Черен петък 2020

• 132 244
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • София
Златната Рибка в момента наистина имат страхотни намаления! Харесах си 1-2 шампоана и една маска да видим дали биха ми писанали. Директно ще отида в магазина им.

# 347
Здравейте, знае ли се дали Plesio ще имат черен петък и кога точно?

# 348
Здравейте, знаете ли дали next имат черен петък.

# 349
От Вивре пак се излагат.
Един намален диван, и вече изчерпан.

# 350
От Вивре пак се излагат.

Бях им скриншотнала цени преди "намаление" и цени от които уж намаляват. Изтриват ми коментарите без да ми отговарят. Измамници 🙂
Имам няколко покупки от тях, и съм доволна, да съм честна.
Но са им фалшиви намаленията, факт.

# 351
От Вивре пак се излагат.

Бях им скриншотнала цени преди "намаление" и цени от които уж намаляват. Изтриват ми коментарите без да ми отговарят. Измамници 🙂
Имам няколко покупки от тях, и съм доволна, да съм честна.
Но са им фалшиви намаленията, факт.
Всяка година, едно и също. Не ги лие срам.

# 352
  • Beyond the stars
Здравейте, знаете ли дали next имат черен петък.

Те дори Sale селекция нямат в Бг версията на сайта. Никога не съм засичала намаления Blush

# 353
Миналата година имаха във физическите магазини, конкретно в Ринг мола в next Kids. Беше в последната седмица от месеца и бяха започнали от четвъртък. За съжаление не помня % на намалението.

# 354
Завивка търся,идеи освен Юск?

# 355
Роксима,и те имат черен петък.Мисля,че беше на двайсет процента.

# 356
  • Beyond the stars
Миналата година имаха във физическите магазини, конкретно в Ринг мола в next Kids. Беше в последната седмица от месеца и бяха започнали от четвъртък. За съжаление не помня % на намалението.

Физическите магазини имат, да. И коледни, и летни. Може би трябваше да уточня, че за онлайн говорех. Във физическия май никога не съм пазарувала, като се замисля.

# 357

Айко, но едва ли ще са на по-добри цени от Юск (но ако търсите с естествен пълнеж - там имат)

# 358
Някаква реклама видях по телевизията за Метро за завивки и възглавници, май беше 1+1

# 359
  • София
Тези в Метро са с дебелина на два слепени протектора за матрак горе-долу. Едва ли ще ви устроят предвид сезона. Цената е 19.99 за 2 броя 150/200.
Беше станало дума за лъжливи промоции в Кауфланд - мисля, че напълно се отнася и за Метро. Брошурата им 1+1 в момента е пълна с продукти с показани завишени цени за 1 брой. На пръв поглед само кафявата захар на Захарни заводи ( само пакетирана там ) е горе долу реално 1+1. Другото в общи линии плащаме две, получаваме две

Общи условия

Активация на акаунт