Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Само при мен ли всички канали на HBO от сателитната тв са с меко казано ужасно качество? При все, че  имам смарт телевизор с много добра резолюция...🙄
Аз затова гледам само на HBO Go.Там качеството е топ. А и аз си определям кое кога да пусна.

# 166
Гледах вчера трети епизод на "Отмяна". Много са ми интересни вашите предположения, та пишете
Скрит текст:
Според мен нейната приятелка и баща ѝ са замесени. Още в първите епизоди заподозрях приятелката, а от вчерашния епизод и баща ѝ.

# 167

Въпрос към челите книгите и гледали сезона
Скрит текст:
Така свършва първата книга ли? Как се прекратява разследването, тя стреля покрай него, той се напикава от страх и после с баща му заминават за другото градче да играе хокей там. Или сериала обхваща и двете книги?

Да, така свършва първата книга. Може би ще има втори сезон по втората..

Скрит текст:
Но аз доколкото помня, защото съм я чела доста отдавна, Кевин отива да играе в Хед, които са им най-големия конкурент. Не знам защо в сериала са го сменили.

Според мен сериалът не предаде много добре атмосферата на книгата, или поне аз съм си била изградила друга картина в главата. В книгата доста по-разгърнати бяха образите - Рамона, Ана, Вилиам Лют, другите от хокейния отбор, дори и майката на Мая, която в сериала е даже малко безлична. Може би в сериал е трудно да се предаде нещо, което не е обвързано с конкретно действие, като характера, но все пак мисля, че можеше по-добре. Също не се разбра, или поне аз не разбрах, че там където Кевин намери Бени в последния епизод, е всъщност къщата на сестра му, която гледа кученцата. Не че за сюжета е от супер голямо значение, но според мен пак орязва и осакатява историята в известна степен. Сюне също изобщо не го бяха развили като образ.

# 168
Аз засега нямам теории за The Undoing. Ще се опитват да ни изненадват, това е ясно.

Нещо не ми допада, че 95% от сериите са душевните преживявания на Грейс, после през последните 5 минути хвърлят бомбата като в латино-сапунка. Rolling Eyes Направо си скучах на последния епизод.

Започна His Dark Materials, за който го следи.

# 169
  • Бургас
... "Отмяна". Много са ми интересни вашите предположения, та пишете ....
Аз също бих изчела с интерес предположенията на други гледащи! От коментарите, които намерих за сериала без разкриване на финала, разбира се, е ясно че във всеки епизод сюжетът ще ни поднася още и още материал за анализ, т.е. ще се придържаме към класическия вече модел на Агата Кристи, в който всички са заподозрени...Няма изненада тук.
Скрит текст:
Лично на мен все повече не ми се иска да вярвам във вината на съпруга относно убийството. За другите му прегрешения (като съпруг и баща) може доста да се разсъждава, но нека първо изчакаме разгръщането на сюжета и повече инфо за характерите и поведението на Елена Алвес и самодоволния, и арогантен баща на Грейс. На стария определено не му е чиста работата; допускам че откритата му неприязън към зет му се дължи всъщност на прекалените прилики между тях двамата. Грейс все повече се  разкрива като жена свикнала да стои в сянката на властен и арогантен мъж. Просто от бащината сянка се е преместила в тази на съпруга си. Повече от странно е за мен, че уж успяла жена на средна възраст, с още по-успял съпруг приема обучението на сина им да се плаща от дядото. Не че има нещо лошо в това, но мисля че то по-скоро е белег, че тя не е съумяла да се откъсне истински от властния снобизъм на баща си. Изглежда ми някак зависима, направо изгубена... Вместо да се погрижи за сина си и как той преминава през всичко, детето й е опора ...А тя е психолог и то уважаван и опитен.   Питам се дали няма да се окаже психиатричен случай самата тя!? И нещо което ме смути - защо не разказа пред разследващите за особеното поведение на Елена в училището, в спортната зала, в асансьора.... И друго - първи епизод започва с момченцето на убитата, застанало на прага на ателието - приемаме че то вижда убитата си майка; обаче всъщност нищо не ни показват, ние не виждаме онова, което то вижда. След това ни
 заливат виденията/въображението/спомените? на Грейс за местопрестъплението и постепенно в главите ни се настанява определена визия за убийството, но всъщност нищо достоверно не са ни показали (ако съм пропуснала от едно гледане нещо-поправете ме).

# 170
Гледах вчера трети епизод на "Отмяна". Много са ми интересни вашите предположения, та пишете
Скрит текст:
Според мен нейната приятелка и баща ѝ са замесени. Още в първите епизоди заподозрях приятелката, а от вчерашния епизод и баща ѝ.

И аз така мисля.

# 171
Имам да гледам последните две серии на Бьорнстад. Малко ми е скучен и студен, но на 1.5 бива. Smile И новата на Отмяната.
Гледам, че са пуснали Dash & Lily - holiday romcom и А Teacher - с Кейт Мара, връзка между преподавател и ученик. И двата сериала са с по серии по 25мин. Мисля да ги гледам, когато мога.
Пускат и The Crown тази неделя.

# 172
Чадърената академия е подновен за трети сезон Simple Smile

# 173
  • На топло
За The Undoing.
Книгата е разгърната по друг начин. Много герои липсват във филма, които дават интересна информация за събитията. Дано да се появят в следващите епизоди.
Приятелката на Грейс от университета, родителите и братята на Джонатан.
Надявам се да развият и случката с кучето.
В този филм не ми харесва играта на Кидман.

# 174
A на мен прическата й, пуснала тез коси като вещица. Вържи ги малко или ги изправи. Не знам как й е удобно.

# 175
  • Разпиляна във въображението
За Бьорнстад

Скрит текст:
Кевин не отива в Хед. В Хед заминава треньорът и голяма част от отбора. Втората книга действието се развива около борбата за спасение на отбора, враждата между него и Хед, игрите на един политик, нови герои и как всичко това е гарнирано с престъпления и трагедии.

# 176
  • На топло
A на мен прическата й, пуснала тез коси като вещица. Вържи ги малко или ги изправи. Не знам как й е удобно.
И очите едни такива кървясали, при близките планове.
Песента в началото ми хареса.

# 177
Сън не спи жената, снима сериали. Smile Ще я гледаме често в близките години. Май ще се появи в още 4-5 проекта.

# 178
И мен ме дразни Никол нещо, и косата й също с вечната прическа посред семейна криза, и очите й, и гадното зелено палто с цвят на мухъл. В коментар някъде в чуждата преса някой беше питал "Тази жена и в този ли филм пак ще шепне, вместо да говори", и вярно, заслушах се, за драматичен ефект може би звучи, все едно шепне. Оф, изхейтих се...

# 179
Ами тя май пак е с перука, ще не ще все е с прическа. Smile Дано Лъжите се появят другата година, че Рийзи почна да ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт