КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 618
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Интересно е,че картите наистина показват,може би който вярва в тях.За мен те имат душа и много сила.Надявам се един ден да мога да ги разбирам по-добре и тъй като скоро прочетох старите теми тук,много се радвам,че има хора,които наистина могат да тълкуват картите.Предполагам,че изисква много четене и познаване на отделните значения и комбинации от карти,но по-скоро си е и талант и идване отвътре. Възхищавам се на много от вас за лекотата,с която боравите с картите и благодаря,че помагате и на по-начинаещите да се учим от вас.

# 301
Момичета, днес имах 1 въпрос към моите Таро :

1.Ще почна ли работа в следващите 3 месеца?

Изтеглих: Глупакът, Рицар Мечове, 9 Чаши ...Цепих на 10 Монети/Обърната/
А при разбървкането изпадна 6 Монети. Знам, че ако по време на бъркане изпадне карта , то тя е много важна.
Какво мислите по въпроса?

Благодаря предварително.

# 302
Как си гледате на тези карти? И как ги теглите? Аз имам подобни карти, но не ги разбирам. Стана ми много интересно.

# 303
За мен колелото на Съдбата и Страшния съд е много силна комбинация, тук има намеса на Вселената. Висшите сили.. нищо не е зависело от теб... трябвало е да преминеш през този етап от живота, урок, напътствие, карма
и двете карти са свързани С кармата...

цитирам... "Колелото на съдбата е по-скоро колективна карта, която показва, че всички вървим по пътя си, преминаваме уроците си, раждаме се, умираме, прераждаме се – създава идея за пътуване, цикличност, колелото се върти, живот тече и повлича човешките съдби в своя кръговрат.''

''..Страшният съд е онази карта, която идва като пробуждане за човек и подсказка за посоката, в която е необходимо да поеме. Изпитанията идват от неумението да пускаме хора и събития да изтичат между пръстите ни, желанието да запазим на всяка цена наличното. Но не винаги вкопчването в събития, хора, вещи е в посоката, която трябва да следваме от гледна точка на своите уроци за израстването на душата.

Тук кармата е по-скоро като онзи преломен момент, в който осъзнаваме, че сме на предпоследното стъпало. Не случайно следващата карта в Таро също е кармична.

В подредби бих предположила, че предстои нов етап в отношения или нови съвместни уроци...'''

Juvejim, трябвало да минеш през това...

ще бъде за добро Simple Smile

# 304

Аз си изтеглих. Ако някой може и иска нещо да разгадае...

# 305
Благодаря ви за отговорите на всички!

# 306

Аз си изтеглих. Ако някой може и иска нещо да разгадае...

Какъв е въпросът?

# 307
  • Варна
На въпрос "На какво се дължат проблемите във взаимоотношенията ни? ", тегля тези карти. Тълкувам, че имаме чести спречквания, може би мъжът е доста строг и избухлив, но като цяло добронамерен и проблемите да по - скоро измислени от мен, т. е несериозни. Така ли е, как мислите вие?

# 308
Добър вечер дами, Simple Smile
днес се раминах с мъж, с който преди много години имахме отно-я,
бях с маска и очила, но малко преди да се разминем ги махнах и го погледнах, той говореше по тел и беше напрегнат или умислен, нз точноДаже казах, Здравей , но той или не ме чу или се направи
Въпросът ми е : Направил ли се, че не ме вижда/ позна ?
Крал Чаши Асо Меч и Рицар Пентакли...

Какво мислите?Animal Bear

# 309
Момичета, някой може ли да отговори за моите карти, които си изтеглих  вчера?
Благодаря предварително!

Скрит текст:
Момичета, днес имах 1 въпрос към моите Таро :

1.Ще почна ли работа в следващите 3 месеца?

Изтеглих: Глупакът, Рицар Мечове, 9 Чаши ...Цепих на 10 Монети/Обърната/
А при разбървкането изпадна 6 Монети. Знам, че ако по време на бъркане изпадне карта , то тя е много важна.
...............

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 03:58 от Roza17

# 310
момичета помогнете за разчитане.На въпрос какво изпитва той? тройка чаши,света и луната

# 311
момичета помогнете за разчитане.На въпрос какво изпитва той? тройка чаши,света и луната
Да не би да са замесени трима човека? Той да е обвързан с друга?

# 312
Да не би да са замесени трима човека? Той да е обвързан с друга?
не,аз съм обвързана

# 313
Какво значение има какво изпитва друг, когато си обвързана? Може би първо трябва да изясниш какво чувстваш пред себе си преди да питаш за друг.

# 314
Какво значение има какво изпитва друг, когато си обвързана? Може би първо трябва да изясниш какво чувстваш пред себе си преди да питаш за друг.
в развод съм )))

Общи условия

Активация на акаунт