КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 27 580
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Мисля, че много карти теглиш за 1 въпрос и това ме обърква при четене...
За въпрос е най добре по 3 за по стегнато тълкуване и насока🌳

# 286
  • Over the rainbow
Да, може би е по-добре да изтегля по-малко карти. Исках някакси да видя по-разгърната ситуацията, но така още повече се обърках.

# 287
като вадиш по вече и повече карти, те спират да ''говорят''
Ситуацията се замъглява не се изяснява
Допълнителна една може да поясни друга, но колко повече теглиш толкова се объркваш
попитай : Как ще ми се отрази преместването , ако приема работното предлижение?
и вече картите ще кажат пентаклите за стабилност и финанси, чаши емоции, жезли движение ще има ли и т. н.

# 288
Аз по тези карти 6 на въпрос направо от качих, мила.... Изтегли си по 3, но няма смисъл да го правиш преди да се изяснили със себе си. Пак ще излезе Луната. Как така се притесняваш да говориш за пари? Задай си на картите въпрос:”Защо се притеснявам от парите?” И си изтегли 3 карти. Напиши ги в темата и аз лично обещавам ще ти направя анализ тук в темата пред всички. Ще го направя и в полза на други хора, които разсъждават за парите като теб. Парите не са нещо лошо. Парите са Бог в действие. Те дават свобода. Лошото идва от тяхната липса, която води до всички престъпления и пороци. Пишеш въпроси за работа, включително, която предполага местене в друг град и обясняваш, че се притесняваш да си договориш заплатата. Ами ти благотворително ли работиш за тази фирма? Ако приемеш, ще промениш живота си изцяло, но това не е толкова ценно, а е направо маловажно пред парите и ти се притесняваш даже да говориш по тази тема - това разбирам аз от написаното от теб.

# 289
  • Over the rainbow
Аз по тези карти 6 на въпрос направо от качих, мила.... Изтегли си по 3, но няма смисъл да го правиш преди да се изяснили със себе си. Пак ще излезе Луната. Как така се притесняваш да говориш за пари? Задай си на картите въпрос:”Защо се притеснявам от парите?” И си изтегли 3 карти. Напиши ги в темата и аз лично обещавам ще ти направя анализ тук в темата пред всички. Ще го направя и в полза на други хора, които разсъждават за парите като теб. Парите не са нещо лошо. Парите са Бог в действие. Те дават свобода. Лошото идва от тяхната липса, която води до всички престъпления и пороци. Пишеш въпроси за работа, включително, която предполага местене в друг град и обясняваш, че се притесняваш да си договориш заплатата. Ами ти благотворително ли работиш за тази фирма? Ако приемеш, ще промениш живота си изцяло, но това не е толкова ценно, а е направо маловажно пред парите и ти се притесняваш даже да говориш по тази тема - това разбирам аз от написаното от теб.

Silver Light, темата за парите си е нещо, което е свързано като цяло с моята самооценка и определено има върху какво да работя. От 13 години работя в тази фирма, като от 8 нямам актуализация на заплатата и никога не съм засягала темата от страх да не бъде отхвърлена молбата ми. Сега това е нужно да се направи, както на основание бъдещите разходи, които ще имам, но и допълнително за онова, което през годините смятах, че заслужавам, но нямах смелост да поискам. И въпреки всичко въпросът за парите ми е малко на втори план, а повече стои този дали ще е добре да приема предложението, защото това ще е свързано с голяма промяна. Дали тази промяна ще е за добро.
Обикновено тегля до 4 карти, не знам защо този път реших да изтегля толкова много. Ще се концентрирам и ще изтегля 3, за да видя какъв ще бъде съветът на картите.
Благодаря на всички за опитите да видите нещо в изтглените карти.

# 290
Lemone, визуализират си как поставяш себе си на първо място. Всичко останало е след теб. Никой никъде няма да те оцени адекватно, ако ти не се оценяваш.

Дами, какво мислите за следните карти:

Страшния съд Крал Пентакли Справедливост

Въпросът е “Какъв ще е резултатът след едно събитие, което в момента се подготвя и предстои да се случи?”
Става въпрос за работа, обща колаборация между две дами.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:29 от Silver Light

# 291
Lemone, визуализират си как поставяш себе си на първо място. Всичко останало е след теб. Никой никъде няма да те оцени адекватно, ако ти не се оценяваш.

Въпросът е “Какъв ще е резултатът след едно събитие, което в момента се подготвя и предстои да се случи?”

Ще излезе наяве информция, която ще злепостави питащата и няма да е добър изхода за нея заради това. Справедливостта е интересна карта, това което се е запечатало в главата ми е, че за едни е справедливо наказанието, но за други - не.

# 292

Ще излезе наяве информция, която ще злепостави питащата и няма да е добър изхода за нея заради това. Справедливостта е интересна карта, това което се е запечатало в главата ми е, че за едни е справедливо наказанието, но за други - не.

Веднага давам обратна връзка 😀 Събитието е онлайн лекция, жената е трябвало да говори пред камера онлайн пред много хора. Сутринта се е събудила с ечемик и подуто око ..

# 293

Веднага давам обратна връзка 😀 Събитието е онлайн лекция, жената е трябвало да говори пред камера онлайн пред много хора. Сутринта се е събудила с ечемик и подуто око ..

Silver Light, цитирам те: "Какъв ще е резултатът след едно събитие, което в момента се подготвя и предстои да се случи?”
Става въпрос за работа, обща колаборация между две дами."

Колаборация, означава сътрудничество между двама, в случая две дами. Събитието е онлайн лекция, жената е трябвало да говори пред камера онлайн пред много хора, къде в тази обратна връзка е колаборацията!?
Честно да ти кажа/ пиша, съжалявам, че отговорих, първо защото така зададен въпроса, ме прати да мисля в съвсем друга посока и второ, защото такива сериозни големи аркани и дворцовата между тях няма как да показват един ечемик и сценична треска. Нищо де, здраве да е!

# 294
На въпрос защо изгубих бебето се паднаха страшния съд и колелото на съдбата,другата карта не я помня вече.Някой може ли да се опита да тълкува точно по този въпрос комбинацията.Много благодаря. По тази тема немога да гледам картите обективно и ще съм благодарна,ако някой се включи.я

# 295
a.nik Колаборацията е, че е наета в бизнеса на едната дама като гост-лектор за конкретното събитие. Аз предполагам, че това са показали, защото не е много приятно да говориш пред много хора, макар и онлайн с подуто око. Ако още нещо в последствие се случи и жената реши да ми го сподели като ОВ, ще напиша и него тук

# 296
На въпрос защо изгубих бебето се паднаха страшния съд и колелото на съдбата,другата карта не я помня вече.Някой може ли да се опита да тълкува точно по този въпрос комбинацията.Много благодаря. По тази тема немога да гледам картите обективно и ще съм благодарна,ако някой се включи.я

Не е било по твоя вина, не се упреквай, това казват картите.
Страшния съд, цитирам един много добър таровед и нейното определение за Страшния съд - " Най- страшното е сами да се съдим!" , тук заедно с Колелото на съдбата показва, че има неща и случки, които не зависят от теб, а от съдбата и ти  не си могла да предотвратиш случилото се.

# 297
Много ви благодаря за отговора.Аз наистина се обвинявам и по скоро тълкувах и картите така,затова ми беше много важно едно странично мнение по комбинацията.Благодаря.

# 298
Аз бих ги тълкувала като: нещо от Горе е решило дали този фетус ще дойде на тази земя или не. Колелото е потвърдило, че това нещо От Горе е решило, че има по-добро време да дойде тази душа при теб.

# 299
Много ви благодаря за отговора.Аз наистина се обвинявам и по скоро тълкувах и картите така,затова ми беше много важно едно странично мнение по комбинацията.Благодаря.

Колелото на съдбата е една от картите, които показват случването, но то е символ на живота, или си долу/ паднал ниско/, или си горе / на върха/ , показва цикличността на живота. Ето цитат от един друг форум: " Колелото на съдбата понякога си е самата съдба. При мен картата се проявява в две значения или нещо няма да стане не му е дошло времето,или просто не можеш да промениш събитията, така е писано да стане."

Общи условия

Активация на акаунт