КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Момичета привет.може ли малко помощ  висша жрица,тройка чаши и асо жезли как се тълкуват? като изневяра ли?

Здравей, картите показват, че си много объркана и лабилна в момента, защото не можеш да разбереш /видиш   каква е причината някой да е дистанциран и защо не проявява достатъчно интерес към теб!  Фокусирай се къде и в какво се заблуждаваш!

# 481
Здравейте момичета и Честита нова 2021 година. Бъдете здрави през новата година,успешни и удовлетворени Simple Smile Моята карта на годината е Кулата. Някой има ли опит с картата и какво му е донесла? За себе си я виждам като необходимите промени,които ще се случат и се надявам те да са за добро,защото иначе е стряскаща и честно казано се надявах на някоя по-положителна карта:)

# 482
Момичета привет.може ли малко помощ  висша жрица,тройка чаши и асо жезли как се тълкуват? като изневяра ли?

Здравей, картите показват, че си много объркана и лабилна в момента, защото не можеш да разбереш /видиш   каква е причината някой да е дистанциран и защо не проявява достатъчно интерес към теб!  Фокусирай се къде и в какво се заблуждаваш!
много благодаря,тези карти ги теглих зс приятеля ми,значи той е объркан?

# 483
Според мен по тези карти има трима човека

# 484

много благодаря,тези карти ги теглих зс приятеля ми,значи той е объркан?

Мисля, че са за теб.

# 485
Замесени са по вече хора по тези карти, има тайна , която е свързана с тези трима човека и тази тайна пречи за новото, което предстой.....

# 486
От това, което съм чела, кулата не се проявява задължително с негативни събития. В края на годината тъкмо ще кажеш как е било. Но мисля, че личната година е от рожден ден до следващия.

# 487
Висша жрица,тройка чаши и асо жезли. Според мен има друга жена.Асото жезли за мен е вече поет риск.

# 488
благодаря за отговорите,от моя страна е замесен друг човек..може ли това да показват?

# 489
Да, може. Ама ти за каква изневяра питаш? Питаш дали някой ти изневерява , когато всъщност го правиш ти? 😆

# 490
# 491
От ревност ли питате или,за да се успокоите? Защото по картите според мен от ревност се задава въпроса.По точно,че има неизяснени неща в отношенията.Трудно е да вярваме на някой,който не ни казва всичко и вниманието му е насочено другаде.

# 492
Нямам думи....съжалявам че погледнах картите. Чудя се на наглостта на някои хора, ще обвинят някого в изневяра, когато те самите го правят!? Че и картите питат.

# 493
Може ли някой,ако има карти под ръка и желание да ми изтегли три карти,за предстоящата година.Аз ще си ги тълкувам.Не искам да тегля от моите карти за себе си,но бих изтеглила за някой друг,ако иска.Благодаря:)

# 494
Аз бих, но не са ми в същия град. Но въпреки това би ли изтеглила за мен, но не знам дали е ок за цялата година или за близко бъдеще... или няколко месеца. Интересува ме най-вече дали ще срещна и къде мъж , с когото да започна връзка

Общи условия

Активация на акаунт