Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Извинявам се за отклонението, но се опитвам цял ден да намеря изпълнителката на песента на финала на епизод 1, сезон 2 на "A discovery of witches", нито Шазам, нито Спотифай. Никъде нищо.
Става въпрос за песента "Nobody knows what trouble I've seen". Жена я изпълнява, много ми хареса и гласа и аранжимента.
 Ако някой може да помогне ще съм много благодарна.
Потърси на този сайт https://www.tunefind.com/

# 721
Да, Amidala, показват, но дано в другите нови сериали още повече места от родината ни да показват. Има такива неизвестни и невероятно красиви кътчета, заслужава си да ги издирят и да ги включат в снимките.
Аз преди малко приключих втори-последен   (поне доколкото знам е последен) сезон на Il tredicesimo apostolo . Страшно ми хареса! Може би заради мистериите, до сега съвсем малко от подобен тип ( религиозни феномени) съм гледала.  Наистина е страхотен сериал! Благодаря за превода! Италианският е като песен, много красив! Харесвам и испански и руски. Е, най-вече българският, но тук съм си пристрастна. Simple Smile

# 722
  • София
Приключих с Викингите и сега най-накрая започвам така популярния тук (и не само), ''La Casa de Papel'' Simple Smile
Ама от обща култура знам, че си заслужават само първите 2 сезона, които били уникални, уф? :о
С една дума Нетфликс, които поемат шоуто 2 г. по-късно го съсипват...

# 723
Извинявам се за отклонението, но се опитвам цял ден да намеря изпълнителката на песента на финала на епизод 1, сезон 2 на "A discovery of witches", нито Шазам, нито Спотифай. Никъде нищо.
Става въпрос за песента "Nobody knows what trouble I've seen". Жена я изпълнява, много ми хареса и гласа и аранжимента.
 Ако някой може да помогне ще съм много благодарна.

https://www.tune-list.com/a-discovery-of-witches-songs-music/ Явно е направена специално за сериала. И аз се дразня така, но понякога стават такива работи. Може и да излезе в ютуб или спотифай като саундтрак към сериала. Wink
Имам да си догледам още Anitta и ще почвам Bridgerton, че има хубави мнения и главния е сладък. Simple Smile

# 724
Приключих с Викингите и сега най-накрая започвам така популярния тук (и не само), ''La Casa de Papel'' Simple Smile
Ама от обща култура знам, че си заслужават само първите 2 сезона, които били уникални, уф? :о
С една дума Нетфликс, които поемат шоуто 2 г. по-късно го съсипват...

Ммм, не съм съгласна, че само първите два сезона си заслужават. Вярно е, че малко е скалъпено как решават да правят втори обир и има моменти, които се повтарят, но героите и ситуациите са много ярки и запомнящи се.

# 725
  • софия
Излязъл е цял сезон на сериала за известният Арсен Любен

Известният е Арсен Люпен, герой на Морис Льоблан. И е бял (с извинение). А това е сериал с някакъв цветнокож французин в главната роля и още не е известен извън нашето малко общество Simple Smile

# 726
  • София
Изгледах A Discovery of Witches, хареса ми, но ми се струва, че за някой, който не е чел книгата няма да му хареса. Първи сезон определено беше по-силен.

От кога в HBO GO, пускат всички серии на веднъж? Преди излизаха по една на седмица, мноооого приятно ме изненадаха.

# 727
Много силни моменти има и в 3, и 4 сезон на La Casa de Papel. Отделно се доизграждат образите на героите.

# 728
  • Sofia
Започнах с първи епизод на Messiah / Месия и за сега  доста ме увлече, като се надявам и да ме провокира. Ще го изгледам определено с интерес.  Бях предубедена за сериала, защото реших, че  е нещо клиширано и фанатично на тема вяра и "бездуховност" в 21 век.

# 729
Месията за съжаление е канселиран и не е завършен в сюжетно отношение... Засега няма изгледи и някой друг да го купи и довърши. Интересна идея, ама...

# 730
А аз изгледах вчера рожбата на Stranger things,  и Дарк - Equinox
Ми нещо като разтегнат 3 ден беше, с по-грозни актьори Simple Smile

# 731
Изгледах Месия. Интересна трактовка по темата. Не очаквах и нещо по-различно като реакция и и отзвук в обществото. Много слаба актьорска игра като цяло. Финалът го очаквах, но за мен може да си остане и така - само с 1 сезон.

# 732
  • софия
Месията за съжаление е канселиран и не е завършен в сюжетно отношение... Засега няма изгледи и някой друг да го купи и довърши. Интересна идея, ама...
100% завършен е.

# 733
  • Germany
Аз го гледам, много е приятен, съвременен, модерен, както всички филми с Омар Си. Аз също харесвам книгите на Аресн Люпен, както и героят на Омар Си. Филмът не е по книгите, той е техен почитател, а действието се развива в настоящето. Бързо се гледат, ако харесвате този жанр.
В Нетфликс ли го гледате? Видях, че е качен в замунда, но няма английски субтитри все още.
Да, в Нетфликс. Сериалът е разделен на две по пет серии, и в Нетфликс за момента са качени само първите пет. Надявам се скоро да дават и следващите пет, защото историята е абсолютно незавършена.

# 734
  • Вестерос
Утре ще подготвя следващата тема.  

На Арсен ЛюПен съм направила техническа грешка..

Вещицата още не съм я почвала. Чета книгите на Бриджъртън. След прочетена първа книга, сериалът повече ми харесва. Имаше добри хрумки в сюжета, които ги няма в книгата.

Общи условия

Активация на акаунт