🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 494
  • 884
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Борил се? Да не можеш да сглобиш две парчета шоколад! Че тя и Неда си го каза, че спасява аутсайдер, ей така, от съжаление. И сега ти да видиш. Ще си счупи езика от екзистенциализъм в чинията. Пълна пародия.

# 691
  • София
Ами да, бори се за и на финала. Ясно е, че сферите бяха цирк. Хич не се карам, а отбелязвам. Неда, между другото, ми беше по- симпатична от Иво.

# 692
Ще управлява ресторант за 1 месец, това имах предвид, което е наградата за подгласник.

Русенката ще се наложи да живее 1 месец в София, за да управлява ресторант.

ЧЕСТИТО НА ИВАЙЛО Simple Smile
Това е маркетинг, тя само ще дава автографи и ще се усмихва на феновете, които ще се залетят. Какъв екип, какво меню за един месец?!
Не подценявайте дюнера като ястие. С тези парици си е точна инвестиция, за цял ресторант-абсурд.

# 693
Десерта на Митко, който не видяхме
Баница с боза и тахан халва

# 694
  • София
Десерта, с който Митко е мислил да се представи на финала.

Баница с боза и тахан халва:
Сладолед от боза от ръж, Слънчогледова тахан халва, Крем Кутмач/Белмуш от прясно краве сирене, Карамелен крънч, Жива боза, Кора за баница с мед и масло

# 695
Бях за Виолина, но честито на Ивайло!

Само не разбирам защо във фейсбук някакви злобни и не така лицеприятни жени наричат Виолина " домакиня" или "пепеляшката от Русе"! Не можеш ли, след като си завършила право, да решиш да гледаш децата си и да бъдеш част от бизнеса на съпруга си...

Ще отида да пробвам дюнера на Ивайло, макар да предпочитам да има картофи.

# 696
  • Пловдив
А, хич не го подценяваме дюнера. Центърът на Пловдив е превзет от дюнера.....Въпросът е, че с елементарни задачи не се спраняше, а сега направо колос титаничен.

# 697
  • София
Ивайло ми е симпатичен, Виолина - не. Всеки има провали и не ме интересува дали Иво се е провалял някъде, цялостното му представяне и надграждане ми хареса. Добре, че спечели.

# 698
  • София
Дали и Митко е приготвял десерт?
Интересно ми е кога са го снимали. Сигурно на някое от тренировачните готвение

# 699
  • София
Такава е концепцията, че се гледа конкретното представяне, а не целия сезон. Ако беше целия, не знам кого бих избрала, освен Димитър. Сигурно Файчето, голям ми е симпатяга, въпреки че го приемат за арогантен. Обаче наистина беше си добър в супички, теста, много праволинейно и на сигурно залагаше.

# 700
  • Пловдив
Димитър цяло предаване се счупиха да го превъзнасят и той накрая свари яйца. Къде е Дания, къде България. Гнилостно е. За протокола никой от тримата ни ми беше фаворит.

# 701
  • Майничка
И Ивайло, и Виолина надградиха много. Ако трябва да следвам собствените си предразсъдъци, концепцията на основното и десертът на Виолина ми харесват повече, защото не обичам порцията ми да включва много тара, но пък не ми хареса куполът от захарен памук.
Чисто естетически, чиниите на Димитър ми харесваха най-много, имаше инженерна мисъл в тях.
Иначе, с или без лични симпатии, идеята на предаването е такава - "Секунда невнимание - цял живот смърт!"😁

# 702
  • София
На мен предястието и основното на Виолина ми харесаха много, но не и десерта. Там Ивайло имаше предимство. Но като цяло Ивайло показа странни, интересни ястия, с техника.

Радвам се и за тримата, единствено ме е яд за краси, но се радвам, че е забелязан от Божана.

# 703
  • София
Ивайло не беше най-добрият през сезона, но на финала се представи най-добре. Беше се постарал, мислил, тренирал, заслужено спечели.
Митко беше моят фаворит, но очаквах повече от него. Сякаш подцени финала, мложе би очакваше, че другите ще се представят като в предаването, но разликатс е огромна като имаш време да тренираш, четеш, шефовете дават идеи и тн.

# 704
  • София
Поздравления за Ивайло!
Трябваше да се сетим, че е спечелил наградата - открива ново заведение, а това става с пари. БГ-мамите обикновено се славят с добър нюх, с разкриване на най-добре критите тайни - направо се изложихме. Simple Smile
Ивайло се представяше доста добре през целия сезон. Да, имаше и слаби моменти, но то пък кой ли ги нямаше. Но - като цяло - беше по-различен, интересен.

И тримата финалисти показаха огромно израстване. Да, ясно е, че са обмислили внимателно и тренирали по около 574 пъти всяко ястие, което представиха. Затова ми е чудно, че Митко допусна 2 грешки в основното си ястие. Дали самочувствието не му изигра лоша шега? Или младостта и липсата на опит? Мъчно ми стана като го видях как се бори със сълзите. Явно вярваше, че ще победи. Животът е пред него. Пожелавам му много, много успехи. Сигурна съм, че го очакват.

Не знам какъв хейт отнася Виолина, не мога да си причиня простотията във ФБ. Какъвто и да е- не е заслужен. Виолина се справи прекрасно. Десертът й беше доста деконструиран. Simple Smile Ама с три вида шоколад -сигурно пък е бил добър на вкус.

И пак - поздравления за Ивайло. Днес готви така, че да заслужи победата си. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 22:30 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт