Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Притеснява ме, че при мен няма загоряла храна, самата тенджера изгоря. Може да съм й съсипала покритието и да съм отворила още работа на дядо ни Коледа...Head Band

# 406
Здравейте,

Някой да може да ми предложи как да среша безумно оплетена коса на Кукла!!
Дъшеря ми реве, а аз съм на път да хвърля глупавата кукла...но е бая скъпа..

# 407
С балсам/маска за коса евентуално?

# 408
Здравейте,

Някой да може да ми предложи как да среша безумно оплетена коса на Кукла!!
Дъшеря ми реве, а аз съм на път да хвърля глупавата кукла...но е бая скъпа..
С балсам за коса. После я измий, подсуши и среши пак.

# 409
Може да опиташ с омекотител също. Макар че при барбитата на щерката не даде резултат и поръчах нови глави от алито, а старите изхвърлих. Стигат ми нервите с нейната коса, нямам нерви и за косите на барбитата. 😁😁😁

# 410
На щерката куклата е голяма, глава колкото на новородено бебе и коса... 10 пъти повече от моята 😃

Сложих маска за коса и я разресах. Благодаря ви.

За Барбитата ще имам предвид главите в АлиЕкс Wink

# 411
Притеснява ме, че при мен няма загоряла храна, самата тенджера изгоря. Може да съм й съсипала покритието и да съм отворила още работа на дядо ни Коледа...Head Band
Хахаха, остави дядо ти Коледа на мира. Grinning Такъв фал съм чистила с препарат на Астониш за стомана, но не беше супер загоряла само пожълтяла от високата Т, ибаче съм сигурна че ще се справи и с това.Ако искаш пробвай с по-бюджетния вариант с препарата на Медикс за стъклокерамика и стомана, макар че този на Астониш си струва всяка стотинка, защото само с него готварския плот блесва и маха варовика от изкипялата вода.

# 412
  • Mediterraneo
Видях кърпите, благодаря. Аз търсих по испански сайтове и в Амазон, ще продължа да търся, защото ме заинтригуваха. Кухнята е синя и е просто нещо страшно. Ако тези вършат работа само с едно минаване и без препарати, чудно!

# 413
Пишеш за ПОКРИТИЕ, а това е много важно да се уточни. Ако е стоманена тенджера със стоманено дъно, то може да се изстърже. Но ако е тенджера с някакво покритие и то е развалено, тогава е само за боклука

# 414
Забравяла съм тенджера от алпака с двойно дъно по същия начин, с изкипяла вода и тенджерата беше като закалена стомана - синкава от опичането... Няма оправяне, с времето избледня, но след това забравяне започна да загаря храната по дъното, ако готвя нещо по-гъсто. Удобна ми е, защото е голяма, но я ползвам за бързи неща, които няма как да се захванат за дъното.

# 415
Неправилно съм се изразила. Чиста стомана е тенджерата, няма някакво покритие. От препичането се появиха черни точици, както и пожълтяване. Kristaline, къде го намери този препарат? Ако може снимка някаква, да не го объркам.

# 416
Аз търся по "обезмасляваща кърпа" и намирам. Но ми е интересно как се ползват, преди да дам пари за доставка само на една кърпа.
https://shop.lillydrogerie.bg/ezmasljavascha-30-30-sm
В Лили дрогерия ги намирам, там ще потърся първо, на външен вид е същата показана по-горе. В описанието пише, че не се ползват почистващи препарати.

Да, това е кърпата, и наистина се ползва без препарат, на сухо и пак действа.
Аз обаче чистя кухнята с препарат за стъкла, все пак е кухня, един вид като дезинфекция.

# 417
А тази ли е за мебели?
Скрит текст:

# 418
А тази ли е за мебели?
Скрит текст:

Да, може би не е същата марка но е жълта на цвят.
С нея също не винаги минавам с препарат, също може да се ползва на сухо.

# 419
Неправилно съм се изразила. Чиста стомана е тенджерата, няма някакво покритие. От препичането се появиха черни точици, както и пожълтяване. Kristaline, къде го намери този препарат? Ако може снимка някаква, да не го объркам.

Е, в такъв случай можете да я лъснете с това долу, мъжът ти го слага на бормашина/винтоверт (има всякакви) и изчиства. Четката е с месингови нишки и не може да надраска стоманата, само ще я лъсне.

Общи условия

Активация на акаунт