КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 28 251
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, надявам се да можете да се включите. Става дума за една реклама на бизнеса ми, не във фб. Днес ще я направя. Дали ще съумее да е успешна? Под успешна визирам - да ми донесе пари, да ми покачи видимостта към таргет групата ми по позитивен начин.

Картите са 10 чаши, Справедливост, Колесницата. Дойде ми да изтегля и четвърта - 10 чаши. На дъното на тестето е Имперсторът обърната (самата реклама е нестандартна и се надявам на инставайръл ефект).

Елфичка , два пъти имаш 10 чаши и  мисля, че няма да е ефективна рекламата. Интересно ми е само от теб ли зависи пускането на рекламата? Средствата примерно откъде идват?

ivka_smile Питала си дали ще се обадят и след тегленето и твоето тълкуване, са се обадили, аз не разбирам с какво друго можем да ти помогнем?

# 271
  • Варна
a. nik, а, не, не за помощ точно а дали правилно съм разчела и картите, че са положителни. А и пиша в помощ на темата и заради самите карти. Ако правилно са отразили ситуацията и самата комбинация, може да съм в помощ и на други хора.

# 272
Принципно е от митовете в таро, но 3 чаши на последна позиция винаги ми е давало “да” на въпроси, предполагащи “да или не” за отговор. Но... както казах , това е от митове в таро. А и всеки работи със своята връзка със своите карти. Възможно е да съм го прочела и на подсъзнателно ниво да съм приела това за истина. В гледания за мен, за мои близки, както и за клиенти , ми е давало “да” и при обратната връзка впоследствие са ми казвали, че е било вярно. Така, че ivka_smile, при твоята комбинация 3 чаши накрая е показало наистина положителния резултат. Така също, понякога (не при всички) картите показват същото като на картинките. В този случай, 3 чаши е един вид, че “ще си стиснат ръцете” и майка ти ще получи работата.

По въпроса за рекламата.... Прочетох го сутринта, но нямах време да пиша, но искам да попитам - как така са излязла 10 чаши 2 пъти в една комбинация? Сутринта реших, че авторката се е объркала и една от двете 10-етки е от друга боя и ще се го оправи. Съгласна съм и с въпроса на a.nik за средствата... Мисля също и , че трябва да насочиш усилията или самите парични средства на друго място. По тази Колесница мисля, че се опитваш да насочиш цялата работа някъде, където не е правилното място.

# 273
a. nik, а, не, не за помощ точно а дали правилно съм разчела и картите, че са положителни. А и пиша в помощ на темата и заради самите карти. Ако правилно са отразили ситуацията и самата комбинация, може да съм в помощ и на други хора.

Крал пентакли Обърната 3 жезли 3 чаши - да, вероятно картите са отразили обаждането по 3 чаши, но тук за мен има нещо много важно, самата нагласа на твоята майка за тази работа, според мен не е достатъчно уверена и няма достатъчно опит или качества за тази длъжност и  дори да е имало разговор, на този етап едва ли ще изберат нея.

# 274
  • Варна
Има го това, вярно е, тя очакваше обаждане, не се знаеше обаче точно за каква позиция и предложената не отговаря точно на нейните компетенции. Картите наистина точно отразяват всичко и са отговорили на конкретния въпрос. Ще изчакам малко и ще питам конкретно пак за започване. Благодаря ви!
И... за пореден път съм удивена от картите..

# 275
Дори не съм видяла, че съм написала два пъти 10 чаши. Съвсем друго беше, но после ползвах картите и просто няма как да проверя каква е била картата.

Не зависи само от мен. Половината идва от партньора ми, но пък аз съм креативната част, та сложно е.

# 276
Привет, момичета! Давам ОВ по въпрос от предната тема, от края на септември.Пак са заедно,говорили са,не знам в кой момент ,по-сплотени и близки се чувствали и двамата така казаха де, обаче е имало и лична драма, който ги е сплотила, единия се е доказал пред другия.
 Копирам въпроса:  „ Въпрос за развитие на отношения до месец:Кралица пентакли-3жезли-Справедливост, отдолу-Асо пентакли.Бях чела, че Справедливостта на първа и трета позиция винаги е НЕ.
Какво ще предприеме той, след като тя го е подтикнала да говорят, а той се измъкнал,че не е момента сега:Кралица мечове-Крал мечове-4мечове - май приключват, нищо няма да предприеме.”

# 277
Здравейте, Момичета!

За 1-ви път пиша тук Simple Smile. Реших да се обърна към вас, защото аз не успявам да намеря информацията. Слагам снимки на 3 карти от неизвестна за мен колода и питането ми е знаете ли коя е, как се казва, на кой е?

# 278
Здравейте! Питах дали ще ида на дадено събитие и ми излезнаха тези... Леко плащащи карти. Те са:
Смърт, Императорът, 8 меча....
Какво значат според вас? Твърдо "Не"? Или ще ида но с драматичен обрат, който не може да се избегне, например на друго място, друг ден?

# 279
Здравейте! Питах дали ще ида на дадено събитие и ми излезнаха тези... Леко плащащи карти. Те са:
Какво значат според вас? Твърдо "Не"? Или ще ида но с драматичен обрат, който не може да се избегне, например на друго място, друг ден?

Таро никога няма да ти каже “ходи” или “не ходи”. Решението е твое.
По тези карти смятам, че е възможно да промениш решението си и да решиш да не ходиш след като научиш информация за някакви обстоятелства и ще се откажеш.

# 280
Привет, момичета! Давам ОВ по въпрос от предната тема, от края на септември.Пак са заедно,говорили са,не знам в кой момент ,по-сплотени и близки се чувствали и двамата така казаха де, обаче е имало и лична драма, който ги е сплотила, единия се е доказал пред другия.
 Копирам въпроса:  „ Въпрос за развитие на отношения до месец:Кралица пентакли-3жезли-Справедливост, отдолу-Асо пентакли.Бях чела, че Справедливостта на първа и трета позиция винаги е НЕ.
Какво ще предприеме той, след като тя го е подтикнала да говорят, а той се измъкнал,че не е момента сега:Кралица мечове-Крал мечове-4мечове - май приключват, нищо няма да предприеме.”

Кралица мечове-Крал мечове-4мечове - по тези карти според мен, няма да има добро развитие като цяло на отношенията. Твърде много се е о/без/ценила питащата, твърде много е отстъпвала и е минало доста време да не я забелязват и пренебрегват. Това да си в у/слуга на някого, не е любов.

# 281
Здравейте момичета.Ще може ли някоя да ми кзтегли карти,ще съм благодарна.Въпросът е:Как ще се развият отноешениятс ни? Той ли е “моят човек”? аз съм С 26 години ,а той Т 27

# 282
Решението ти ще зависи от някой друг. Обстоятелствата около това събитие могат да се променят и да се наложи да се съобразиш с нечии чужди желания. Може да си притеснена от това как някой друг ще се държи или ще реагира. Вижда се, че си неспокойна.

# 283
  • Over the rainbow
Здравейте. Предложиха ми да продължа да работя в същата фирма, но на ново работно място, което предполага местене в столицата. Все още не са ясни условията, най-вече финансовите. Попитах картите дали да се преместя и дали това решение ще бъде в моя полза. Паднаха се Глупакът - 3 чаши - Рицър жезли - Умереност - Луна - 2 чаши. Аз си го тълкувам, че решението ми ще бъде изцяло нов етап от живота ми, като цяло в положителен аспект. Аз имам много страхове честно казано за преместването и като цяло нямам много желание, но може би това ще е възможност да изляза от зоната си на комфорт. Луната я тълкувам като заблудите, кото имам по отношение на самата ситуация. Представям си, че няма да ми е комфортно, няма да се чувствам спокойна и добре. Но може би тази промяна ще бъде за мое добро и в крайна сметка предстои нещо хубаво.
Вторият ми въпрос беше по отношение на заплатата, която предстои да договоря. Тъй като не ми казаха нищо конкретно и все още не се е стигнало до този разговор, това е и основното ми съображение дали онова, което договоря ще ми бъде достатъчно и дали ще бъда доволна. Попитах картите дали ще успея да си извоювам сумата, която съм си намислила. Паднаха се Паж жезли - Императорът - 4 чаши - 5 чаши - 10 пентакли - Любовниците. В тази ситуация се чудя дали съм в позиция да поставям условията, за което смятам, че заслужавам или е редно евентуално да премисля. Смазва ме мисълта, че трябва да говоря за пари, тази тема винаги ми е била трудна, защото не умея да заявявам себе си и да искам онова, което заслужавам. Според вас какъв е съветът от картите. Дошло ли е времето да искам или шансовете ми за успех са минимални? Аз ги тълкувам, че все пак може да рискувам и че има шанс да получа исканото. Вие какво смятате?

# 284
Лично на мен и в двете тегления ми направиха впечатление многото карти чаши. Това говори според мен, че нямаш нужната яснота, за да вземеш разумно решение. Човек взима правилното решение, когато е наясно с всички обстоятелства, иначе после може да се окаже излъган в очакванията си (нещо типично за чашите). Може би има някой, който усилено те убеждава колко по-добре ще ти бъде на новото място, но ти имаш сериозни страхове, видни от Луната. Тя също говори за някакви неясноти и скрити неща.
По вторият въпрос според мен ще имаш смелост да питаш за сумата, но според мен ще останеш разочарована. Може би очакваш повече. Любовниците показват изборът, който ще трябва да направиш, след разговорът за парите.

Общи условия

Активация на акаунт