Черен списък на туристическите агенции !

• 713 045
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Beyond the Frontiers
Хотелът по програмата е 3*.
Цените не са константна величина. Никога не са били. На last minute програмата се продаваше и на 600 лв. Екскурзии се анулират когато няма достатъчно желаещи.

Може да ви е неприятно, но тези конкретни неща са абсолютно нормални.

Относно отношението на гид, скорост на обслужване в хотела - не мога да коментирам. Предполагам, че има причина да се коментира изнасянето на храна.

Колкото до хотела и нивото му - да, доста е икономичен. И аз имам оплаквания от туристи, така че ви вярвам.

# 1 561
Защо ли пък ще тръгна да Ви лъжа. Но всяка една услуга или стока се предлага на една цена и на нея съответно трябва да отговаря съответното качество. В случая такова липсваше. Ако  нямат клиенти ,да не предлагат почивката ,както се направи с допълнителните екскурзии. В случая какво стана едни плащат двойно ,други наполовин. Така клиенти не се печелят. А и този ласт минит колко време преди екскурзията се обявява? Два месеца ? Едва ли. Безкрайно некоректно от Абакс........а и от доста други агенции.....

# 1 562
  • Beyond the Frontiers
Не казвам, че лъжете. Смятам, че прилагате ваша си логика, която обаче няма нищо общо с това как действа търговията/ икономиката.
Хотелът е 3*. В офертата си пише 3*. Не претендира да е нещо повече.
ТО/ хотел е видял, че програмата/ базата не се пълни и е намалил цените. Нищо странно или некоректно няма. Абсолютно нормални неща са това.
И всеки от нас го вижда в търговията. Вчера си купих обувки за 200 лв., днес са намалени...Търговецът не е некоректен. Аз съм решила, че 200 лв. ме устройват и съм платила. Чисто психологически може да ме е яд, но няма нарушение или некоректност.

За нивото на услугата може да се оплачете към агентът си. Даже ви съветвам да го направите. Там сте абсолютно прави.

# 1 563
  • София-в сърцата на моите деца
Ние бяхме в Сицилия също с Мария. Много е груба! Не дай си , Боже да я попиташ нещо, което не си чул! Веднага те овиква! 
Но каквото такова! Минало заминало!От учителка какво да очакваш!

# 1 564
Слагам в черния списък Дениз Травел. Неорганизираност, заплахи и обиди от така наречената водачка на група! Изключително мърляв хотел! Никога не бих пътувала повече с тях!

# 1 565
Ако беше написано за "Дениз Травел", София, Панагюрище, Разград и т.н. щеше да бъде по-полезно като информация. А и за какво е оплакването от екскурзовода - за почивка, за екскурзия, до някъде си....

# 1 566
  • София
Ако беше написано за "Дениз Травел", София, Панагюрище, Разград и т.н. щеше да бъде по-полезно като информация. А и за какво е оплакването от екскурзовода - за почивка, за екскурзия, до някъде си....
Да, ще се съглася, желателно е да има повече информация, за да може да се предпазят и други, какво точно е довело до негативното отношение.

# 1 567
Не знам защо нападате хората? Пътувала съм с много агенции и Дениз травъл е най-лошото, което съм виждала.
Пътувах до Истанбул с тях. Беше пълен кошмар. Цяла нощ на границата, няма да ви споменавам защо, но беше по вина на агенцията. Не мога да си представя как можаха да си позволят подобно нещо в туристически автобус!
Водача се загуби и в Истанбул и по пътя до границата. Така наречената ексурзоводка не знаеше турски, нито английски!
Остави туристите сами да се настаняват в хотела. Да не ви казвам че нямаше стаи за някои до 12 вечерта. За посещение на атракциите не бяха предвидени автобуси с достатъчно места. Съответно не можахме да отидем! Хотела беше супер мръсен.
Екскурзоводката си позволяваше да отправя заплахи към туристите! Достатъчно за да не повторя с тях.

Общи условия

Активация на акаунт