Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
На мен и тя ми хареса Grinning

Никой не ми отговори за Walking Dead дали е страшен?

# 406
  • София
На 17.12 е премиерата

аз съм дал линк към филма от 1994 г.
ето тв шоуто
https://www.imdb.com/title/tt1831804/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
по НВО ли ще го излъчват?
Извинявай, ама нещо чела, недочела...Relaxed

Не се знае къде. Просто излиза скоро. Убеден съм на 100%, че ще го има в торентите, защото това е един от топ сериалите на зимата.

-True Blue-
Зависи от гледната точка. Ами да страшен е, няма как, има зомбита и гадории. Но акцента не е върху тях, а върху хората и тяхната борба в този постапокалиптичен свят.

# 407
-True Blue-, по-скоро е гнусен, но да, може да се каже страшен. Обаче пък е много интересен, както казва Diavolo, гледната точка е как хората оцеляват, когато светът свърши.....

# 408
  • София
Първите 4 сезона са с повечко зомбита и си беше гнусничко/страшничко, но по як начин, по едно време почти изчезнаха обаче. Аз го и спрях де, та не знам в последните 2 сезона как е.

Първите сезони са супер интересни, после става боза за мен.

# 409
  • София
Последните сезони са много добри.

# 410
На едно-две места леко ми стана досаден, ама ги преминах и ми е интересен.
Малко е кофти, понеже в началото ги гледах накуп епизодите, а сега, като чакам нови епизоди през седмица, малко губя нишката на действието и забравям какво е било.....

# 411
  • София
Последните сезони са много добри.

Викаш да им дам шанс хмм? Наистина ми беше дотегнало малко след като

Скрит текст:
Рик умря

# 412
  • София
за Рик от TWD
Скрит текст:
не е умрял

Изгледах Тредстоун
https://www.imdb.com/title/tt8289480/?ref_=nv_sr_srsg_0

1 сезон, 10 епизода. Спрян е след това, така че това е поредния сериал с недовършена история.
Това което видях с някои редки изключения не ми допадна.
Очаквах много повече от Вселената за Джейсън Борн (любим мой филм).

# 413
Абеее..../за живите мъртви/

Скрит текст:
Внимание, спойлер!!!

Скрит текст:
Не отваряй, освен ако не си изгледал всички епизоди на TWD !!!!

Скрит текст:
Не умря съвсем. Откара го някой някъде с хеликоптер, ама още не е ясно къде. След това се появиха нови убавци на хоризонта, едни дето носят маски на зомбита. Убиха доста народ от "нашите", гадничко е като цяло.... Малко ми е досадно на мен вече, ама още го зяпам.....

# 414
  • София
😮😮😮 Е добре, ще намеря време да наваксам 😁 Макар да ми го спойлна 😁

# 415
😮😮😮 Е добре, ще намеря време да наваксам 😁 Макар да ми го спойлна 😁

Аааа, предупредих аз.....😁

# 416
  • София
Нищо, не ми пречи, даже ме понадъха да го доизгледам 😁

# 417
Гледа ми се нещо като Person of interest . Мислех, че Некст ще е подобен,  ама нещо не ме грабна.

На любителите на ужаси препоръчвам The Strain.

# 418
  • Germany
Халифат - потресаващ, филм, показващ колко лесно се манипулират хората, особено младите, колко опасно е да се живее в заблуждение, и до какви трагедии може да доведе това. Гледам го по Netflix.

Разнообразявам с тази руска версия на Шерлок Холмс Шерлок Холмс в Русия. Не блести с нещо невероятно, сериите са групирани по двойки, на моменти се смея с глас, има доста абсурдни ситуации и чисто руски хумор. Разтоварващ и приятен. Гледам го на руски от руските онлайн сайтове.

# 419
Още не съм изгледала "Развод" със Сара Джесика Паркър, мислех, че е само един сезон, то се оказаха повече.  Малко ми е скучен, но поне е от нормалните Grinning  Харесвам и фантастика и мистерии и криминалета, но последните години прекаляват с изчанчени неща. Добре,че не гледам ужаси, не искам и да се замислям какво са им родили мозъците. Чудят се вече какво да измислят. Та за това явно този сериал ми се вижда поне нормален.
Започнах и "Стюардесата", на 4 епизод съм, на моменти ми става интересен, друг път ми се вижда тъп, не знам, не са го измислили както трябва.
 "Нормални хора"  и той не ме впечатлява особено
Гледат ми се сериали като "Смолвил", "Доктор Куин лечителката", "Войната между севера и юга" с Патрик Суейзи,
"Случаите на Поаро", "Убийство по сценарий"......

Общи условия

Активация на акаунт