Отговори
# 90
  • Кърджали
Добре, спрях да се смея. Излъгах, още не спрях... Луда работа...

ПРЕВОД:
Сейфи:Възможно ли е преди малко да съм видял бебешко кошче?
Айфер:Бебе ли каза?
Фифи:Какво бебе?
Еда:Не
Серкан :Възможно е
Айдан : Бебе, има бебе
Енгин:Какво?
Еда:Малко бебенце!
Фифи: Какво може да е станало?
Айфер: Бебе може да е станало...
Серкан: Еда... Не съм сигурен... Но според мен е бременна.
Серкан : Какво правиш, Еда?
Еда:Какво правя?
Серкан: Не трябва да клялаш така рязко.
Енгин: Чичо ли ставам аз? Господи, колко сладко нещо...
Айдан :Мини Серкан ли?
Серкан: Едно такова малко, живо нещо...
Сейфи: Истинският въпрос е това - майка ви знае ли?
Серкан: Не
Фифи: Всички знаем, че бебе за толкова кратко време не става, нали
Айфер: Тия само преди два дена не искаха ли да се убият взаимно?

Аз. продължавам да се смея..

# 91
Направо избиха рибата момичета, Серкан мисли че Еда е бременна, Енгин се радва че ще става чичо. Какво се случвааааа????

Алекс, благодаряяяяя!!!

# 92
Сякаш Енгин го поздравява, че ще става татко .. Simple Smile

# 93
Алекс, мила, Благодаря

Следващата серия определено ще е по-интересна от тази. Ама нека ни оставят и нещо за изненада.

# 94
Значи наистина е имало тряс-прас- пуф- паф и чупене на легла Grinning на въпроса дали са правили секс!

# 95
  • Кърджали
Предполагам Еда се съгласява да гледа някакво бебе или купува за подарък на някаква бременна приятелка бебешко кошче. И от там става тя каквато става. Както казва Фифи гбебетата не стават так бързо

# 96
В пълен шок съм, звучи ми като голяма шега, Серкан изглежда страшно притеснен от ситуацията, двете "баби" заедно, думи нямам

# 97
Алекс, мила, благодаря за превода! И аз се смея..Flowers Hibiscus
И това ако не вдигне рейтинга поне на 6, другата седмица, на ...!!! Тежката артилерия и пълния комплект вкарва Айшето, за да вдигаме рейтинга Grinning

# 98
Значи наистина е имало тряс-прас- пуф- паф и чупене на легла Grinning на въпроса дали са правили секс!
Simple Smile Те вече наследници чакат ... Gift Heart
Няма съмнения какво са правили няколко дни в лятната къща Wink ... лошо няма

# 99
  • София
Хахахахаахахаха!!! И аз не мога да спра да се смея. Да живеят сценаристите! Joy Развеселиха ме с този фраг, върнаха ми доброто настроение. Не знаем какво ще се окаже, ще трябва да потърпим до сряда, но поне фрага си го бива! Взривиха мрежата. Гледайте какво става в Инстаграм - промотата на Доктор Чудо за два дни нямат толкова гледания, колкото нашето има за 20 минути. Grinning В Ютуб имаме 196к за 28 минути!!! Според мен този фраг до утре ще постави рекорд в историята на фраговете досега.

Алекс, хиляди благодарности за превода!!! Chocolate Bar

# 100
  • Варна
Майтап, майтап ама да не оживее майтапа.

# 101
Абе имаме ли ребус между другото?

# 102
100% нещо ни пързалят. Накрая ще се окаже, че Сириус е женски и е бременнен Laughing

Шака, шака. Най-логично ми е да е свързано с терапията на Айдан и Еда и Серкан пак да са в роля Rolling Eyes Но и Айфер я намесват... абе, прибирам сатъра от сутринта. Толкова мога да съм сърдита на Айшето - няколко часа Kissing Face

# 103
Джуниър дойде преди бабата Simple Smile

П.С. Ребусът го пущат в петък към обяд

# 104
  • София
Айшето е голяма! Да спираме с драмите и да влизаме с двата крака в комедията. Който иска смях, ще ни гледа. Който иска романтика, също ще ни гледа. Другите - да си плачат на драмите, щом това им се гледа. Хареса ми фрагът много! Дано и епизодът да ми хареса. Неслихан пак беше писала - мисля, че еп. 17 го нарече “комедия”. Сега разбирам защо. Joy Hands Metal

Общи условия

Активация на акаунт