Черен петък 2020

• 132 901
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 095
  • На изток от Рая
Харесах си много неща от аутлета на Манго, колебая се само за размерите.
Имат ли разминаване в размерите... между М и Л се чудя? Или всичко е точно, както е описано?

# 1 096
  • София
Харесах си много неща от аутлета на Манго, колебая се само за размерите.
Имат ли разминаване в размерите... между М и Л се чудя? Или всичко е точно, както е описано?

https://www.mango.com/guiaTallas/index.php?pais=068&idioma=I … es,width=960px%27

П.С: Пратката ми от Fashion days пристигна, но тази от Златната рибка се бави.
Някой да е поръчвал от тях и да му се е бавила обработката на поръчка? Заявих, че ще я взема от магазин, като долу беше пояснено, че ако не я взема до 3 дни ще я канселират. Но за момента все още стой необработена...

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 11:01 от I.Kravaeva

# 1 097
25% на пижами и бельо в ХМ днес

# 1 098
А според вас дали ще има добри Коледни намаления на техника, че нещо проспах петъка аз. Други години коледните намаления успявали ли са да достигнат тези от черния петък?

# 1 099
  • София
Аз докато го разглеждах Мангото и изчезна, каквото бях набелязала. 😂
Моята поръчка от ЕМАГ също няма движение.

# 1 100
И аз изпуснах 2-3 неща..

# 1 101
Аз се ядосвам, че изпуснах. Сега се надявам на Коледните намаления, но защо ми се върти в главата една информация (не знам доколко е вврна), че най-големите намаления се правят януари, след като всеки вече така или иначе е похарчил парите си. Нека някой, който следи пазара, сподели впечатления какво можем да очакваме.

# 1 102
  • София
Аз пък в Манго нищо не харесах.

# 1 103
  • София
Аз пък поръчах поне 10 неща, направо вече фалирах с този ЧП Simple Smile много съм доволна иначе, от всичко имаше размер

# 1 104
Кой ги доставя, знаете ли?

# 1 105
От рибата се приготви да чакаш. Спомням си миналата година имаше неполучени поръчки до средата на декември. Аз затова и тази година ще си ги спестя.

# 1 106
  • София
Ами аз уж от физически магазин ще я взимам, затова реших, че някак си ще си спестя времето с доставката ама уви...

# 1 107
  • София
Аз пък в Манго нищо не харесах.

Дам, съвсем нищо интересно... детето коментира, по-добре погледни H&M Mr. Green

# 1 108
# 1 109
А според вас дали ще има добри Коледни намаления на техника, че нещо проспах петъка аз. Други години коледните намаления успявали ли са да достигнат тези от черния петък?

На 5-ти Декември (ако не бъркам датата), Емаг ще отбележат своят рожден ден. Минали години е имало намаления на тази дата, и тази ще има. А дали ще са "големи" отстъпките колкото на ЧП, престои да видим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт