Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Та, да се върнем на въпроса ми - препарат конкретно за червено пране някой ползвал ли е/виждал ли е/чувал ли е?
Никога не съм виждала препарат (от тези за цветно пране) за друг цвят, освен за черно. Препаратите май са само за бяло и за цветно, и за черно.

# 661
Здравейте!
Препоръчайте изпитани закачалки за хавлии, дрехи и т.н., които са лепящи. Аз ли не улучвам подходящи, но все ми се отлепват след месец - два.

# 662
Здравейте!
Препоръчайте изпитани закачалки за хавлии, дрехи и т.н., които са лепящи. Аз ли не улучвам подходящи, но все ми се отлепват след месец - два.

Засега при мен икейските се оказаха най-държеливи, но не много удобни.

# 663
Над печката имам такава закачалка, на нея са окачени ръкохватките (три ръкавици и две квадратчета), не е мръднала няколко години вече. Купена е от Джъмбо. Може да не е същата като тази, но изглежда по този начин. (с друга картинка е) Целият квадрат с картинката е лепенка и дъжи стабилно без да е помръднала.
Скрит текст:

# 664
Аз пък всичко освен вълна и пуловери суша в сушилня и на нищо му няма нищо Simple Smile.
Много обичам коприна през лятото и си минава през сушилнята, както бельото ми.. което не е памучно.

Единствено мразя белите дрехи да не са Бели и ги пера отделно с белини и избелители разни.
Също разделям много внимателно дрехите и пера с къпрички за събиране на цветове..  всичко на 40 градуса..

На каква температура/обороти душите? Постоянно ми се случва да окъсявам и стеснявам дрехи...

# 665
Нищо не ми се е свило до сега в сушилнята, суша и пуловери, и всякакви други плетива.

# 666
Нищо не ми се е свило до сега в сушилнята, суша и пуловери, и всякакви други плетива.
На мен ми замина един шал, случайно бутнат с другите неща, от вълна.
Но когато пуловери попаднат, нищо им няма.
Меките едро плетени също ще се развалят, ако стигнат до сушилнята.

# 667
Момичета, спрете се малко. Темата е за хитринки и не са нужни нападки. Всеки е свободен да пере както и с каквото иска.

Говоря за предишните две страници.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 00:06 от Camille Clo ♥

# 668
Момичета, спрете се малко. Темата е за хитринки и не са нужни нападки. Всеки е свободен да пере както и с каквото иска.

E ,кое са нападки...говорим си как да си сушим плетени дрехи...

Ани Банани,

Не зная .. сушилнята има режими както пералните, според типа тъкан. Аз слагам на Синтетично и не прекалено сухо..но за темрература нямам индикатор.

# 669
Аз пък всичко освен вълна и пуловери суша в сушилня и на нищо му няма нищо Simple Smile.
Много обичам коприна през лятото и си минава през сушилнята, както бельото ми.. което не е памучно.

Единствено мразя белите дрехи да не са Бели и ги пера отделно с белини и избелители разни.
Също разделям много внимателно дрехите и пера с къпрички за събиране на цветове..  всичко на 40 градуса..

На каква температура/обороти душите? Постоянно ми се случва да окъсявам и стеснявам дрехи...
Аз суша на програма памук  за гардероб . Нищо не съм стеснила .

# 670
Може ли съвет как да изпера шушляково яке с гъши пух, което на места из ръкавици има пролуки от които излиза по някое перце тук-там.

# 671
Може ли съвет как да изпера шушляково яке с гъши пух, което на места из ръкавици има пролуки от които излиза по някое перце тук-там.
Ако нямаш сушилня, по-добре го занеси на химическо

# 672
Ако нямаш сушилня, по-добре го занеси на химическо
А ако се суши в сушилня има ли нещо с което трябва да се съобразя? Ще дам такова яке на приятелка, за да ползвам сушилнята й.

# 673
Да се суши на програма за спортни дрехи или деликатни тъкани, и с топки за сушилня. задължително. Ако не изсъхне от един цикъл на програмата, пуснете го и втори път.

# 674
Здравейте!
Ако разбирам правилно, търсиш "облечени" закачалки, за да не се плъзгат дрехите.
В нас ползвам тези https://aiko-bg.com/product-49669070011, но са тънки и остават следи на дрехите, за в офиса съм взела с по плътно рамо от Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт