Отговори
# 720
И сега Еда ще е наистина бременна ,но след като видя реакцията няма да иска да му каже Joy
Нали сме вече драма ,започвам да мисля драматично Grinning

# 721
# 722
# 723
  • София
Joy Добро предположение, признавам. Типично дизи клише е това.
И сега Еда ще е наистина бременна ,но след като видя реакцията няма да иска да му каже Joy
Нали сме вече драма ,започвам да мисля драматично Grinning

# 724
  • Кърджали
Sezariya не вярвам да е бременна...Много е рано още.. Ще е някакво събиране баш по принуда... Не е честно..

Яуу, Серкан взе книгата... Може ли така част по част да я прочете цялата... Че не я намирам аз

# 725
  • София
Алекс, какво си говориха момичетата? Защо Еда се сети за Селин и снимките?? Simple Smile

Еее, жалко, значи няма да й каже тези думи, нито писмо да й напише, а ще чете пак от книгата...

# 726
Гласът на Керем докато чете или рецетира е един път няма такова разтапяне от моя страна

# 727
И в Гърция "влязохме" Simple Smile

# 728
  • Кърджали
Бърборанке не успях да разбера точно, Джерен каза че Селин днес цял ден е била зла ... Неищо друго каза  но не го чух хубаво и от там Еда си спомни за снимките и каза че явно Селин не го е е забравила...

С кого говори
С никой
ти все още се срещаш с тях
Подслушсавш ли ме
Не, просто ими е любопитно какво говориш толкова с Айдан
Обещах и нещо и ще си спазя обещанието

# 729
# 730
  • София
Сейм хир! Ама аз се разтапям само като чуя гласа му. Без значение чете ли, говори ли, хънка ли. Даже сумтенето му е едно такова изразително и секси. Както и смехът му! Ах, Керем, ах...
Гласът на Керем докато чете или рецетира е един път няма такова разтапяне от моя страна

# 731
Бърборанке не успях да разбера точно, Джерен каза че Селин днес цял ден е била зла ... Неищо друго каза  но не го чух хубаво и от там Еда си спомни за снимките и каза че явно Селин не го е е забравила...
Нещата които Ферит чу каза Алекс тоест които тя беше казала на Серко

# 732
  • Кърджали
АХа, че Серкан винаги е бил най-важен за нея...

Аххх Ефе... Май ще прави прблеми по скиците на Серкан....

# 733

Трупясвам!

# 734
  • София
Не връщат старата плоча със Селин нали? Пак развален телефон е станало.

Ах, Ефе, не ставай пислик, лютван! Тъкмо те харесах...

Общи условия

Активация на акаунт