КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 527
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Момичета ,една рускиня ми гледа на таро,и на въпроса дали майката на приятеля ми оказва някакво негативно влияние ,тя каза ,че прави магии..защото картата луна винаги показвала това...а с ленорман излязоха мишки...може ли да ми кажете дали има нещо вярно или е шарлатанка,защото много се наплаших...

# 451
Момичета ,една рускиня ми гледа на таро,и на въпроса дали майката на приятеля ми оказва някакво негативно влияние ,тя каза ,че прави магии..защото картата луна винаги показвала това...а с ленорман излязоха мишки...може ли да ми кажете дали има нещо вярно или е шарлатанка,защото много се наплаших...

За Таро, няма такова нещо!!! Луната даже си има доста положителни значения, всъщност във всяка една карта има както положително, така и отрицателно значение. Луната например, в някои комбинации може да означава любов, романтика, любовна среща дори!
 За Ленорман нямам предства.

# 452

За Таро, няма такова нещо!!! Луната даже си има доста положителни значения, всъщност във всяка една карта има както положително, така и отрицателно значение. Луната например, в някои комбинации може да означава любов, романтика, любовна среща дори!
Много благлодаря,така ме наплаши тази...значи таро не показват такива неща?

# 453
  • гр. София

Много благлодаря,така ме наплаши тази...значи таро не показват такива неща?
Таро може да покаже такива неща, но само една Луна - не. Ако имате цялата подредба ще е най-добре.

# 454
Здравейте!Изтеглих тези  карти и  въпроса ми е :"Ще загубя ли до три месеца мой некръвен роднина ,мъж?" Ще ми помогнете ли? Благодаря!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 13:47 от Sause baus!

# 455
Здравейте!Изтеглих тези  карти и  въпроса ми е :"Ще загубя ли до три месеца мой некръвен роднина ,мъж?" Ще ми помогнете ли? Благодаря!
Скрит текст:

В какъв смисъл е думата " загубя" , дали ще се раделите, дали ще отиде в чужбина, друг град или дали ще умре? Ако може малко повече инфо!

# 456
Последното, за съжаление.е полага грижи за здравето си и все повтаря, че ще мре.

# 457
Последното, за съжаление.е полага грижи за здравето си и все повтаря, че ще мре.

Кралица меча 10 меча Кралица жезли
Не се ангажирам с такава прогноза.  Едно състояние трябва да приеме друго състояние през трудната 10 меча, . Десятка меча  е като отказ да се премине към нещо ново, като затвор, но затвор на Аза, или по -  различно казано, човека е в собствения си затвор. В трите карти има самота и усилие/ насилие, т.е силите са на предела. Колкото и да говори, че е готов, по тези карти, за мен иска това да се отложи и не е готов. Пожелай му сили!

# 458
Благодаря от сърце!

# 459
Здравейте,
В момента ми е интересна темата за личните години и съответната карта. Ако искате, споделете при вас коя карта как се е проявила.
За себе си мога да кажа, че по време на година, на която е съответствала Смъртта, у мен се появи усещане, че работата ми е лишена от смисъл. С това чувство си живях до годината на Умереността, когато напуснах с много гняв и други неприятни чувства, породени от поведението на шефа ми (въпреки че знаех, че е постъпвал така с много други служители, тоест не беше лично отношение). Трябваше да се науча как да преобразувам гнева си, така че да не ме отрови (не съм сигурна, че успях). Сегашната ми година е на Отшелникът и наистина изолацията ми е приятна и търся начини за самопознание.

# 460
Тази година ми беше в Умереността, самата година за всички беше много трудна и за мен също, предвид световната ситуация, принудително налагане и приемане на чужда воля. Може би ще я запомня с доста необмислени и буквално " изтекли в нищото" разходи чисто материално, но пък сме здрави и това е най- важното.
Научих доста за себе си. Последната подредба, която си направих, беше точно за сенките. През 2021 съм в Колесницата.

# 461
  • При децата ми
Здравейте!

Момичета, моля някоя от вас да обърне карти на въпроса: Ще се изяснят ли отношенията между Х и С?
Не знам дали във въпроса трябва да посоча и някакъв времеви интервал? Ако, е така, да речем до месец?

# 462
Днес си изтеглих карта за 2021година-Смъртта.Промяна предстои.Дано не е от значение датата ,на която я изтеглих .Yum  Нямам опит от други години.

# 463
Днес си изтеглих карта за 2021година-Смъртта.Промяна предстои.Дано не е от значение датата ,на която я изтеглих .Yum  Нямам опит от други години.

Смъртта е номер 13 , днес е 30 - ти , тройката се съдържа в 13, така че няма нищо случайно! Остава ти да осъществиш единицата Simple Smile

# 464
Как се тегли карта за годината? намисляш си и теглиш само една карта или е важен номера, примерно нумерологично коя година ти е и на кой номер карта отговаря?

Общи условия

Активация на акаунт