КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 27 299
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Става дума за действие, с което да защитя името си, статута си на майка и достойнството си от клевети по мой адрес.

Да направя ли това, което го обмислям от месеци.

Паж чаши, рицар мечове, звездата,
на дъното кралица чаши.

По тези карти, мисля, че или нямаш достатъчно доводи или просто не си добре подготвена за това. Дали да направиш нещо или не, Таро не решава, винаги решава самият човек, но пък можеш да си подготвиш по - добре нещата, да обмислиш повечко и най- вече да се подкрепиш сериозно с доказателства или дори документи. Не са уверени и стабилни действията по Паж чаши + Звездата.

Виждам, че със Силвър сме писали почти едновременно. Напълно съм съгласна с нейният отговор.

# 256
Разбрах. Благодаря.

# 257
Да направя ли това, което го обмислям от месеци.

Аз бих казала, че леко ще останеш огорчена от резултата, ако направиш точно това, което сега мислиш.

# 258
Здравейте! Може ли и аз да задам въпрос? Ще имам ли развитие в любовните отношения с мъж от чужд произход? Благодаря!

# 259
Дами, мой личен въпрос , по който съм много емоционална, което - знаете - е прекия път към пълна липса на обективност, затова ви пиша тук комбинацията.

Защо мъжът Х отново проявява интерес към мен?

Рицар на Чашите Смъртта Крал на Чашите

Контекста е, че и двамата сме необвързани. Имали сме отношения до преди почти година, но аз прекъснах. Сега отново настъпва към мен и се чудя, защо.. Не ми е безразличен, въпреки, че аз прекратих тогава и не мога само да си изтълкувам картите. Въпреки това, 2 карти от боя чаши не ми говорят за сериозен интерес..... Особено с тази Смърт. Най-вече ми прилича на просто така нещо за разнообразие. Интересно ми е и вашето мнение .

# 260
Според мен от рицар чаши се е трансформирал в крал чаши, може би малко пораснал, но в основата ще си е останал същия човек.

# 261
Според мен от рицар чаши се е трансформирал в крал чаши, може би малко пораснал, но в основата ще си е останал същия човек.
Тълкуваш ги така със Смъртта по средата в смисъла й на трансформация и промяна, така ли?

# 262
Да, просто е интересна комбинация и на това ми прилича.

# 263
Дами, мой личен въпрос , по който съм много емоционална, което - знаете - е прекия път към пълна липса на обективност, затова ви пиша тук комбинацията.

Защо мъжът Х отново проявява интерес към мен?

Рицар на Чашите Смъртта Крал на Чашите

Контекста е, че и двамата сме необвързани. Имали сме отношения до преди почти година, но аз прекъснах. Сега отново настъпва към мен и се чудя, защо.. Не ми е безразличен, въпреки, че аз прекратих тогава и не мога само да си изтълкувам картите. Въпреки това, 2 карти от боя чаши не ми говорят за сериозен интерес..... Особено с тази Смърт. Най-вече ми прилича на просто така нещо за разнообразие. Интересно ми е и вашето мнение .

Съгласна съм с waterviolet
и бих добавила, че е загуба на време връщането в тези отношения / Рицар чаши + Крал чаши /много приказки без резултат. Имало е нещо, сложила си край / Смъртта/, сега какво очакваш?
Стана ми интересно нещо, само преди няколко поста ти пита за жена, приключила отношения преди година и търсеща отговор, защо някой не я търси. Сега отново има въпрос, вече за теб, но отново става въпрос за отношения преди година . Съвпаденията в Таро са много точни.

# 264
Да, точно така. Например на теб може да ти изглежда малко по-зрял за тази една година, но той си остава същия - чашите са манипулативни, както каза a.nick много приказки за нищо. Аз не бих му вярвала.

# 265
Благодаря ви
Манипулативен - това е много точно за него.
За съвпаденията в таро е също точно така. Има малка разлика, само, жената, за която попитах е имала отношения от една година с нейния приятел и той изведнъж спира да я търси. А аз преди година приключих с мъжа, за когото питам. Но пак така... Другото, което е интересно по тези чаши и пак мога да го причисля към съвпаденията в таро е, че мъжа, за когото питам в личния ми въпрос реално е голям бохем и много обича чашката. Ако го погледна от тази гледна точка - от Рицар Чаши на Крал Чаши изглежда много интересно 😃 Може да се е пропил след като съм го оставила 😂 Шегувам се, разбира се

# 266
Цитат на:  link=topic=1264911.msg41861550#msg41861550 date=1606907475
Благодаря ви
Манипулативен - това е много точно за него.
За съвпаденията в таро е също точно така. Има малка разлика, само, жената, за която попитах е имала отношения от една година с нейния приятел и той изведнъж спира да я търси. А аз преди година приключих с мъжа, за когото питам. Но пак така... Другото, което е интересно по тези чаши и пак мога да го причисля към съвпаденията в таро е, че мъжа, за когото питам в личния ми въпрос реално е голям бохем и много обича чашката. Ако го погледна от тази гледна точка - от Рицар Чаши на Крал Чаши изглежда много интересно 😃 Може да се е пропил след като съм го оставила 😂 Шегувам се, разбира се

Може просто да е удрил една две чашки / Рицар чаши + Крал чаши/ , да се е почувствал изведнъж от един обикновен момък  / Рицар чаши /  - истински мъж /Крал чаши/и да е решил да го удари на чувства / чашите са боята на емоциите все пак/, да ти е звъннал да се видите, да си спомните, пък да си пийнете по една / по една чашка де/ , а  знае ли човек, на по чашка или след няколко чашки,  много неща се случват. Smiley

Silver Light и аз се пошегувах, и много ти благодаря, че обърна всичко на шега, но толкова голяма нужда има в  тази тема, точно от това! Благодаря! Абе, то много често във всяка шега има и доза истина.......Innocent

# 267
a.nik  И аз благодаря, развесели ме 😃 Радвам се, че съм внесла разнообразие в темата. Надявам се да има повече такива моменти 😀

И е истина, това, което написа, че има и истина в шегата. Написала си го един вид като единичен случай, но при нас с него е така било винаги. Той си представя сериозна връзка, която да протече като един безкраен купон. Иска емоции, реално е осигурен добре финансово, което той казва - един вид - изкарва си, харчи си, но, когато има сериозна ситуация, в която трябва да поеме отговорност, него го няма. Даже тогава съм виждала нюанси на Крал Пентакли в него.. от тъмната му страна. Като цяло картинката няма нито потенциал, нито смисъл да доведе до 10 Пентакли 😃 Най много някоя вечер да реша да разиграем 2 чаши и после “Чао” 😃

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 16:02 от Silver Light

# 268
Момичета, надявам се да можете да се включите. Става дума за една реклама на бизнеса ми, не във фб. Днес ще я направя. Дали ще съумее да е успешна? Под успешна визирам - да ми донесе пари, да ми покачи видимостта към таргет групата ми по позитивен начин.

Картите са 10 чаши, Справедливост, Колесницата. Дойде ми да изтегля и четвърта - 10 чаши. На дъното на тестето е Имперсторът обърната (самата реклама е нестандартна и се надявам на инставайръл ефект).

# 269
  • Варна
Здравейте, днес сутринта реших да изтегля 3 карти за майка ми. Тя се надява да я потърсят и да започне работа на определено място, като имаше доста разочарования свързани с търсенето на работа и тн. Въпросът ми с точност беше "Ще потърсят ли майка ми до края на годината от... относно работа" Паднаха се тези карти, а точно преди малко говорих с нея и разбрах, че е имало обаждане там с някаква възможност Blush!!!Аз бях разтълкувала картите точно с положителна развръзка по моят много скромен опит. За обърнатата четох, чр значи край на разочарованието, край на безпокойството. Вие как мислите, нали така показват?

Общи условия

Активация на акаунт