Черен петък 2020

• 132 111
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 665
А знаете ли някакви сайтове в чужбина с хубави нaмаления на мъжки дрехи - да кажем нещо от сорта на fashiondays?

Нещо конкретно ли търсите?

# 1 666
  • DE
https://www.zalando-lounge.de/event
Правят страхотни намаления, но не знам как е доставката до Бг.

# 1 667
А знаете ли някакви сайтове в чужбина с хубави нaмаления на мъжки дрехи - да кажем нещо от сорта на fashiondays?

Нещо конкретно ли търсите?

Да, главно полошърти

# 1 668
  • Пловдив
Дъглас имат ли друго намаление след черния петък? Ужасно искам нещо, което с -20% е прилична цена, но доста се охарчих!

# 1 669
  • Бургас
Според мен, ако удължът затварянето на МОЛ-овете ще има пак  -20% в Дъглас. Мое лично мнение е, че може и да отворят за празниците, но после пак ще хлопнат кепенците.

# 1 670
В Манго започна кибер понеделника, но не са заредили нищо ново.

# 1 671
  • ново
Дъглас имат ли друго намаление след черния петък? Ужасно искам нещо, което с -20% е прилична цена, но доста се охарчих!
Дъглас имат 20% на всичко.

# 1 672
От Манго юни месец си взех палто намалено от 120 на 20 евро, та при тях е хубаво да се хвърля по едно око целогодишно.

# 1 673
  • Варна
Можем да си запазим темичката, въпреки че черния петък мина. И да си пишем за промоции Simple Smile

# 1 674
  • София
Много добро предложение, стига модераторите да го одобрят.

На мен темата ми беше изключително полезна (и бюджетно разорителна Grinning) за нещата, които търсих. Благодаря за съдействието и споделянето на всички.

# 1 675
  • Варна
То сега и Коледа идва, ще има коледни промоции. После януари нали се разправя, че пак свалят цени. А и със затварянето на моловете предприемчивите търговци ще наблегнат на онлайн пазаруването и ще развъртят сайтовете, а най-добрият начин да примамиш клиенти е с промоции. Така че ще има материал.

# 1 676
То има отделна тема за намаления

# 1 677
Темата ми помогна много. Благодаря за информацията от всички. Спестихте ми доста пари. Simple Smile

# 1 678
Имам въпрос относно нотино - вчера поръчах няколко продукта, но днес един от тях е намален, дали мога да го върна когато пристигне /знам, че мога да връщам, но тъй като имам и други поръчани неща .. /?

# 1 679
Имам въпрос относно нотино - вчера поръчах няколко продукта, но днес един от тях е намален, дали мога да го върна когато пристигне /знам, че мога да връщам, но тъй като имам и други поръчани неща .. /?
Може да им се обадите, че го отказвате само него. Аз съм отказвала само един продукт в списъка на поръчката, ако все още е активна опцията.

Технополис и ozone този път прекаляват със забавянето. От ozone даже не е нещо промоционално.

Общи условия

Активация на акаунт