Отговори
# 675
Бъдещият татко Simple Smile

# 676
  • София
Момичетааа, тук съм! И ви изчетох. Голям смях. Бебето е много сладко. Пу-пу! Ей го на кой е миник Серкан. И явно Серкан разбра погрешно цялата ситуация и реши, че Еда е бременна. Дали няма да й покаже чувствата си сега? Според мен няма да издържи. Simple Smile

Няма да ви казвам как съм гледала - на телефона, докато карам. Паркирах и чаках рекламите, за да се кача в апартамента. Joy

Благодаря на скъпите момичета, които ни превеждат. Purple Heart

И не мога да не отбележа - страхотна игра на Керем за пореден път!

# 677
  • In the light side of the Moon!
Като видя теста за малко Керем да каже неговото си ,,Фак". Ох не мога просто. Joy Joy

# 678
Хилих се с глас тук

# 679
  • Кърджали
Дойдох като ме извика ... Какво има
Много сериозно... Няма да казваш на никой..
На кого пък да кажа
На Пъръл, на Ердем ... Не съм сигуренн, но мисля че Еда е бременна
Какво....Господи Чичо ли ще ставам аз . Дано не прилича по характер на теб... На вид бива, ама ако прилича по  характер на теб.... 7 поколения ще страдат

# 680

Страшен е Simple Smile

# 681
  • Кърджали
Възможно ли е да съм видял бебешко кошче
Не, Сейфи, не си видял.. Но искам да говоря с теб, намерих си къща... организирй преместването
Всичко ще го оправя, но основният проблм е майка ви знае ли
Не, но аз ще и кажа
Добре , щото ако разбере от мен, ще се стовари гнева и върху мен

Ефе казва на Сели че ако Серкан не се научи да го уважава с добро, ще стане с лшо..

# 682
Имате ли инфо, ще има ли фраг тази вечер, след епизода?

# 683
# 684
🤣🤣🤣🤣🤣

Този пък Ефе... с лошо щял да се научи Серкан.. кога дойде, кога започна да нарежда кой какво ще прави😒
Тези пък чак легло на бебето взели, да не го гледат 1 месец🤣

# 685
  • Кърджали
Марлък Серкан, да пораснеш голям. Никой да не се съмнява в любовта ти, никой да не те лишава от любов
Трябва да го наглеждаш докато му приготвя хлраната
Аз съм архитект, не бавачка
И кво да го правя
говори му нещо

Ти какъв малък късметлия Серкан си, по-голям късметлия от всички Серкановци.. Защо ли? Защото цял ден беше в прегръдките на Еда

Полудявам... Тия са луди тази серия

# 686
Много бързо осигуриха креватче на бебето, а нашия горкия , не може да си намери място. В крайна сметка Еда бременна ли е, или не? Някой разбра ли нещо, че ми се наложи за 15 мин. да напусна купона Simple Smile ....

# 687
Господи Чичо ли ще ставам аз . Дано не прилича по характер на теб... На вид бива, ама ако прилича по  характер на теб.... 7 поколения ще страдат

# 688
  • Кърджали
Господи Чичо ли ще ставам аз . Дано не прилича по характер на теб... На вид бива, ама ако прилича по  характер на теб.... 7 поколения ще страдат

Ти какъв малък късметлия Серкан си, по-голям късметлия от всички Серкановци.. Защо ли? Защото цял ден беше в прегръдките на Еда

Ах, Серкан разказва на Мини Серкан за древната архитектура

# 689
Айдан и Сейфи пак шпионират по терлици хахахах

Общи условия

Активация на акаунт