Черен петък 2020

• 132 246
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 300
а Момичета , спомняте ли си дали на самия си Черен Петък участват Комсед и Хиполенд, че сега ми е малко рано, иска ми се в края на месеца да купя някои неща Simple Smile
Когато питах казаха , ние ще имаме на 13 , а мола се готви за 27 , останах с впечатлението , че те няма да се включат .

# 301
Цитат публикуван малко по - нагоре .........

# 302
  • София
Днес и утре в сайта на Дъглас всичко ще е на -20%. Предвид това не ми се вярва и за черен петък да имат нещо.

# 303
sea.sea, благодяра че каза за намалението в Дъглас, за да видя на сайта им каква  е цената на продукта, който искам и да си го поръчам от Нотино по-евтино. Simple Smile))

# 304
  • София
Знаете ли дали Victoria's Secret имат Черен петък, и ако да, кога е?

# 305
  • София
И мен ме инетересува за VS 😀 Преди 2 години бях в Мадрид в края на ноември и имаше отстъпки в продължение на 3 дни  във физическите магазини. Всичко беше или на -40%  или на -50%. Надявам се и в онлайн магазина им да им такива, но досега не съм се сещала да проверя.

# 306
В кои магазини са най-изгодни климатиците на черен петък според Вас? Ако някой е взимал, моля да сподели.

Също така да попитам пак за сгушени и рошаво дали имат намаления?

# 307
  • София
И мен ме инетересува за VS 😀 Преди 2 години бях в Мадрид в края на ноември и имаше отстъпки в продължение на 3 дни  във физическите магазини. Всичко беше или на -40%  или на -50%. Надявам се и в онлайн магазина им да им такива, но досега не съм се сещала да проверя.

Между другото в момента имат някакъв Sale, може да разгледаш.

# 308
  • София
Видях, ама ми се ще да изчакам краят на месеца. 😀

# 309
  • София
Аз се чудя дали ще има изобщо? Писах им като имам отговор ще пиша и тука.
Ето го и отговора: “ We love your excitement for upcoming deals!  To stay in the know about future offers - including Black Friday - be sure you're signed up for email.  To get signed up and stay in the know, visit https://bddy.me/2GSS6YU  Thanks so much & stay tuned! “

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 19:55 от I.Kravaeva

# 310
Знаете ли Декатлон дали правят ЧП?

# 311
Абонирана съм за техния бюлетин, сега си погледнах пощата, миналата година са започнали от 26-ти ноември с by one, get 1 free, на 27 и 28 същото, на 1.12 са обявили cyber Monday с 40 % off, който е продължил и на 2-ри.

# 312
В кои магазини са най-изгодни климатиците на черен петък според Вас? Ако някой е взимал, моля да сподели.

Също така да попитам пак за сгушени и рошаво дали имат намаления?
Аз купих от Зора, цената беше добра, но организацията на доставка и  монтаж ми скъса нервите.
Прецени си, кое е по важно.

# 313
  • София
Абонирана съм за техния бюлетин, сега си погледнах пощата, миналата година са започнали от 26-ти с by one, get 1 free, на 27 и 28 същото, на 1.12 са обявили cyber Monday с 40 % off, който е продължил и на 2-ри.
За 26,27 и 28 Ноември ли става въпрос?

# 314
Абонирана съм за техния бюлетин, сега си погледнах пощата, миналата година са започнали от 26-ти с by one, get 1 free, на 27 и 28 същото, на 1.12 са обявили cyber Monday с 40 % off, който е продължил и на 2-ри.
За 26,27 и 28 Ноември ли става въпрос?
Да, редактирах се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт