Черен петък 2020

• 132 111
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 695
Orange имат -15% на всичко с код SNEGORIN . Oт днес до 13:00ч на 01.12.2020г.
Жива и здрава да си, поръчах книгите с 15 процента отстъпка, даже с безплатна доставка ( над 30 лв). Сега, след всички полезни препоръки за намаления, които дадохте, в темата,  дайте линк за евтини шапки( може и цигулки), та да ида с една на центъра, ( за подаяния)..до Нова Година!

# 1 696
Orange имат -15% на всичко с код SNEGORIN . Oт днес до 13:00ч на 01.12.2020г.

За съжаление не е за всички книги. За "Алманах" (Фермата) не става.

# 1 697
Направо им звъннах, но е изпратена насам, предложиха ми да откажа цялата поръчка, но не ми е изгодно, тъй като намалението беше наистина супер,  на някои продукти цените ставаха жестоки в сравнение с това, което е в другите сайтове за козметика за коса.
Мога и да  върна само единия продукт, но връщането се заплаща, ще трябва да чакам 14 дни, докато разгледат случая и за това не си струва да се занимавам.

За алманаха .. не помня в коя книжарница пишеше, че дори и притежателите на карти за отстъпка, няма да важат, както и никакви други намаления. Това било изискване на разпространителите.
Скрит текст:
Имам въпрос относно нотино - вчера поръчах няколко продукта, но днес един от тях е намален, дали мога да го върна когато пристигне /знам, че мога да връщам, но тъй като имам и други поръчани неща .. /?
Ако  поръчката не е готова за изпращане, можете да махнете продукта и Вие. Има такава опция, влезте в поръчката.

# 1 698
Както е споменала съфорумката - за Алманаха не могат да се ползват нито ваучери, нито кодове, нито отстъпки.
  Аз имам ваучер за Сиела и като ходих в мола ми отказаха да го ползвам, защото не важи точно за това издание...

# 1 699
Днес получих диван от vivre,преди малко го разопаковах и лежанката му мирише на мухъл..Писах им да ми подменят евентуално лежанката..Не е нищо особено,но аз и не очаквах много,трябваше ми малък и в такъв стил.Разочарована съм много..Дългата част мирише на дърво,на ново,лежанката във втората опаковка на мухъл Confused

# 1 700
Спорт Вижън имат добър кибер понеделник,поръчах маратонки за мен и суитчър за мъжът ми,но подозирам че ще забавят доставката.Миналата седмица поръчах още две неща и ни вест,ни кост.Но имат в момента големи намаления,нямаше как да не си поръчам осми чифт маратонки  Confused

# 1 701
Не зная дали е споделяно, но купих изненадващо на около 4 5% намаление УСИЛВАТЕЛ за интернет връзка заеади дист. обучение, не беше указано с табели и етикети, но на касата от 80 стана 46 лв. Това в Техномаркет Варна в края на раб. ден, неделя вечерта.

# 1 702
Аз поръчах в събота тази игра, беше намалена с 30 % . Вчера я получих. Бях доста скептична, тъй като този сайт не ми е познат
https://www.igra4kite.com/product/headu-izgradi-svoy-svyat-26241

# 1 703
  • София
Спорт Вижън имат добър кибер понеделник,поръчах маратонки за мен и суитчър за мъжът ми,но подозирам че ще забавят доставката.Миналата седмица поръчах още две неща и ни вест,ни кост.Но имат в момента големи намаления,нямаше как да не си поръчам осми чифт маратонки  Confused
Много благодаря! Купих на сина ми боти и маратонки намалени с по 60 и 70%. От предишно намаление пак съм взимала Champion и се оказаха с добро качество.

# 1 704
Спорт Вижън имат добър кибер понеделник...
От този магазин се оплакваха миналата година, че им отказали поръчката, поради изчерпана наличност. Дано са си взели поука.

# 1 705
  • София
Аз направо съм бясна на куриерска фирма M&BM. От седмица поръчката ми от Технополис е у тях. Няколко пъти проверявам и от четвъртък ме лъжат, че "днес ще я доставят". Вчера пак ме вързаха да чакам цял ден и все още не съм я получила. Има ли начин, ако не я доставят в определен период да потърся съдействие от КЗП примерно? Разбирам, че е натоварен периодът, ама да не обещават или поне да дадат някакъв реалистичен срок, а не да ги чакам четвърти ден нон стоп вкъщи.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:49 от malina_smile

# 1 706
Поискайте да я оставят в офис и си я вземете от там. Друг е въпроса дали имате удобен такъв наблизо ..

# 1 707
  • ново
Аз все още не съм си получила поръчката от Рино. Предадена е на куриер и толкоз..... Там нишката се губи.

# 1 708
Хора, търся сервиз за хранене. Да знаете някъде да има изгодно намаление.

# 1 709
Аз все още не съм си получила поръчката от Рино. Предадена е на куриер и толкоз..... Там нишката се губи.
Обадете им се на телефона, който е посочен в сайта. Веднага ще ви дадат информация за поръчката. Последният път поръчах тиган и един нож брабантиа. Единият ден ми донесоха ножа, питам за тигана - не знаели, само това имали. Обадих се, оказа се, че от различни складове идват и на другия ден получих и тигана. На предната поръчка те пък ми се обадиха, че в момента нямат торби за кош 40 броя, може ли да ми ги заменят с опаковки по 20 броя. Много бърза и лесна е комуникацията с тях.

Общи условия

Активация на акаунт