Черен петък 2020

• 132 092
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Поискайте да я оставят в офис и си я вземете от там. Друг е въпроса дали имате удобен такъв наблизо ..
Идея нямам къде има офиси на тази фирма. Ще пoчакам и днес и утре ще мисля какво да правя, ако не я доставят.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:48 от malina_smile

# 1 711
С тези куриери се работи малко по трудно. Потърсете в нета къде имат офис или звънете да питате, за да стане по бързо.

# 1 712
  • София
Проверих ги, но нямам близък офис, а и са с моето работно време... изобщо крайно неудобни са ми. Май нямам голям избор, освен да чакам. Triumph

# 1 713
Аз направо съм бясна на куриерска фирма M&BM. От седмица поръчката ми от Технополис е у тях. Няколко пъти проверявам и от четвъртък ме лъжат, че "днес ще я доставят". Вчера пак ме вързаха да чакам цял ден и все още не съм я получила. Има ли начин, ако не я доставят в определен период да потърся съдействие от КЗП примерно? Разбирам, че е натоварен периодът, ама да не обещават или поне да дадат някакъв реалистичен срок, а не да ги чакам четвърти ден нон стоп вкъщи.

И аз ги чаках доста. В четвъртък вечерта получих смс за петък. Стоях цял ден вкъщи, като преди това звъннах и казаха, че ще пристигне в петъка. Нищо не се случи. Оказа се, че в събота не работят. Звъня в понеделник сутринта и пак обещания, че ще дойде на деня. Става 4 часа и пак никой и пак звъня на телефона и една жена казва, аз ви помня от сутринта, говорихме с куриера, трябва да дойде скоро. И не знам звъннаха ли му или какво, но след 15 мин беше "близо до адреса". Казвам близо, защото категорично отказа да дойде до адреса и ме кара да слизам до булеварда, защото видиш ли не искал да се бута по уличките...Абе тези са едни от най-калпавите куриерски фирми в страната.

# 1 714
Спорт Вижън имат добър кибер понеделник...
От този магазин се оплакваха миналата година, че им отказали поръчката, поради изчерпана наличност. Дано са си взели поука.
Дано,днес си получих първата поръчка,дано и втората дойде скоро,че наистина е силно намалено всичко и може да има изчерпване на наличности.

# 1 715
Хора, търся сервиз за хранене. Да знаете някъде да има изгодно намаление.
В брошурата на Кауфланд мисля, че гледах.

# 1 716
  • Варна
И аз май там мярнах нещо, което ми хвана окото.

# 1 717
https://www.bagira.bg/20223/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7 … D1%81%D1%82%D0%B8
в Била е около 26-29 лв
Същия но без оребренията  , а изчистени чини и без купата за салата в Кауфланд 27-28 лв
И цветен Lu,inarc  има намален в Кауфланд, но забравих на колко

# 1 718
Проверих ги, но нямам близък офис, а и са с моето работно време... изобщо крайно неудобни са ми. Май нямам голям избор, освен да чакам. Triumph
malina_smile, а Вие какъв артикул поръчахте. Питам, защото се замислям да взема ТВ от Технополис и се интересува каква е вероятността да ми се падне тази куриерска фирма. Аз изобщо не ги харесвам! Всъщност не ми харесва тази практика да се транспортира техника с куриерски фирми, но поразрових и други сайтове и навсякъде ползват Спиди/Еконт, никъде личен транспорт. Техномаркет знам от опит, че карат с техни превозни средства, но пък ТВ, който съм харесала не се предлага в тази верига.

# 1 719
  • София
Скрит текст:
malina_smile, а Вие какъв артикул поръчахте. Питам, защото се замислям да взема ТВ от Технополис и се интересува каква е вероятността да ми се падне тази куриерска фирма. Аз изобщо не ги харесвам! Всъщност не ми харесва тази практика да се транспортира техника с куриерски фирми, но поразрових и други сайтове и навсякъде ползват Спиди/Еконт, никъде личен транспорт. Техномаркет знам от опит, че карат с техни превозни средства, но пък ТВ, който съм харесала не се предлага в тази верига.

Поръчах кафе машина и прахосмукачка робот.
И ... Амин! Току що ги доставиха! Голяма разправия, голяма драма!
Тези куриери биха ме отказали от следваща поръчка в Технополис, не бих си го причинила доброволно отново!

След два разговора - с оператор и пренасочване към една дама, която се отнесе крайно неуважително към мен, им изпратих имейл, в който ясно описах, че ако не си получа пратката в рамките на деня, ще потърся съдействие от КЗП. Оказа се, след проверка, че от Технополис са я предали още миналия понеделник. Натоварени, натоварени... колко да са натоварени? В Спиди имам 2 пратки от ЧП, които бяха за адрес и пренасочих в офис още миналия петък. Не вярвам да са по-ненатоварени от М&ВМ.

И за да не съм толкова негативна държа да кажа, че съм впечатлена от отношението на obuvki.bg.  Поръчах чанта за подарък в събота, веднага ми пратиха имейл със статуса на поръчката. Вчера ми пратиха втори, че пратката се подготвя за изпращане, днес получих трети - че е анулирана. Обадих се да проверя защо, оказа се, че при изпращането са видели, че чантата има дефект, а нямат друга в наличност, която да изпратят. Извиниха ми се и ми дадоха код за отстъпка 10% на един продукт по избор, валиден 60 дни. Ами така се прави, а не като тези от куриерската фирма - да ми затварят телефона и да ми викат насреща, все едно аз съм им виновна, че имат много работа. Да си сменят бранша като не им се работи. Има много хора, които в сегашното положение биха искали да имат работа, но са принудени да си стоят вкъщи.

# 1 720
От емаг не са ми пратили гаранционна карта по имейл. Поръчката дойде днес. В какъв срок я пращат или да им пиша?

# 1 721
  • София
Пиши им. Моята си беше в мейла, когато ми даваха данни кога ще я доставят.

Да се редактирам, не е била явно там. Трябва да си влезнеш в мейла и на проследи доставка влизаш в сайта на Емаг и от там даваш детайли на поръчката. Най долу ще видиш Електронна гаранция

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 15:54 от I.Kravaeva

# 1 722
От емаг не са ми пратили гаранционна карта по имейл. Поръчката дойде днес. В какъв срок я пращат или да им пиша?

Никога не са ми пращали на мейл гаранция.. Като си влезеш в профила, в Моите гаранции може да видиш и свалиш гаранцията на всеки продукт.
Да ги похваля - много са бързи, преди обяд пуснах една прахосмукачка робот с хубаво намаление и вече пътува Simple Smile

# 1 723
  • София
Да обърках се понеже в даден момент не можех да я проследя. Горе съм се редактирала.

# 1 724
Някой поръчвал ли е от Тед? Пуснах една малка поръчка в петък о все още нямам потвърждение на мейл или обаждане.

Общи условия

Активация на акаунт