

# 689
  • София
Ако Неда не беше спасила Ивайло, той щеше да отиде  на елиминация, а не да отпадне.

Честито на Ивайло. В Берлин съм яла едни от най-хубавите дюнери. Задължително ще пробвам тези на Ивайло.

Общи условия

Активация на акаунт