Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
А какво тогава
то не съм и гледал толкова внимателно, шоуто ми беше малко като фон
Тази Миранда какво стана
Скрит текст:
и тя ли и се привидяла, т.е. трябва да е мъртва и после в съзнанието и? Видя я във ваната мъртва. После я нямаше там. Ама пък после намери страницата от книгата в джоба, пусната там от Миранда. Освен Миранда да се е превърнала в зомби и то мислещо.
Нещо много мътен финал за прозаично шоу, уф :о
Не е мътен, просто не си гледал внимателно.

Скрит текст:
не беше мъртва явно Миранда, а в безсъзнание. каси каза, че после се е събудила и ѝ е помогнала преди да се появи колегата ѝ, дето бил от ЦРУ. Миранда просто се чупи.

А накрая Каси в съзнанието си си прости за смъртта на баща си и тъй като разгада мистерията около Алекс, затова загаси апартамента и напусна мястото в съзнанието си.
И аз така разбрах финала. После прочетох Диаволо и се обърках, че може и да не съм го схванала Simple Smile

Да си кажа, че в крайна сметка испанския сериал ми хареса и го изгледах на екс. Хубаво трилърче, типично за испанците.

# 526
  • Вестерос
Аз гледам The Queens Gambit, е страхотен е!!!

# 527
Ха, много ме изненада наличието на In Treatment в списъка с подновените сериали. Бяха го завършили след трети сезон. Между другото е страхотен за хора, които се интересуват от истинска психология и психотерапия и Гейбриъл Бърн прави много силна роля. Препоръчвам.

Сега видях, че ще му правят reboot, ролята на психотерапевта ще се поеме от актрисата, която играеше Сузан "Крейзи Айс" в "Orange is the new black". Ще се гледа Simple Smile

# 528
Някой гледа ли Tiny Pretty Things? Много ли ли е детски Simple Smile

# 529
True Blue, кой испански сериал имаш предвид?

# 530
Ха, много ме изненада наличието на In Treatment в списъка с подновените сериали. Бяха го завършили след трети сезон. Между другото е страхотен за хора, които се интересуват от истинска психология и психотерапия и Гейбриъл Бърн прави много силна роля. Препоръчвам.

Сега видях, че ще му правят reboot, ролята на психотерапевта ще се поеме от актрисата, която играеше Сузан "Крейзи Айс" в "Orange is the new black". Ще се гледа Simple Smile

In treatment всъщност е създаден по израелския Be tipul, който за съжаление го няма из торентите или ако го има няма субтитри дори на английски.

# 531
Да, израелския не се намира за съжаление, бих хвърлила едно око.

# 532
Довечера от 22 часа, по Епик драма ще дават коледен епизод на Мърдок Simple Smile Аз мисля, че съм ги гледала всичките, но с лошо качество, а и не помня детайли, така че ще гледам със сигурност.

# 533
Изгледах Стюардесата. Тая Каси освен, че е пияница и фантазьорка друго не разбрах. Всичко беше като на шега. Тоя Бъкли как прилича на братчето на Джиджи Хадид. Flushed Smile
Ще има втори сезон. Много ми е интересно накъде ще се завърти историята и дали ще участва пак Алекс? Heart Eyes Така си беше добре финала.

# 534
True Blue, кой испански сериал имаш предвид?
ето този ,по Нетфликс https://www.imdb.com/title/tt9731242/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 535
  • Sofia
Изгледах  и 8 епизод на "Стюардесата" и финалът ми  хареса. Всъщност всичко в този  доста "откачен" сериал ми хареса.
Скрит текст:
Каси се оказа  колоритна и забавна личност и странните психически  "забежки" с Алекс и всики други спомени от детството, всъщност и помогнаха да осъзнае, че няма вина за смърта на баща си, което я освободи емоционално. И всичко в историята си е било истинско.

# 536
  • addicted

Абсолютно не. Има си предупреждение, че е 16+ и те почват с голите сцени още от първи епизод. Изглежда като смешен опит да са скандални, много е .. елементарен някак, клише до клише до клише.. изобщо не съм впечатлена.
Ако ти се гледа нещо с балет и не си го гледала - Flesh and bone е доволно скандален, но много по-добре направен.

# 537
Довърших Alice in Borderland, не разбирам защо името му е такова, но го харесах

# 538
  • Вестерос
Аз изгледах Гамбита. Това за мен е сериалът за 2020!

Мисля от другата тема пак да предлагаме по 3 сериала, излезли 2020 с първи сезони, защото 5 са много, сезонът е слаб.

.....

# 539

Абсолютно не. Има си предупреждение, че е 16+ и те почват с голите сцени още от първи епизод. Изглежда като смешен опит да са скандални, много е .. елементарен някак, клише до клише до клише.. изобщо не съм впечатлена.
Ако ти се гледа нещо с балет и не си го гледала - Flesh and bone е доволно скандален, но много по-добре направен.

Дори не догледах първия епизод. Абсолютно си права! Сигурно на 16-17 годишни ще се хареса Simple Smile
Този Flesh and bone не съм го гледала, но звучи добре, а е и мини сериал. Дърпам го.

Общи условия

Активация на акаунт