Черен петък 2020

• 132 210
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 285
И аз така с Кенвело, направо ме изгониха като клиент.
Ще се оглеждам за намаления на часовници

# 286
  • София
И аз така с Кенвело, направо ме изгониха като клиент.
Ще се оглеждам за намаления на часовници

Аз също чакам намаления за часовници. Ако намерите добри оферти, моля споделете ги.

# 287
Бианки включват ли се в намаленията?

# 288
Включвам се да следя . Ако някой знае дали ще има черен петък в Хиполенд, Комсед и Медеяя и кога? Мерси

# 289
Включвам се да следя . Ако някой знае дали ще има черен петък в Хиполенд, Комсед и Медеяя и кога? Мерси
Влезте в профила си в Комсед и ще намерите код за 30% отстъпка от 22:00ч на 12.11 до 23:59ч на 15.11

# 290
Мисля, че с 20% се включваха, но миналата година не беше само за петък, а за целия уикенд.

# 291
Вземи прочети последните страници! Не може на всеки персонално едно и също да се отговаря.

# 292
Вземи прочети последните страници! Не може на всеки персонално едно и също да се отговаря.
Ами четох, ще потърся пак. Благодаря!

# 293
Ами четох, ще потърся пак. Благодаря!
На 13 ще е на Хиполенд и в сайта и на място казаха.

# 294
# 295
  • София
Да, обикновено имат 20%. Всяка година си купувам обувки от тях на ЧП.

Редактирам, за да допълня, че в сайта им много бързо се изчерпва номерацията, за това е добре да се отиде до физ. магазин.

# 296
Ще следя темата. Към този момент от всичко публикувано тук, се възползвах от една сокоизтисквачка филипс от техномаркет европа на 40процента. Писаха ми, че е останала само мострата. Поръчах я въпреки това. Надявам се това да не ме ощети по някакъв начин.

# 297
  • София
Ще следя темата. Към този момент от всичко публикувано тук, се възползвах от една сокоизтисквачка филипс от техномаркет европа на 40процента. Писаха ми, че е останала само мострата. Поръчах я въпреки това. Надявам се това да не ме ощети по някакъв начин.

Важното е гаранцията да е минимум 2 години, друго за сокоизтиквачка няма проблем, че е мострена. Не правят сокове в нея все пак на шанда. Просто е разопакована, но не и използвана. Но телефон, телевизор и т.н неща, които работят постоянно докато са мостри, не бих купил дори с 40% надолу.

# 298
а Момичета , спомняте ли си дали на самия си Черен Петък участват Комсед и Хиполенд, че сега ми е малко рано, иска ми се в края на месеца да купя някои неща Simple Smile

# 299
  • София
Не мисля, че ще имат повече намаления тази година.

Общи условия

Активация на акаунт