Черен петък 2020

• 132 256
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 375
  • There I was on a July morning
В нотино има доста неща намалени до 70% уж според рекламата им. С безплатна доставка са. Поръчах на биодерма 1л измивно олио за детето и за мен един серум на мейкъп революшън.

Един-два парфюма проверих по другите сайтове - доста са им завишени цените, нищо общо със 70% намаление..
+1
Проверих цената на фон дьо тена ми на Виши. Уж с 13 % намаление, но пак е по-скъп от другите сайтове и аптеки. Единственият бонус е безплатната доставка.

# 376
Очакваме бебче през януари. Наблюдавам Хиполенд и Комсед за бебешки неща. Чудя се обаче от кой сайт да направя поръчка, защото сега прочетох,  че в Комсед ще обработват със сток 14 работни дни, като някои от нещата може да не са налични. Стана ми странно като ги има в сайта и се поръчат, как после ще излязат не налични. Дали не е по-добре да се насоча към Хиполенд?

# 377
  • София
При Хиполенд го има същия риск.

# 378
Така ли?

# 379
  • София
Да, в условията им го пише даже. Само не знам точно колко дни беше доставката, но май не беше малко. Те и за това ги правят тези намаления по-рано, за да може за Коледа да е сигурно, че ще са дошли. На мен с Хиполенд и друго ми се е случвало- пълня кошницата предният ден и на следващия ден половината неща пише, че са налични само в магазин- много тъпо.

# 380
В нотино гледах за новия серум на Юсерин, там намален е около 72лв, в другите сайтове без намаление е около 55лв.
Завивка от гъши пух и аз бих си купила, но за цените не съм сигурна какви са, може ли да ме ориентирате - за единично и двойно легло.

# 381
Очакваме бебче през януари. Наблюдавам Хиполенд и Комсед за бебешки неща. Чудя се обаче от кой сайт да направя поръчка, защото сега прочетох,  че в Комсед ще обработват със сток 14 работни дни, като някои от нещата може да не са налични. Стана ми странно като ги има в сайта и се поръчат, как после ще излязат не налични. Дали не е по-добре да се насоча към Хиполенд?

Всички сайтове ще сложат надпис за риск от забавяне на поръчките около Черния петък. Така че си сложи в кошниците, пък където има повече наличности, по-евтино е и т.н.
На мен лично Хиполенд винаги са ми доставяли в съвсем разумни срокове, но това с "налично само в някои физически магазини" наистина е много тъпо.

# 382
  • София
Това получих сега като намаление.

И в Теранова има 3+1=3 за артикулът с най-ниска цена.

# 383
Пуснах си 2 поръчки от Нотино с козметика за коса на Лореал Проф., доста са добре цените, дори 30% да пуснат в Рибката (което ме съмнява), няма да ги стигнат, а има и код 10% за маски и балсами. Малко тъпо е, че не можаха да ми обединят двете поръчки, защото единият продукт липсваше и го пуснах на другия ден, иначе доставката не е съвсем безплатна. При плащане с наложен платеж се дължат 2 лв. Не че ще ме сбъркат тези 2 лв., но реших да попитам, понеже е подвеждащо, това ми върнаха:
"Доставката е безплатна, т.е. не заплащате 3,95 лв., но таксата за избрания метод за плащане - наложен платеж, остава в размер на 2 лв., тъй като ние заплащаме този метод за плащане на куриерските фирми. Ако изберете плащане с карта онлайн или по банков път, тази сума няма да Ви бъде калкулирана."
И друг път съм поръчвала с опция безплатна доставка, такава такса не е имало.

# 384
Отделно от това начисляват някакви такси за екологична опаковка и прочее по подразбиране, трябва изрично да се махне отметката...

# 385
Отделно от това начисляват някакви такси за екологична опаковка и прочее по подразбиране, трябва изрично да се махне отметката...
Да, тези отметки поне се коригират. По принцип цената на доставката е 6 лв., когато не е безплатна.
Имат хубави промоции, но трябва да се сравнява и с други сайтове, Нотино всяка седмица си менят редовните цени на продуктите.

# 386
# 387
  • Варна

Предполагам, че ще търсите дрешки. Ще Ви споделя моя горчив опит от миналата година. Бях направила обща поръчка на дрехи и играчки от Комсед. Решиха да я разделят, което лошо няма. Но дрехите така и не дойдоха, а за играчките доста почаках.

# 388
Душ олиото в нотино на Биодерма 1 литър 29.90, иначе почти навсякъде е 37 лв + доставка. Иначе повечето им неща не са намалени да. Но серумът с хиалуронова киселина на мейкъп революшън е 14.90,иначе е около 25-27 лв.
Хиполенд миналата година сууупер много ми забавиха поръчката. Отделно сега сайтът ми забива, при вас така ли е? Че от там ще поръчвам отново коледните подаръци.

# 389
  • София
Аз ще поръчвам само един комплект от микроскоп и телескоп от Хиполенд, сложих го в кошницата, дано е наличен и да няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт