Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Аз от пет дена гледам последния епизод на Бьорнстад и няма приключване. На 20-та минута съм...🤪 Скука.

От много време гледам задължително на скорост 1.5 сериали, даже и филми. Пробвай, много е удобно. Smile
Иначе се изнервям и не мога да гледам наведнъж серия от 50-60мин.

# 301
. Обаче чувам, че имало голямо недоволство от страна на истинското кралско семейство.
Аз го изгледах целия сезон и няма какво да мрънкат роялите.
Общо-взето събитията са показани си както си бяха.
Сто хиляди пъти са писани по списания, вестници, документални филми, интервюта с Даяна, филми с нея и за нея. Аз очаквах да извадят някои неизвестни факти - но не.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 19:35 от Melany99

# 302
Аз от пет дена гледам последния епизод на Бьорнстад и няма приключване. На 20-та минута съм...🤪 Скука.
А ще има ли нов епизод? И кога? на 08.11 пуснаха 5 епизод.. не се ли бавят  малко или?

# 303
Йоана, следи си малко нещата. Има гугъл.

# 304
. Обаче чувам, че имало голямо недоволство от страна на истинското кралско семейство.
Аз го изгледах целия сезон и няма какво да мрънкат роялите.
Общо-взето събитията са показани си както си бяха.
Сто хиляди пъти са писани по списания, вестници, документални филми, интервюта с Даяна, филми с нея и за нея. Аз очаквах да извадят някои неизвестни факти - но не.
А включили ли бяха връзката й с Доди ал файед и спекулациите,че е била бременна от него?

# 305
Този сезон свърши преди равода и историите с изневерите!

# 306
Значи няма да ги включат в сериала. Не беше ли обявено, че следващия сезон е финален
Излезли са още два епизода от The Flight Attendant.
Вижте как ще ги пускат https://www.imdb.com/title/tt7569576/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 До 17-ти декември ще свърши. Супер. Blush Оказва се, че и този сериал e mini и е по книга. Тези дни мисля да го почвам. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:02 от ~Carolina~

# 307
  • Вестерос
Експанзията е подновен за 6-ти сезон.

# 308
  • Разпиляна във въображението
Експанзията е подновен за 6-ти сезон.

Супер. Остава и книгата да се издаде.

# 309
За Експанзията четох, че 6ти сезон ще е последен, макар че книгите продължават.  Щял да бъде без актьора, който играе Алекс Кемал в главната четворка, уволнили го били заради обвинения в секшуъл мискондъкт.

# 310
  • София
The Flight Attendant
https://www.imdb.com/title/tt7569576/?ref_=nv_sr_srsg_0

Игзледха първите 3 излезли епизода. Има ги в торентите и в HBO GO
Оригинална продукция на HBO Max

Пени от Теорията на големия взрив и тук се вихри яко.
Комедия/трилър и аз не знам какво е това.
Честно казано попресолват манджата. Някак си нито може да се отпуснеш напълно и да се забавляваш, хем и сериозно не можеш да ги вземеш. А линията е тънка и много важна. Също така главната героиня твърде често пие, ама твърде често. Аз такъв алкохолик не съм виждал дори и в пародийни филмчета, то бива, бива ама чак пък толкоз. И е поредното шоу с гнусна либерална пропаганда, което още повече разваля впечатлението ми.
Все пак ще гледам сезона, това като нищо може да се превърне и в хит. Но на този етап съм разочарован, просто защото очаквах повече.
-
7.0 до тук

# 311
  • Вестерос
Защото не си чел/гледал Момичето от влака Grinning
100% ще има развитие покрай пени защо пие толкова.
На мен много ми допадна.

# 312
  • София
На мен ми е любопитна историята с бащата
Скрит текст:
то се дава как почва да пие на погребението му.
даваха я опръскана с кръв. инцидент по време на лов? Изобщо има нещо лошо тук. Малко момиченце а той я караше да гърми по зайци, даже май имаше труп на сърничка или нещо подобно, не помня вече. Дали я е карал да ги убива. А дали няма и някакво насилие от него към нея.
Изобщо това е доста мрачен момент, но някак си на фона на комедия и нелепости.
Абе става де Simple Smile

# 313
Гледам " Кондор", сезон 2

# 314
  • София
Добър е.

А ще пускат 3 сезон на Тенекиената купа с Тим Рот Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт