Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
На мен не ми хареса Helstrom-a. Не е моя тип сериал. Друг може да го е харесал.

# 481
  • Варна/Амстердам
По БТВ Екшън всеки делничен ден от 12:00 и 17:00 дават Монк. Винаги мога да го гледам, любим мой сериал е! 😄

# 482
+1 за Монк!🤩
Последно качените  два епизода на "Стюардесата " бяха много добри. Чакам финала в четвъртък.

# 483
Чак много добри? Smirk
Въртят едно и също във всяка серия.
Ако не беше "мъртвия" красавец отдавна да съм спряла да гледам сериала. Smile

# 484
  • Вестерос
Странен сериал е Стюардесата. Дано финала поне става.
Добавили са Filthy Rich най-накрая в турския сайт, но не знам дали да го гледам, като знам, че е спрян.
Тези, които го гледахте, хареса ли ви?
А и да ви съобщя Helstrom e спрян.
Има новини за Джони Бернтал и Алисия Викандер, главни роли в сериали.
Да пускат тийзъри вече, писна ми да чета кой къде щял да играе.

Филтито ставаше, на мен ми хареса.

Еее много тъпо за Хелстром...

# 485
Момичета, мисля да започвам "Злокобна нощ". Доста висок рейт има, но е само 1 сезон. Завършен ли е този сезон? Да не свърши в нищото?

# 486
  • на малък остров в океана
Момичета, мисля да започвам "Злокобна нощ". Доста висок рейт има, но е само 1 сезон. Завършен ли е този сезон? Да не свърши в нищото?
За The night of става въпрос, нали? Уникален е, и да, един сезон е само. Завършен е, не се притеснявай. Струва си всяка секунда.

# 487

За The night of става въпрос, нали? Уникален е, и да, един сезон е само. Завършен е, не се притеснявай. Струва си всяка секунда.
[/quote]

Да, същия - THE NIGHT OF. Супер! Благодаря много за отговора Simple Smile

# 488
  • София
Хелстрьом е добър, жалко че го спират. Аз си чакам двата последни епизода в четвъртък по Фокс. Дано има хубав край, ама сигурно на 90% ще е отворен предвид, че са се надявали на 2 сезон...

# 489
Започнах "Лихач", някой го беше препоръчал преди време, но чак сега стигнах до него. Много як.
Също "Иванови и Иванови".
И двата ги има в http://seasonvar.ru

# 490
  • Sofia
Започнах „Стюардесата“ , като изгледах първите два епизода.  Каси си е очевидна „перка“, като персонаж, но ми е някак свежа и за сега забавна. Това шизофренично връщане и „комуникиране“ с Алекс е само в нейното съзнание, си мисля. Ще го догледам и се надявам на непредсказуема развръзка или пък ще се окаже стандартно клише... ще видим.

# 491
Ще видим след два дена, дано финала поне е хубав.

# 492
  • Вестерос
Не е връщане, а е в момента както си мисли и преценява ситуациите си го представя него как обсъждат. Той й казва даже, че е плод на подсъзнанието й.

# 493
Има и флашбакове. Надявам се на финала да стане ясно какво се е случило с господина.

# 494
  • Sofia
Tiffany А , Да точно "в момента както си мисли и преценява ситуациите", сякаш се "връща" в миналите моменти и събития ,  т.е това й помага да си спомни ясно или  да види неща, за които смята, че няма идея...нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт