Отговори
# 180
# 181
  • София
Новият ребус е по-голяма бомба от фрага дори!!! Joy Какво стана с раздялата? С тайната за инцидента? С наранените Еда и Серкан? С яда и гнева на Еда и с болката на Серкан? Явно в следващия епизод ще преобладават комичните моменти. Че и целувка ще има. Че и забранено нещо за под 18 ще има (СЕМ Турция да не гледа!). Thinking В туше съм...

# 182
Днес ребусът не трябваше ли да е от продуцентите, Айшето го пуща в деня на епизода ...?
На мен официално нищо не ми излиза в Туитър Sad
Малко колажи с джуниър Болат Wink

# 183
  • Кърджали
Аз отдавна подозирам че ще се съберат без да се разбере тайната (ще остане за след няколко щастливи серии). Но определено тази серия надмощие ще има комично то.
Ся може и да ме биете, но аз не обичам комедии, вбесява ме(да, резонен е въпроса що гледам романтична Комедия), та май и затова повече харесвам по-сериозните и романтични сцени и си ги превъртам по сто пъти. Но тук поне хумора им не е дразнещо и глупав, та не ми пречи да гледам ( а и явно са по-очаквани)

Иначе рових, търсих и на мен нищо не ми излезе като ребус ( търсих защото тука нещо не ги разбирам хубаво емотиконките)... Та сигурно ли е че е това... Дава ми че сценаристкаха им е качила само снимки на реплики от сценарий

Колажите са готтини, а Микик Серкан ще ми е новият любимец явно

# 184
Този ребус май е фотомонтаж и фенско творчество. Текста  е точно като за еп.16, публикуван на 28.10. в деня на серията.

# 185
Здравейте Purple Heart Yellow Heart Flowers Hibiscus

Толкова дълго време си писах сама в тази тема, толкова много информация, свързана с Керем съм споделяла, от която явно никой не се интересуваше, че просто сега не мога да повярвам, че темата е толкова активна и толкова пълна с фенове на Керем. Изключително много се радвам за него Kissing Face Simple Smile

Галка , Kiss Диди , Kiss милички, благодаря ви за новите теми и за това, че не се отказвате от нашето момче.  Hands Plus1

Александра,   благодаря за всички преводи, които правиш Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Жива и здрава да си Hands V

За теб Yellow Heart

Скрит текст:

Благодаря и на екипа, който превежда сериала. Ръцете им дертове да не видят Hands V

Скрит текст:

На всички останали, които пишат тук, ви желая много приятни мигове с Керем и Ханде Green Heart Yellow Heart

През години съм споделяла много неща, свързани с чаровното ни момче. Достатъчно е само да се поразровите в публикациите ми. Hands Plus1

Желая ви приятни и вълнуващи моменти със сериалчето и  прекрасната двойка в него Yellow HeartFlowers Hibiscus

# 186
Във фб ми излезе и рекох да го покажа. Нямам туитър и инстаграм.

# 187
Абе няма го бебето на клипчетата. Къде са го оставили.
Или тук купуват тест за бременост, а бебето после се появява?
Аз не разбирам Еда в аптека ли отива, в болница ли...

# 188
Във фб ми излезе и рекох да го покажа. Нямам туитър и инстаграм.
Няма лошо, че си го показала. Като минимум отразява желанията на феновете и ние си сверяваме часовниците.
16 ли да е на забранителния знак, или 18 Smirk

# 189
Нашите са на първо място тази седмица Simple Smile

# 190
  • София
Мили момичета, включвам се с една лоша новина за Турция! От онлайн включване научих от представителя на Турция за много силно земетресение в раойна на Измир? Има много жертви и ранени! Не сме в състояние да се борим срещу природата за съжаление!

Моля за извинение за офтопика, но се надявам, че няма да изтрият поста ми като спам, защото новината пряко или косвено е свързана с нашия любим сериал!

Епицентърът:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:08 от nrgmama

# 191

Толкова дълго време си писах сама в тази тема, толкова много информация, свързана с Керем съм споделяла, от която явно никой не се интересуваше, че просто сега не мога да повярвам, че темата е толкова активна и толкова пълна с фенове на Керем. Изключително много се радвам за него Kissing Face Simple Smile
Скрит текст:
Галка , Kiss Диди , Kiss милички, благодаря ви за новите теми и за това, че не се отказвате от нашето момче.  Hands Plus1

Александра,   благодаря за всички преводи, които правиш Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Жива и здрава да си Hands V

За теб Yellow Heart

Скрит текст:

Благодаря и на екипа, който превежда сериала. Ръцете им дертове да не видят Hands V

Скрит текст:

На всички останали, които пишат тук, ви желая много приятни мигове с Керем и Ханде Green Heart Yellow Heart

През години съм споделяла много неща, свързани с чаровното ни момче. Достатъчно е само да се поразровите в публикациите ми. Hands Plus1

Желая ви приятни и вълнуващи моменти със сериалчето и  прекрасната двойка в него Yellow HeartFlowers Hibiscus

Лили, радвам се че си писала. Отдавна не сме се засичали из темите.
Не съм от редовните пишещи в темата, не следя и сериала, но пък харесвам Керем.
Искам да ти Благодаря  за всичко споделено през годините!
От теб научих за твоя любимец и възходящата му кариера.

# 192
ГРУПИЧКА в момента гледам катастрофата от земетресението 6/7 по рихтер и веднага последствиа Цунами....Турция и Гърция са в колапс....дано да няма много жертви и да не се отрази на снимачните площадки на сериалите......молете се за по малко жертви приятели....много съм тъжна ..сега казват ,че всеки момент очакват друг земетръс и то по силен...оооо божеее

# 193
  • София

Желая ви приятни и вълнуващи моменти със сериалчето и  прекрасната двойка в него Yellow HeartFlowers Hibiscus

LiLiSy, аз съм от тези, които са изчели всичко написано от теб за Керем Бурсин! За което лично искрено благодаря!

Включвайки се в тази тема благодарих на всички фенове от темата за актьора и човека Керем Бурсин за тяхната любов, отдаденост, всеотдайност и постоянство през годините!

Позволявам си обаче да направя едно малко уточнение по повод самотното ти присъствие в темата преди и активността на темата сега! Верно е, че тук има много истински фенове на Керем Бурсин, но ако темата сега е толкова активна, то това не се дължи само на неговите фенове! Тук пишат всички фенове на вълшебната приказка наречена "Почукай на вратата ми"! тук пишат фенове на прекрасната Ханде Ерчел, на талантливата Айше Кутлу и компания, на нашите второстепенни герои, на композиториторите, на дизайнерите и цялата компания! Затова сме много, затова сме активни, затова обичаме да споделяме и да "живеем" в темата! Не съм срещала името ти в тази тема до този момент и се радвам, че споделяш вълшебството с нас!

Хубав ден! Sunglasses

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 19:22 от nrgmama

# 194
Във всички официални канали на сериала излиза това:

От Вас разбрах какво е станало Cry Срещу природата сме безсилни за съжаление.
Дано има малко жертви и ранени и бързо да се възстановят.

Общи условия

Активация на акаунт